Her iki aracada maşallah.Diğer videolarıda görseydik keşke
abicim ilk denmede geçtin ok bişey demiyorum sorun yok anlaşılan gibi ama sen farlarını kapatıp ön eçıkıyosun 2. Aşağıya doğru denemede farı bende kapattın ben daha 170 gelmeden senın önündeydim ama bu ışın yıne boku çıkacak. Senın şartlarının haricindekı normal bi roling denemesi olsaydı farkın aramıza 3-4 boy gireceğinin sende farkındasın. şunu sölüyorum senın kurallarınla sen benı yarım araba geçtin ilk videoda diğerlerindede herşey ortada zaten. Arabanın kasacak ne ne var fazla devirmi çeviriyosun sankı bide kasmadım yazmışsın yanlışsın.
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
güzel bi geceydi bize bu eğlenceyi yaşatan iki arkadaşa teşşekkürler arabalarına maşşallaaaah..ben gördüğümü söylüyorum ilk bu video görüldüğü gibi onur önde diğerlerinde onur üst geçide gelmeden 4.viteste kesiciye girdiğinde yarım boy önde oluyor sonra bırakıyor..tekrardan her iki aracada maşşallaaaaaaaah...
kasmadım derken hızlı Vites atmadım bunu da ilk kine göre niçin diğerin fark yarım boy oldu gibisine gelince böle bi açıklama yaptım,abicim sen benim önüme 170 e kadar hiç çıkmadın bunu sende biliyorsun çıksaydın dün gece bunu belirtirdin 4 ben kesiciye giriyorum kapımdan kesiciye girer girmez doğal olarak önüme çıkıyorsun doğrumu yanlış mı ??
Dr.Ecu AntaLya
![]()
xor'a 2 de 3 boy , 3'de 5 boy 4'de 7 boy , 5'e atma gereği duymadım o esnada muştuyuda geçiyomuşum ayıp olmasın dedim ahuahuahua
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
dragda denenır sorun yok. Ama dedikya serdar oynu kuralına göre değil onurun sınırlarına göre oynadık sorun yok. Onurun sınırı 170 kadarmış demekkı 170 kadar benım yarım arabası kadar önumde. Ama normal rolıng isterse farkın ne olacağını zaten onur kendısı çok iyi biliyor. Yınede maşallahı var arabasının hiç bir zaman kötülemek yok.
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Pistimiz harikaydıVideo da gayet net çıkmış... İyi yürüyor saxo
Ama ben vti'ın geçmesini bekliyordum açık söyliyim, ölü devirde mi yakalandı başka bişey mi oldu bilmiyorum. İkisine de maşallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)