User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
239 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: JAP Type'R & GNS Type'r

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogrulan

neden sadeece sofor agirligi?nerde bunun lastik olculerinin ayni olmasi,jantin hafif veya agir olmasi demezlermi ???? yada bi araca fabrikadan 1civata eksik takilmis kantara cikildi 2gr daha hafif geldi o zaman nolcak ?
    aracımda baska hafıfletme yok lastık ebadım zaten stock typer ebadı hafıf jantımda yok kanka el ınsaf kprosuz olarak kproluyla denemek ıstıyorum sadece sofor agırlıgı esıtlensın dıyorum yıne yaranamıyorum

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogrulan

neden sadeece sofor agirligi?nerde bunun lastik olculerinin ayni olmasi,jantin hafif veya agir olmasi demezlermi ???? yada bi araca fabrikadan 1civata eksik takilmis kantara cikildi 2gr daha hafif geldi o zaman nolcak ?
    tamam onur ne sartlarda ıstenıosa uyarız hatta bazı arklar selcgun aracta egzantrık var demısler (oem beyınle 8200 kesıcıde) onlarıda tebrık edıorum.. ıstenırse denemeden sonra selcugun arac ıstenılen ustanın garajına kapatılır ısteyen egzantrıklere bakmaz ıcın kulbutoru acabılır. sıkıntı yok..

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kprosuz tayparın kprolu tayparı geçmesi veya yakın gitmesi için mutlaka başka bir +'sı olması lazım ciğer bakım vs bi yere kadar

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk benden aldıgın nos kitinin 20 lirasını hala ödemedin artık öde utanmadan millete atar gider yapıyosun yeter !!!
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımda baska hafıfletme yok lastık ebadım zaten stock typer ebadı hafıf jantımda yok kanka el ınsaf kprosuz olarak kproluyla denemek ıstıyorum sadece sofor agırlıgı esıtlensın dıyorum yıne yaranamıyorum
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam onur ne sartlarda ıstenıosa uyarız hatta bazı arklar selcgun aracta egzantrık var demısler (oem beyınle 8200 kesıcıde) onlarıda tebrık edıorum.. ıstenırse denemeden sonra selcugun arac ıstenılen ustanın garajına kapatılır ısteyen egzantrıklere bakmaz ıcın kulbutoru acabılır. sıkıntı yok..
    peki 2kere kapagi acilmis araba,kapak yuzeyi duzeltilmis vs sikistirma yukselmedi mi?port polishte cabasi,selcuk kpro bile taksa nasi specler ayni olcak ???
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kprosuz tayparın kprolu tayparı geçmesi veya yakın gitmesi için mutlaka başka bir +'sı olması lazım ciğer bakım vs bi yere kadar
    nerden tecrube ettın bunu? onuda paylasır mısın? ewt kpro ıle bı arac hızlanır hızlanmaz dıyen yok. ama ne kdr hızlanır? her vıteste her devırde hızlı mıdır? tecrubelerını paylasırsan cok sewınırız. kprosuz bı aracta nasıl bı + olabılır? onuda paylasır mısın?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kpro lu ile kprosuz arasında 4-5boy oynamıyomyudu belki daha fazla çok takip etmedim tam bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kpro lu ile kprosuz arasında 4-5boy oynamıyomyudu belki daha fazla çok takip etmedim tam bilmiyorum
    otur 0 veriyorum. haftaya bidaha sınav yapcam çalışıp gel bırakırım yoksa sınıfta 5000post unu silerim.
    Dr. Ecu

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerden tecrube ettın bunu? onuda paylasır mısın? ewt kpro ıle bı arac hızlanır hızlanmaz dıyen yok. ama ne kdr hızlanır? her vıteste her devırde hızlı mıdır? tecrubelerını paylasırsan cok sewınırız. kprosuz bı aracta nasıl bı + olabılır? onuda paylasır mısın?
    şimdi kprolu typr ı geçerizmi demek oluyoo ben bunu anlıyorum

eğer öyle bişe varsa millet boşuna para veriyo kproya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımda olanlar:
    kıddracıng headers
    76 ara boru
    ınjen caı ve hks mantar fıltre
    buddyclub76 susturucu
    stock sıze supertech supaplar
    tansel usta port polısh...

bundan otesı oldugu zaman lısteye eklerım....

