Bugün izledim youtube da video mükemmel olmuş.devamını bekliyoruzbu arada fazla küfür var diyenleri boş verin. siz böyle doğal devam edin
![]()
Bugün izledim youtube da video mükemmel olmuş.devamını bekliyoruzbu arada fazla küfür var diyenleri boş verin. siz böyle doğal devam edin
![]()
maket güzeldir ya, bakma onlarında pahalıları var
makara yapıyorum tabi.
teşekkür ederim. evet, konsept bu çünkü4 dakika güzel vakit geçirebildiysen ne mutlu bana!
valla düşün, GoPro Hero 3 'Black Edition' ve çekimleri PROTUNE/CAMERA RAW'da yapıyorum. ona rağmen gren var. teknoloji o kadar ileride ama hala gren neden?
teşekkür ederim, beğenmene sevindim. önerilerin için araştırma yapacağım.
teşekkür ederim, güzel bir iltifat olmuş
seni hatırlamaz mıyım ya, ne güzel bir gündü o gün valla. saol tekrar video için. sayende güzel prim yapmıştım
GC8 ile ilgili görselleri; ba@hotmail.com.tr adresine yollar mısın? ayrıca specleri.
teşekkür ederim. valla plan yok ama Allah büyük, gelirsem haber ederim inşallah
teşekkür ederim.
Vıdeo çok güzel,izlerken zevk aldım.
İçeriğin başlığı tek dille yazılsa daha güzel olmaz mıydı ? The Machine gibi![]()
teşekkür ederim. valla mutlu oldum böyle yorumları duyunca
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. beğenmenize sevindim.
kaputu açmadım, niye bilmiyorum ama açmak lazım evet. teşekkür ederim, sevindim.
ahahaha yönetmen artık, yönetmenteşekkür ederim.
teşekkür ederim![]()
teşekkür ederim. AND ve SİNAN çok iyi insanlar zaten, saolsunlar sıcak baktılar projelerime.
devamı tabi ki gelecek. hatta ilk 5 bölüm kesinleşti diyebilirim.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. devamı gelecek tabi ki.
sevmez miyiz, sevdik
teşekkür ederim. ben aslında orada kendim için örnekleme yapmıştım![]()
teşekkür ederim. şarkı ismini paylaşmasam sıkıntı olur mu? SHAZAM'dan bulabilirsin aslında.
makara yapıyorum yahu3.20d dediğin otomobilde pahalı zaten, biliyorsun. gerçi bizim ülkede her şey pahalı ya, neyse
façanız yansın kardeşimama o AkFırat ortamı, ne bileyim. kaçın o ortamdan
teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
al-standart-binteşekkür ederim
![]()
teşekkür ederimyoruma koptum
teşekkür ederim, devamı gelecek tabi.
teşekkür ederim. hastasıyız, seviyoruz, kölesiyiz
o konuya ben pek girmek istemiyorum ama yadırgamaları normal. %50 kesim beğendi, %50 kesim beğenmedi. normal değerler aslında. ben izleyiciye bakıyorum (real time) şu an 8 saatte 14.000. bence gayet başarılı.
zaten kavga çıktı, ikiye ayrıldılar. ben anlam veremiyorum ne var yani 2 yanladık, 1 gazladıkadam evinde anne ve babasına küfür ediyor, bana kalkmış küfürbaz, samimiyetsiz diyor. komik.
SİNAN ve AND bir şey demediği sürece benim için sorun yok. ben alışkınım.
valla dizicilere veriyorum, iyi para getiriyor
aynen, m4 varken 3.20d sen hayırdır?
teşekkür ederim, eğlendirebildiysem ne mutlu bana. devamı olacak inşallah.
teşekkür ederim canımın içi. yazdım seni, hazırlan.
aynen, di mi? benim hep söylediğim de bu işte. ekipman falan diyorlar, abi alakası yok. sen ne hissediyorsan onu yansıtacaksın. sitcom'lar ya da realityshow'lar bu yüzden tutuyor.
alt tabaka demeyelim, estafrullah. emek harcanmış her makinaya kapım açık.
teşekkür ederim.
estafrullah
teşekkür ederim.
sahibide güzel adamdır.
teşekkür ederim. video YouTube'da önerilere ve öne çıkanlara düşmüş, o ayrıca mutlu etti beni. ben zaten kendim ne isem, oyum. yani 3-5 kişi için kendimi değiştirmem ama küfüre biraz sansür gelebilir.
teşekkür ederim. ama bu şekilde daha çok dikkat çekmiyor mu?
eyvallah.
otopark.com'un yllardır takipçisiyim. and, sinan, muhip abi efsane adamlar beğenerek izliyoruz ama bi forum havası yok orda zaten aile çay bahçesi misali orası biraz. burası underground iyiyiz böyle aynen devam abi videoları beklemeye geçtik şimdiden![]()
GN§WORKS
Çok keyifli olmuş izlerken çok eğlendim kasılmaya gerek yok herkesin arasindaki muhabbet bu zaten doğallık herzaman bi tık önde bana göre![]()
Eğlenceli çekim olmuş. Fakir kısmına çok güldüm.
Böyle çekimleri özlemişiz doğal olacak çok daha güzel devamını bekliyorum![]()
birtanesin, teşekkür ederim. ailenin kötü çocuğu oldum bir anda
aman abi, belki iletişimsizlik olmuştur aranızda. kötü algılamayın lütfen.
teşekkür ederim abi, beğenmene sevindim.
teşekkür ederim. aynen di mi?
ya o benim genel geyiğimdir. yoksa kimseyi eziklemiyorum, zaten ne haddime. ama komik hakikaten abi, m4'e binince yanına mesela 6.30 bile gelse fakir diye bakıyorsun
teşekkür ederim, bu proje devam eder çünkü beni otomobil video klipleri gibi yormuyor.
teşekkür ederim. inşallah, gelecek.
video çok güzel olmuş ellerine sağlık. ve en önemlisi o doğal yorumlara çokca tebessüm ettirdi. yorumlara takılma bence otopark ekibiyle birlikteliğin inşallah devam eder , hatta benim nacizane fikrim senin videoların yoruma kapalı olsun. yüzüne koalalar yağsın iyiymiş![]()
Valla izlerken zevk aldım. Muhabbet videoya renk katmış.
Ama şu bi gerçek, ben daha Buğra'nın kötü olan ne bir fotosunu ne de bir videosunu gördüm.
Böyle video/foto çekmeye devam et broo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)