User Tag List

Sayfa 5/23 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
427 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet onurun arabası gerçekten güzel gidiyo. ama bu vcideo değil. bu benım 3. viteste kesişciye vurduğum video. eğer onur kardeşim diğer videolarıda atarsa herkez araçların 170 kadar kafa kafaya gittiğini görecektir. zaten onurun isteğine göre böle oldu. eğer onurun arabası 190 da 5 te kesici yapıyorsa 190 a kadar aramıza ben en az 3 araba sokarım. ama 5 vites basılmadı. onurcum diğer videolar lütfen.
    erdinç abi deneme bittik ten sonra ışıkta yanyana durduk oldu dimi abicim dedim oldu abim dedin, yapma gözünü seveyim 3.viteste kesiciye girdiğim video filan diyorsun

Herkeze sora bilirsiniz 170 e kadar hiç bir denemede kafa kafa gitmiyoruz 50 tane adam vardı hepsinde ben öndeydim.
    ben kesiciye girdikten sonra hepsinde bıraktık, sen en son denemeler de bırakmadın 170 te kesiciye girdiğimizde ilk video 1,5 araba var, en az aramızda diğerlerinde yarım şar boy vardı hade bilemedin çamurluk hatta sağa çekip beklediğimizde seni birisi aradı noldu diye sordular zannedersem, çamurluk le geçiyor dedin onur u kandırmaya çalışiorum uzun basmak için dedin .lütfen aksi şeyler yazma rica ediyorum güzel güzel denemelerimizi yaptık 170 e kadar başa gidildi yazdın hiç alakası bile yok. saygılar
    Dr.Ecu AntaLya

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur açıklama yapmana gerek yok dostum boşver videolarla noktanı koyarsın gerçekten dediğin gibiyse ki sen öyle diyosan buna şüphe yok bizde görmüş oluruz.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forum dan bir kaç arkadaşımız daha vardı izlemeye gelenler 170 gördükten sonra bırkıldığında kim öndeydi arkadaşlar yazalım lütfen
    Dr.Ecu AntaLya

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske 190'a kadar bassaydınız 170 erken bence 190 olsa daha eğlenceli olurdu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu citroen-honda meselesi olup gurur meselesine gidecek bence...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

32FT430
    Misafir
    diğer videolarıda görsek fena olmaz

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdinç abi deneme bittik ten sonra ışıkta yanyana durduk oldu dimi abicim dedim oldu abim dedin, yapma gözünü seveyim 3.viteste kesiciye girdiğim video filan diyorsun

herkeze sora bilirsiniz 170 e kadar hiç bir denemede kafa kafa gitmiyoruz 50 tane adam vardı hepsinde ben öndeydim.
    Ben kesiciye girdikten sonra hepsinde bıraktık, sen en son denemeler de bırakmadın 170 te kesiciye girdiğimizde ilk video 1,5 araba var, en az aramızda diğerlerinde yarım şar boy vardı hade bilemedin çamurluk hatta sağa çekip beklediğimizde seni birisi aradı noldu diye sordular zannedersem, çamurluk le geçiyor dedin onur u kandırmaya çalışiorum uzun basmak için dedin .lütfen aksi şeyler yazma rica ediyorum güzel güzel denemelerimizi yaptık 170 e kadar başa gidildi yazdın hiç alakası bile yok. Saygılar
    diğer videolarıda at tamam arkadaşlar görsünde yanlış anlaşılmasın. Senı kırmadım istediğin gibi oynadık. Yaptığımız sadece senın arabanın sınırlarına göre yapılmış bir denemeydi. Ok oo benım önde olduğum. Abi köprüye yakın basalımda görsün millet dedğin 2. Aşağıya doğru video varya işte oo güzel kardeşim
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlara maşallah alp 36 artık antalyada müsait olursanız bi deneyin
    Deneme onur bunun arabasıyla
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer videolarıda at tamam arkadaşlar görsünde yanlış anlaşılmasın. Senı kırmadım istediğin gibi oynadık. Yaptığımız sadece senın arabanın sınırlarına göre yapılmış bir denemeydi. Ok oo benım önde olduğum. Abi köprüye yakın basalımda görsün millet dedğin 2. Aşağıya doğru video varya işte oo güzel kardeşim
    tamam koyucam bekleyin 170 te ben kesiciye girdiğim senin önündemiydim dedğilmiydim sen onu söyle abicim ben kesiciye girer girmez önüme tabiki çıkacaksın sen 4.vites te 170 şi rahatlıkla geçiyorsun ben 170 te kafayı yere basıyorum kesiciye girince , bizim neticemiz de neydi güzel abicim 170 idi dimi niçin öndeydim deniyor onu anlamıyorum, hata bende ilk denemediki gibi kasmadım kendimi ondan böyle söylentiler çıkıyor
    Dr.Ecu AntaLya

firat_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel deneme oldu fakat arada okadarda büyük bir fark yoktu yanlız yol faktörünüde es geçmeyelim arkadaşlar yol yokuş aşagı ve saxonun şanzuman oranı vti ye göre daha kısa oldugu için saxo 170km ye kadar dolu dolu gidiyor zaten bence eşit bir deneme olmadı bu iş 190 200km de biter amaç yarışmak ve geçmek geçilmekse herşey kuralıa göre yapılmalı bu zamana kadarki izledigim hiç bi roll 170de bitmiyor ve kimsede benim arabam 170 bitiyo deyip kural belirlemiyor her iki tarafada tebrikler..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam koyucam bekleyin 170 te ben kesiciye girdiğim senin önündemiydim dedğilmiydim sen onu söyle abicim ben kesiciye girer girmez önüme tabiki çıkacaksın sen 4.vites te 170 şi rahatlıkla geçiyorsun ben 170 te kafayı yere basıyorum kesiciye girince , bizim neticemiz de neydi güzel abicim 170 idi dimi niçin öndeydim deniyor onu anlamıyorum, hata bende ilk denemediki gibi kasmadım kendimi ondan böyle söylentiler çıkıyor
    Senin arabanda 5.vites yokmu neden 5'de kesiciye kadar basmıyosunda sürekli kendi üstün olduğun yerde yürütmeye çalışıp kendini kandırıyosun

