User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
217 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Ut vtec- waf vtec-um saxo vts

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam ataşehirde renk olsun diye 2 RS takıldık
    ufak bi kare;

http://www.techturkey.com/forum/videolar/49418-15_marttan_bi_kare_rs_vs_rs.html
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zoruna gidenin borusana gitsin ama ferhat harbiden papas olucaz cumartesi mc hazırlıklı gel sökermisn takarmısn doldururmusun boşaltırmsın deneyeceksin denemesen harbiden görürsün bana ayak yapmayın olm beni arabalarla denedik sonuca göre kendiniz araba deniyordunuz ne çabuk unuttunuz g... korkuyorsunuz buy kadar geçilmekten korkma alt tarafı teneke patlarsın bi yere iş biter abartmayın teke teke top speed ferhat bahane yok
    zorumuza giden bisey yok moruk vaf vtec ortada bilen biliyor sen sokmeye dewam et orcun eksik olan seyleri biliosun onlari halledelim sonra denicez zaten rahat ol sen korktugumuz biseyde yok eger korksaydik hizli arabalara binmezdik vaf bitsin en yakin zmanda top speed...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar siz bunlarin böyle yapmasina aldiris etmeyin.bu arkadaslar rollingten sonra mc te böyleler sen geçtin ben geçtim erken bastin geç bastin.sonraki gün nbr kanka derler hiç birsey olmamis gibi sohbetleri devam eder.bastan banada garip gelmisti ama bir müddetten sonra alisiyor insan.sizde kisa zamanda alisirsiniz bana artik garip gelmiyor nedense.mc te sohbet edemiyorlar burada ediyorlar herhalde.
    hepinizin arabasinin masallahi var.bazi seyleri zevk için yapin hirs yapmayin birgün geçilirsin öteki gün geçersin kalp kirmanin anlami olmaz tenekeler için.baki olan dostluktur gerisini bosverin gitsin
    sen bizi baskalariyla karistrdin galiba o bahsettigin seyi konudada gordugun gibi yapanlar belli bizim isimiz olmaz ole atip tutuncada yazmadan durulmuyo iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin arabaya ugraşmıltık filtre takmıştın falan diyorya o zaman ataşehirde bi tane uy 306 gtı vardı bide eh vtec onlarla deneyecktim onlarda ona göre arabaşarını denyeceklerdi duruma göre bıraksınlar bu işleri bunlar yazılcak şeyler degil ama valla iş b.ç dılar unuttu galiba bu kadar ödek olma herkezle bas dene eç geçil ama yap bişey verim al tanıdı çıkar
    ufak at biraz yaa guluyorum walla yazilcak seyler war diosun nelerden bahsediosun agzimizi actikmi biz yazilcak neler warda ayip wala..

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zorumuza giden bisey yok moruk vaf vtec ortada bilen biliyor sen sokmeye dewam et orcun eksik olan seyleri biliosun onlari halledelim sonra denicez zaten rahat ol sen korktugumuz biseyde yok eger korksaydik hizli arabalara binmezdik vaf bitsin en yakin zmanda top speed...
    senin bindigin araba 180 zor yapar ne zamandan beri hızlı araban var serkan eli s... girme bi yere çok hızlı zaten tepemden atlayacaktı korktum her zaman beklerim

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sökerm takarım saplarım saplarlar sanane kardeşim yemezse denemesin denersende sonucunu katlanırsın bu kadar basit diyorum ciddetle bekliyorum top tap fark yapmaz reis

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sökerm takarım saplarım saplarlar sanane kardeşim yemezse denemesin denersende sonucunu katlanırsın bu kadar basit diyorum ciddetle bekliyorum top tap fark yapmaz reis
    tmm orcun c.tesı aksam ı araban ı sokme aynı standartlarda senın araban yuklu oslun..3 kere denenır 5 de red e gıren kazanmıstır her ıkı aracta ıkı kısı olucak..ıkı arabdanda vıdeo cekılecek sonra koyulur vıdeo yorum yapılır ok...

sen ferhat denemıyo fılan deme benımle konus c.tesı aksam denencek ok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin bindigin araba 180 zor yapar ne zamandan beri hızlı araban var serkan eli s... girme bi yere çok hızlı zaten tepemden atlayacaktı korktum her zaman beklerim
    benim bindigim araba senin arabandan uc tane alir ferhatin numarasini vermeme gerek yok sende war ara bakalim araba kiminmis bilip bilmeden konusma ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferhat senle denemedi sende cok iyi biliosun oraya ne icin geldiginide biliosun sen 3. sahis olarak atladin oraya.bak saplamak nasil olur gorukceksin..

