User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
187 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İbiza cupra vs ep3 typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc mania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac sahıblerınden bırıde benım ve vıdeoyu ben koydum.safa kardesım ıstemıdıgını dırek olrak bıldırrse bende gerekenı yapardım.bence sen gereksız konusuosun.
    zafa benim kardeşim adam istemedigini söylüyo zaten bence sen kendi egonu tatmin etmek için bu şekil davranıyosun gereksiz hareketler.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah her 2 aracada cupra ufak oynamayla geçecektir
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

zafa38
    Misafir
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zafa benim kardeşim adam istemedigini söylüyo zaten bence sen kendi egonu tatmin etmek için bu şekil davranıyosun gereksiz hareketler.
    Teşekkür ederim abiciğim boşverin bi video için hiç değmez kırıp dökmeye...

vtc mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa bırader bı sıkıntın varsa tlfn ac yuzume sole ordan abuk subuk konusma.yok egolarını tatmın edıomusumda falnda fılanda
    sen kendı araclarının fn2 nın vıdeolarını koyarken neyını tatmın edıodun onu merak edıorm.konuyu uzatma.ben gerekenı safaya ozelden yazdım kendını kasma oralarda olurmu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa bırader bı sıkıntın varsa tlfn ac yuzume sole ordan abuk subuk konusma.yok egolarını tatmın edıomusumda falnda fılanda
    sen kendı araclarının fn2 nın vıdeolarını koyarken neyını tatmın edıodun onu merak edıorm.konuyu uzatma.ben gerekenı safaya ozelden yazdım kendını kasma oralarda olurmu...
    sana ne telefon acıcam yaranmı var fn2 karşı ?neden şimdi benim arabamı neden karıştırıyosun ben kendimi kasmam sen kafanı böyle şeylere yorma sanal ortamda yazmak kolay çok boş muhabbet ediyosun çok boş yazıyosun.

WhiteCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşşallah....cupra güzel yürümüş stoc hali ile..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana ne telefon acıcam yaranmı var fn2 karşı ?neden şimdi benim arabamı neden karıştırıyosun ben kendimi kasmam sen kafanı böyle şeylere yorma sanal ortamda yazmak kolay çok boş muhabbet ediyosun çok boş yazıyosun.
    yara bende dıılkı sende lafı uzatan sensın kendı kasan sensın bos bos yorum yapan sensın ben arac sahıbı ıle hallettım dıorum adam ordan yılmadan bana çene yapıo.laf uzatıo ben sanal alemde de gercek alemde de konusulması gereken neyse onu konusurum SENIN gıbı bos cene yapmam ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yara bende dıılkı sende lafı uzatan sensın kendı kasan sensın bos bos yorum yapan sensın ben arac sahıbı ıle hallettım dıorum adam ordan yılmadan bana çene yapıo.laf uzatıo ben sanal alemde de gercek alemde de konusulması gereken neyse onu konusurum SENIN gıbı bos cene yapmam ben.
    ben adam video koyuldugundan haberi yok dedim bana diyosunki boş konuşuyosun başlatan sensin bide üste çıkıyosun ist geldiginde beklerim sıkıntı yok onura söyle ep3 siyah typer tanır beni kayserideki numaram ondada var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben adam video koyuldugundan haberi yok dedim bana diyosunki boş konuşuyosun başlatan sensin bide üste çıkıyosun ist geldiginde beklerim sıkıntı yok onura söyle ep3 siyah typer tanır beni kayserideki numaram ondada var
    olur bırader ıst.geldımızde de konusur gorusurz bende buraya beklerım senı...konuyu uzatmaya gerek yok...

zafa38
    Misafir
    Hiç gerek yok bunlara üzülüyorum. Ama Alpaslan abim sağolsun aramasaydı videonun koyuldugunu ruhum duymayacaktı Burdan Tekrar Teşekkür ediyorum ona...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç gerek yok bunlara üzülüyorum. Ama Alpaslan abim sağolsun aramasaydı videonun koyuldugunu ruhum duymayacaktı Burdan Tekrar Teşekkür ediyorum ona...
    sıkıntı yok kardeşim her zaman nedemek sadece ben video karşı degilim ben habersiz koyulan videolara karşıyım.

zafa38
    Misafir
    sıkıntı yok kardeşim her zaman nedemek sadece ben video karşı degilim ben habersiz koyulan videolara karşıyım.
    Saolasın abim Eyvallah sende olmasan kim haber vericekti....

