Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Alıntıdırrrhalilcakir Nickli Üyeden Alıntı
tamamdır abim, esseklik bende kusura bakma, jandarma polis debelenmekten senin yanına gelip bir sohbet etmediminsallah bir dahaki sefere sana guzel bir yemek ısmarlıyım abi.
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
Experience is what you get when you don't get what you want.
Volkan abi kusura bakma agırlayamadık seni seni hep bir çayla kandırıyoruz kalabalıktan dolayı özür dilerim saolasın iyi bir gündü
msupra
msky
butun aracları tebrık edrım...bu araclar trde 2 elın parmagı kdr..bu araclara soylenecek kotu soz nerden buluyolar onu bılmıyorum..saygı duyup,bu aracları tebrık etmeyenlerın kalbı si..iyodurhepsıne masallah..ısmaıl abı sanada gecmıs olsun..ALLAH beterınden saklasın...
Rapid Video linki çalışmıyor.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
başarın videolarınıda bekliyoruze92 m3 ü geçmiş subaruları falan geçmiş video yokmu hiç
bekliyoruz başarrrrrrrrrrr
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
subaru geçmişbütün subaruları geçer heheheh nası m3 geçilinice bütün m3 ler geçiliyo yaşayın bizim duygumuzu hadiiiii
hehehe
kötü niyetle subaruları geçmiş demedim he![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
o gecmis bu gecmis muhim degil ama dogru bilgi onemli
ben o araclar denenirken orada degildim turan abiyle biraz evvel konustum .
basarda video vardır turan abidede varmıs.
arkadaslar beni karıstrmayın geçme geilmeye tartısmalarınavidyoları çekti subarucu arkadaşlar isterlerse koysunlar izliyelim gorelim en az 4 defa dendik.. her denemede uzunda farkı acmaya basladıgım arac en son denemede arkadan 265 kmh de yanıma geldi
benım aracta sıkıntı oldu heralde
320 hp imis subaru yuregir ayar yapmıs yuregır soyledı benim arabada ondan 150 kg hafif aktarma kaybı daha az bide 360 hp bende sasırdım 320 hp subaru nasıl boyle gidiyor masallah... vidyoları bekliyorum koyun nasıl geçememişiz izliyelim.. sahibiylede tanıştık konustuk guzelce ayrıldık hic polemıge gırmıyıcem herkese kazasız belasız..
gözün görüpte ağızdan başka çıkanlar neolcak korhanım10 kere deneyip 1 kere geçince 1 kere geçtik diyenler neolcak
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
demekki bi yazılımla e92 m3 e 4 boy atabiliyomus 265 hp lik subaru ...
korhan 320hp subaru tekerlege kac verir bide kac kilo o kasa
ya KORHANCIM BEN ANLAMIYO
RUM BU İŞLER NASI DÖNÜYO ARTIK KUDURUYORUM DENEMELER SADECE İKİ VİTES DEGİŞTİREREKMİ OLUYO BİLMİYORUMDENEME NASI OLUYO BANA Bİ ANLATIN
EEEEEEEE 100- 150 ARASI BEN ÖNDEYDİM BEN GEÇTİM MUHABBETİNİ ANLAMIYORUM İNSANLAR KENDİNİ KANDIRIYO ROL YAPIYOSAN ARABANIN EN SON LİMİTİNE KADAR GASLARSIN ÖNDEKİNİ GEÇEMESSİN YADA ARKADAKİ GELEMEZ TAMAM GEÇTİM DERSİN![]()
msupra
msky
basar genelen verdigi gucte %15-%20 arası kayıp olur. Yani benim tahminim verecegi awhp 265-270 gibi bir guctur, reflash ile tork baya gucleniyor yanlız 420 civarı bir tork verir.
ismail abi katılıyorum,
fakat bence yanlıs dusundugun bir yer var bence. misal benim arabam aerodinamik olarak 300 uzerine cıkmayacak kasa ise ve 100 den basıp 300 e senden hızlı geliyosam buda benim icin basarıdır.
abi top speed butun dunyada kabul edilen farklı bir denemedir.
genelde olcu kabul edilen denemeler.
0-400 metre
60-200 km
100-200 km
100-250 km
cunku her araba yuksek surat yapacak diye birsey yok.
sen aynı motor ve yuruyenini kut koseli, yuksek aerodinami sahibi bir araca koymasaydın misal seninde top speed in sınırlı olurdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)