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı firat_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel deneme oldu fakat arada okadarda büyük bir fark yoktu yanlız yol faktörünüde es geçmeyelim arkadaşlar yol yokuş aşagı ve saxonun şanzuman oranı vti ye göre daha kısa oldugu için saxo 170km ye kadar dolu dolu gidiyor zaten bence eşit bir deneme olmadı bu iş 190 200km de biter amaç yarışmak ve geçmek geçilmekse herşey kuralıa göre yapılmalı bu zamana kadarki izledigim hiç bi roll 170de bitmiyor ve kimsede benim arabam 170 bitiyo deyip kural belirlemiyor her iki tarafada tebrikler..
    yarışmadan önce anlaşıldı ama dimi, güzel kardeşim 60/170 kesici diye
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin arabanda 5.vites yokmu neden 5'de kesiciye kadar basmıyosunda sürekli kendi üstün olduğun yerde yürütmeye çalışıp kendini kandırıyosun
    bak güzel kardeşim sen benim diğer konum dada 60/170 muhabbeti vardı yaklaşık bu hızlarda bile VTI seni geçer döner bi daha geçer tribindeydin denedik gördük halen yazıyorsun... ayrıca benim şanzumanım rolling te uzun basmaya müsait değil 0-400 için güzel ideal bir şanzuman ama 5 vitesimi uzatmayı düşünüyorum top speed 240 gibi olucak ozaman görürsün top speed rolling i
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu citroen-honda meselesi olup gurur meselesine gidecek bence...
    +1
    Onur boşver bişey isbat etmene gerek yok belli ki arkadaşların zoruna gitmiş...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bak güzel kardeşim sen benim diğer konum dada 60/170 muhabbeti vardı yaklaşık bu hızlarda bile VTI seni geçer döner bi daha geçer tribindeydin denedik gördük halen yazıyorsun... ayrıca benim şanzumanım rolling te uzun basmaya müsait değil 0-400 için güzel ideal bir şanzuman ama 5 vitesimi uzatmayı düşünüyorum top speed 240 gibi olucak ozaman görürsün top speed rolling i
    o zamanda t-rex veya hulk gelsin dersin

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bak güzel kardeşim sen benim diğer konum dada 60/170 muhabbeti vardı yaklaşık bu hızlarda bile VTI seni geçer döner bi daha geçer tribindeydin denedik gördük halen yazıyorsun...
    Ben sana son vites kesiciye kadar basarsanız Vti seni geçer döner bidaha geçer yazdım bu şanz. oranlarıyla.Sende sonra 60/170 denenecek yazdın bende keyifli olur ozaman yazdım ki senin açından olmuş zaten

Kendi avantajlarını kullanarak bu denemeyi yaptın tebrikler.Şimdi normal bir deneme yapıp aracının gittiği yere kadar basarak (5vites) karşı tarafa olan saygını göstermelisin bence

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana son vites kesiciye kadar basarsanız Vti seni geçer döner bidaha geçer yazdım bu şanz. oranlarıyla.Sende sonra 60/170 denenecek yazdın bende keyifli olur ozaman yazdım ki senin açından olmuş zaten

Kendi avantajlarını kullanarak bu denemeyi yaptın tebrikler.Şimdi normal bir deneme yapıp aracının gittiği yere kadar basarak (5vites) karşı tarafa olan saygını göstermelisin bence
    bu işte saygı filan olmuyor yani antalya da yok en azın dan ben 5.vites te giderim diye idda etmedim etmiyorum da 5 vitese atın ca araba rahatlıyor yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor tekrar dan söylüyorum 0-400 için bi şanzuman oranım rolling değil yarışmadan önce erdinç abiye de anlattım hak verdiki herkezin için de 60/170 anlaşıldı denedi görüldü yarış tan sonra da benzinlikte toplandık kimin geçtiğini belirttik her kez dahıldı
    Dr.Ecu AntaLya

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin açıkcası böyle rolling olmaz 60-170 ne ya gelsin bütün typerlar o zaman en çakılısı deniyim

rolling böyle olur bende de 13-61 var 8000rpm 2bucuk sene önceden bi video sese kulak verin.
    http://www.youtube.com/watch?v=M1KkC26Yzvc
    gün yüzüne çıkmamış videodur akşama kaldırıcam
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin açıkcası böyle rolling olmaz 60-170 ne ya gelsin bütün typerlar o zaman en çakılısı deniyim

rolling böyle olur bende de 13-61 var 8000rpm 2bucuk sene önceden bi video sese kulak verin.
    http://www.youtube.com/watch?v=M1KkC26Yzvc
    gün yüzüne çıkmamış videodur akşama kaldırıcam
    Ata sporumuzu bu denli güzel gerçekleştirdiğin için seni tebrik ederim arkadaşım. Sivilde necisin sen ? Meslek rollingerlık falan mı ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)