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah orçun kazasız belasız um ye

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1, konu UT vtec VAF vtec diye aCILmalıydı
    2, orcun bu gidişle çevrende kımse kalmıycak
    3, vaf vtec te bı sıkıntı war ya pilotaj ya araçsal olarak...
    4, mustafa herkese atar gıder yapıosun alıcaklar aklını
    5, konuya dair olmayan kişiler ortalıgı sıkıştırmak için yorum yapmasınlar...
    6, orcun emnıyet şeridinden konuyla alakasız basmıs ( ama arabası güzel gidiyor, maasallah)
    7, hayırlı cumalar
    VAF vti 'de piliotaj acısından bi sıkıntı yok.sadece v2 yok konunun basında da yazılmıs zaten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı necoone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara güzel deneme olmuş.
    Um çok güzel kaçıyo.
    Orçun amma şakacı adamsın ha herkese şaka yapıyorsun.
    ben bile kendime 5 milyar harcasam bende beygir alırım bırakta arabası gitsin + speclerine gore iyi gitmiyo bence..millet hep ezbere konusuyo kim gecmisse o araba cok iyi gidiyo denilio.orcun kendi speclerinde bi arabayla denesin diger arabanın atıcagı farkları sayamayız belkide ins.orcun geceer ama ole bi ihtimal yok ama kendi arabasıyla aynı speclerde bi arabayla denemesini cok isterim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizpc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun yaptıgın ayıptır olm pazara gıdıp yanındakı adamı pazarlama..o adam senın araban yurusun dıe gecenın bı yarısı kapısında arabana flıtre takıcam dıe ugrastı sımdı artıslık yapmanın anlamı yok..yine denenır senınlee..cekılır vıdeo koyulur sen susarsın anlıyanlar yorum yapar..sende eksıgın varsa gorursun mılletın kredısınden gırdın askerlıgınden cıktın..yakısmıyo..ben senın arabandankı arazayı buldugumda elımı opuyordun kapımı acıyordun ıkı gun sonra bana sık kaldırmaya basladın orda işte senın benım gozumde bıttıgın andır o gun e kadar hep soluyordum butun arkadaslarında bılır bu cocuga yardımcı olun yurutun arbasını dıe ama sımdı kalkıp sen kendı arkadaslarına böle yaparsan gıdecegın yer bellı..o adam sana hıc demıo bı otabanlarda kaldıgın gunlerii..??? sadece o adam geldı yanına.?? kac km gerı gıttı adam..ve senın zaten waf yaran var sınır yapma bı sekılde ne olursa olsun en fazla 220 dedıgınde yanından gecer kasma kendını...veya adam arabanın ıcını her yerını bosaltıp hafıfletse senın gbı ne yapıcaksın.??) az akıllı ol olm ..sana daha oncede soledım..cami duvarına deil WC ye...
    bu cok agır gelmistr orcuna metin yapma bole seyler ayıp yha

Aytepe53
    Misafir
    sizde hepiniz orçunun üzerine gitmeyin taamam biraz fazla ciddiye alıyor bu geçme geçilme meselesini öyle yada böyle isteyen yükler arabasını gider dener isteyen denemez
    isteyen arkadan basar isteyen uzaktan izler kimse kimseye darılmasın gücenmesin
    bende arkadan basıyorum benden güçsüz se yanından geçiyorum güçlüyse arkadan izliyorum roll bu nasıl olmasını bekliyorsunuz helikopterle yukardan mı izleyecez.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizde hepiniz orçunun üzerine gitmeyin taamam biraz fazla ciddiye alıyor bu geçme geçilme meselesini öyle yada böyle isteyen yükler arabasını gider dener isteyen denemez
    bende arkadan basıyorum benden güçsüz se yanından geçiyorum güçlüyse arkadan izliyorum roll bu nasıl olmasını bekliyorsunuz helikopterle yukardan mı izleyecez.
    aynen haklısın kardesım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 araba deniosa arkadan yandan basmıcaksın ole roll olmas.sizin gbilerin yüzünden ole kazalar oluyo iste.gecen gün siz orcunla bole atısıyodunuz smdi ne oldu orcunu savunuyosun?

Aytepe53
    Misafir
    sana ne kardeşim bugun atışırım yarın kol kola gezerim o ikimizin arasında araban varsa alır gelirsin basarsın
    basmazsın
    olmayan malınla kime gelmiş akıl veriyorsun. sinirleri germe burda onlar iki arkadaş siz bu tarz yazdıkça konu uzayıp gidiyor saçma sapan bir boyuta

ayrıca ben orçuna sadece specleri koymadığı için kızdım konuyu nerenden okuduysan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana ne kardeşim bugun atışırım yarın kol kola gezerim o ikimizin arasında araban varsa alır gelirsin basarsın
    basmazsın
    olmayan malınla kime gelmiş akıl veriyorsun. sinirleri germe burda onlar iki arkadaş siz bu tarz yazdıkça konu uzayıp gidiyor saçma sapan bir boyuta

ayrıca ben orçuna sadece specleri koymadığı için kızdım konuyu nerenden okuduysan.
    ben dogruları solüyorum kardesm.onlar iki arkadas mı? beni güldürme ya ole arkadaslık mı olur bundan sonra da olcaklarını sanmıyorum...

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz yere konu uzuyor gidiyor yapmayın arkadaşlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)