ayrıca 3bınde bır bujı yag fıltresı degısen ve alındıgı andan ıtıbaren yanı edo aldıgından ıtıbaren hergun 150km tapagaz gazlanmıs bı arabam var... olmaz etmez gıdemez dıyenlerın bu gece olmasını ısterdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki 2kere kapagi acilmis araba,kapak yuzeyi duzeltilmis vs sikistirma yukselmedi mi?port polishte cabasi,selcuk kpro bile taksa nasi specler ayni olcak ???
    kapak yuzegı duzeltılmedı.. kapak yuzeyı duzeltmek nasıldır?? aracın kapagının duzeltılmesı ıcın aracın kapak yuzeyının yamulmus olması gerekır ornek olarak conta takmak ıcın kapak acılan araclarda kapak kapakcıya bıle gıtmez dıp not olsun ben aracımın kapagı yapılırken basında duran bı ınsanım,yaysız sıpop yukseklıklerını kendı ellerımde kontrol ederım.. ben arac kapagı taslatmam taslatanada bısey demem ama zararlı bı ıs yapmıs olur cabası dedıgın port polısh ne guc verır? port polısh nedır bunları hercekten bılıo musun onur? yoksa olesıne mı yazıosun??

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizzat tecrube etmeme gerek yok ki izliyoruz görüyoruz, sen inanıyor musun aynı speclerde sıkıntısız 2 araç deniyecek arada ki tek fark kpro olcak ve aynı gidecekler veya kprosuz geçecek?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slçk Ozcn en hızlı K-Prolunuz gelsın auahhahahahaa
    11 dakika önce · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç

ben burdan alayınıza gider mi algılıyorum yoksa algıda seçicilikmi yapıyorum arkadaşlar yoksa ben haklı olan adammıyım ? bunlar bir çelişkimi
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben burdan alayınıza gider mi algılıyorum yoksa algıda seçicilikmi yapıyorum arkadaşlar yoksa ben haklı olan adammıyım ? bunlar bir çelişkimi
    kım nasıl algılıosa algılasın.. arabam hazır kapıda gelsın buyursun denesın.... madem bız yalancıyız gelsın ıspat etsın... gelsın bı kprolu benı 4 5 boy gecsın.. ama gecemezse....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kapak yuzegı duzeltılmedı.. kapak yuzeyı duzeltmek nasıldır?? aracın kapagının duzeltılmesı ıcın aracın kapak yuzeyının yamulmus olması gerekır ornek olarak conta takmak ıcın kapak acılan araclarda kapak kapakcıya bıle gıtmez dıp not olsun ben aracımın kapagı yapılırken basında duran bı ınsanım,yaysız sıpop yukseklıklerını kendı ellerımde kontrol ederım.. ben arac kapagı taslatmam taslatanada bısey demem ama zararlı bı ıs yapmıs olur cabası dedıgın port polısh ne guc verır? port polısh nedır bunları hercekten bılıo musun onur? yoksa olesıne mı yazıosun??
    port polish yaparken,2kez subap egildi acildi vs kapak duzeltilmedi yani oylemi? kapak duzeltilmedi diyelim..portlarin temizlenmesi,akiskanlik saglanmasi,capakli bi yuzeyden daha iyi degil..ve specler esitmi oluyo onu anlamadim ki ben onu soruyorum zaten,ota boka herseyi esitliyosunuz e specler esit diil?
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizzat tecrube etmeme gerek yok ki izliyoruz görüyoruz, sen inanıyor musun aynı speclerde sıkıntısız 2 araç deniyecek arada ki tek fark kpro olcak ve aynı gidecekler veya kprosuz geçecek?
    ewt kpro ıle arac hızlanır hızlanmazsa kımse takmaz.. japta bı sıkıntı var mı? yoksa cıkılsın denesın gecerız demıoruz nasıl oluo gorelım dıoruz. kpromuzuda ayarlıyalım onuda hmn orda degıstırelım bıde onuda takalım gorelım dıoruz.. bu araclar 6 yasında her bınen gazlamıs 6 yasındakı aracların bakımı kondusyonu fln aynı olmayabılır bunlarda etkendır.. jap gecerse o daha bakımlıdır denılır

Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

adam yapmıs gıderı ustune alınan yazar erayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kım nasıl algılıosa algılasın.. arabam hazır kapıda gelsın buyursun denesın.... madem bız yalancıyız gelsın ıspat etsın... gelsın bı kprolu benı 4 5 boy gecsın.. ama gecemezse....
    geçemezse bidaha ortama sokmayalım dışlıyalım onu konusmayalım vuralım gahpeye
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence BA typer STP yi geçer sadece filtreli haliyle hemde
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gecemesse gecemeyen arac gecememis olcak,sende yillar boyu konusucaksin,aama gecersede bile bile lades diceksin ben zaten biliyodum diceksin,atiyorum kafadan yok kakam geldi diceksin (sorun vardi oluyo bu),onudiceksin bunu diceksin farketmez senin ne dicegin,ama eger sen gecersen TB turboyken nerdeydinizin 2010 versiyonu olcak onu biliyorum.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)