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saolasın abim Eyvallah sende olmasan kim haber vericekti....
    Ben verirdimde benimde haberim olmadı kardeşim.

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha ne açacak kaç boy olduğu sayılamıyor aralarında toplamda 40 beygir anca fark var...
    Kirk beygir fark icin biraz fazla tutunmamis mi? Hem hep vtec ustu diye kasmasaniz adamin artik turbosunun spool etmedigi yerde denemeseniz hep avantajli olan typer olmak zorunda olmasa cupranin esas gucu ozaman daha farkli ortaya cikacaktir.ben hala lafimin arkasindayim,cupra 40 beygir farka gore cok iyi tutunmus,eger fark 40 beygir varsa!!!!

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kirk beygir fark icin biraz fazla tutunmamis mi? Hem hep vtec ustu diye kasmasaniz adamin artik turbosunun spool etmedigi yerde denemeseniz hep avantajli olan typer olmak zorunda olmasa cupranin esas gucu ozaman daha farkli ortaya cikacaktir.ben hala lafimin arkasindayim,cupra 40 beygir farka gore cok iyi tutunmus,eger fark 40 beygir varsa!!!!
    Aslında en başından beri demedim ama en doğru olan yorumu yaptınız.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heyecan yapmaya gerek yok ünlemlerle falan postlar atmaya, bence iyi tutunmamış bazı videolarda 7-8 boy fark var. Biri sıfır dsgli araba, diğeri 7-8 yıllık, yavaş vites atmış bazı yerlerde arabayı kesiciye sokara vites atmış araba.

vtec altı vtec üstü demişsinde 1. viteste bile denemişler, type r avantajı için kassalar neden 1. viteste denesinler...

ayrıca zorlamı vtec üstü deniyorlar cupra sahibi söyleseymiş birde şu devirde basalım diye sonuçta birbirini tanıyan insanlar

ayrıca cupra bence motoruna göre güzel gidiyor 1.4 araba sonuçta ki turbo olduğu için yazılım sonrası dahada iyi olacaktır. İçi falanda gayet güzel fiyatlarını bilmiyorum ama pazarda güzel iş yapacaktır.

bazı insanlardaki bu type ra karşı heyecan niye onu anlayamıyorum sadece

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heyecan yapmaya gerek yok ünlemlerle falan postlar atmaya, bence iyi tutunmamış bazı videolarda 7-8 boy fark var. Biri sıfır dsgli araba, diğeri 7-8 yıllık, yavaş vites atmış bazı yerlerde arabayı kesiciye sokara vites atmış araba.

vtec altı vtec üstü demişsinde 1. viteste bile denemişler, type r avantajı için kassalar neden 1. viteste denesinler...

ayrıca zorlamı vtec üstü deniyorlar cupra sahibi söyleseymiş birde şu devirde basalım diye sonuçta birbirini tanıyan insanlar

ayrıca cupra bence motoruna göre güzel gidiyor 1.4 araba sonuçta ki turbo olduğu için yazılım sonrası dahada iyi olacaktır. İçi falanda gayet güzel fiyatlarını bilmiyorum ama pazarda güzel iş yapacaktır.

bazı insanlardaki bu type ra karşı heyecan niye onu anlayamıyorum sadece
    Unlemi heyecan olarak mi algiladin olaya sadece farkli acidan bakiyorum o kadar. Bence fark daha fazla olmaliydi diye soyledim yoksa typerin nasil gittigini hepimiz biliyoruz
    Neyse uzatmaya gerek yok,iki araca da masallah

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazışmalarda ünlem genelde tepki olarak kullanılır o yüzden

tabiki uzatmayalım ikiside güzel güle kullansınlar, o güzel yolların hakkını versinler

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ibiza çok çok iyi gitmiş bence, bi yazılım + egsoz ile type r ın şansı olmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)