yok abicim ben bi daha yakın arkadaşlarım la ile deneme yapmıyorum havadan sudan tartışma çıkıyor gerek yok bundan önce de birbirimiz ile konuşmuştuk hiç bir sorun çıkmayacağı hakkında bir birimize söz vermiştik bir birimizden kaynaklanan sorunlarda oluyor başka sorunlarda oluyor deneme polemiğine girmeyeceğim
Dr.Ecu AntaLya
onur aslında hata sende erdinç haklı ilk baştada söylemiş. sanırım 3 4 defa denemişsiniz bu koyduğun videoyu çekip koyabiliyosan ötekileride koycaksınki kafada soru işareti kalmicak ister 50-150 dene ister 70 170 dene bu kimseyi ilgilendirmez. ya 1 kere dener tek video koyarsan yada 3 4 kere dener bütün videoları koyarsın olay kapanır kimsede sana bu şekilde yaklaşmaz.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
akşam güzeldi ben start noktasındaydım ama yinede görüntü güzeldi . Erdinçcim arabanın sesi çok güzel çıkıyor maşallah gideride çok güzel![]()
önceki denemeden video yok mu kimsede ?
bi dahaki denemelerde kişilere göre değil belli kriterere göre denersiniz. İsteyen dener isteneyen denemez o zaman polimikde kalmaz ortada![]()
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
her ıkı aracada maaşallah dıyorum her yarıs sonunda oldugu gıbı bundada bı takım sürtüşmeler sorunlar oluyor
aslında bıkac deneme şansınız olsaydı daha guzel olurdu 170 ustu ve altı dıye ozman gönüller bir olurdu bence
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
zamanında alayına go diyen arkadşımız hala normal kurallarda oynamaktan korkuyor bılıyorsun. Alayına go demektense biraz cesaret ve geçilmekten korkmamak lazım diyorum ve hala onurun bana bir borcu var. Burda sadece clio rsle 5. Vitese kadar bastığı video var nıye oda geçilmesi normal olduğu için ama vti a 5. Vitesde boy boy geçilmek zoruna gidecek. Hala ukalalık yapmaya devam ediyo farklı şeyler yaşatacam böle devam ederse
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)