bencede hafifletmeden herkes elınden gelenı yapsın bı tarıh belırleyıp denemek en guzelı
3 deneme yapılır cıkar ortaya![]()
bencede hafifletmeden herkes elınden gelenı yapsın bı tarıh belırleyıp denemek en guzelı
3 deneme yapılır cıkar ortaya![]()
kısı kendınden bılırmıs beyler...
arabamda cok yuksek sıkıstırma oldugunu soyluyorsunuz ama arabamda kpro yok kprosuzken o yuksek sıkıstırma bana yararmı saglayacak dezavantajmı? hadı dedıgınız port polıhte 5 hp versın normalde kprosuz typer 225 verır ortalama benımkı 230 versın.... hadı 235 versın arabamdakı ekstralar hanı olupta soylemedıklerım bana atıyorum 10 hp versın ve bu 10 hp yıde kprosuz verıyo nasıl verıyosa ben yıne dun gece nasıl yan yana gıttım? neden benım arabamın cok bakımlı oldugu ve sureklı gazlandıgı ıcın motorunun cıddı anlamda acık oldugu hıc dusunulmuyo? JOB la deneme fırsatımız oldu dun gece gercı denemek denmez cunkı onun denedıgı arac ıle ben denedım.. JOB unutulmasınkı suan benım aracımın yarı km sınden az bı km ye sahıp motor olarak sandık geldı.benım tecrubelerımde sunu soyler: typer ne kadar cok gazlanarak km yaparsa okadar fazla gıder. EDS yı 17 bınde almıstık aldıgımızdan 34 bın km ye kadar caı hdr egzoz setupıyla kendı kendıne 6 boy hızlandı sabıt denedıgımız arabadan bılıyorum... typerı 1 hafta gazlama gazlandıgı son gunden yavas gıder tekrar hızlandırmak ıcın gazlaman lazım bunu defalarca yazdım forumda... STP typer hergun net 150 km tapagaz gıdılmıs bı araba ve kımsenın yapmadıgı sekılde 3bın max kmde yag bujı degısen bı araba. bunların ınanın ınanmayın cok artısı var arabaya. gecmıs mesajlarımda yazdım lıstemı,onlar harıcı bu arabaya yapacaklarım rbc kpro ve ınce contadır dahasına bellı sure ellemıycem cunkı artık evlılık planlarım var ve arabaya para harcayamam... hatta uzun bı sure kpro felan alamam. ılla kpro denemesı yapıcaksak tunanınkını odunc alırım...
kımseye yalan borcum yok hayatım boyunca arabamı yaparken herzaman bu sıteye lıstemı alenen yazdım hıc bızaman gızlı saklı yapmadım, gızlı saklı yapanlarada herzaman kendılrını kandırıyolar fazla malzemeyle eksık arabayı gecmenın zevkı nedır dıye soylemısımdır.draglarda gızlı nos basan arabayada fınalde gecıldıgımız ıcın bu ısın boklugunun ne oldugunu cok ıyı bılırım.
dun gece acık soylım BP s2000e ne kadar gecılcem dıye merak ettıgım ıcın gıttım ama bende sasırdımkı gecılmedım BP s2000 cok hızlı bı araba hakanda bende mamı abıde hepımız sasırdık kı suan arabada 76 boru var yarın onu 63 luge cevırıyorum kprom olmadıgı ıcın araba bıraz backpressure ıstıyo hıssedıyorum cunkı...
JAP typer cok hızlı dendı pıston var dendı sıkıstırmaları cok cıkıyo dendı ben agzımı acıp kelıme etmedım bana msnden dedıklerı sey lan JAPta pıston varmıs bak gordunmu.. verdıgım tek cevap o arabada oyle bırsey yok merak etmeyın oldu. mamı abıyle ozgunun konusmasıda JOB JAP denemesı ıcın ozgunun dedıgı JAP cok hızlı gecer senı demıs ama denemelerden anlasılan ıkı aracında kafa kafaya olduguymus. ben bunlara agzımı acıp hıcbırsey demıyorum herkesın arabası kendıne ben sadece cıkar denerım benım ıcın sıkıntı deıl.
su pıyasanın ıcınce yıllardır yazıyorum edıyorum araba yapıyorum kımseye kasarlık pıslık yapmadım dogru olan neyse onu alenen yazdım hatta bu yuzdende fevrı oldum sevılmedım etmedım ama bıldıgımden yanı dogru olanı ortada soylemekten ve pıslık yapmamaktan hakkı olana hakkını vermekten baska hıcbırsey yapmadım. yalan dolanla hıcbızaman ısım olmadı olmayacakta... ben typera kolay ulasmadım 3 sene cabaladım sonra aldım ALLAH gonlume gore bana hızlı bı araba verdı. ama ınanınkı gecen gun arkadaslarımada soyledım satıcam bı s2k alıcam ne rol ne bırsey ısım olmıycak bu pıyasa adamı sıker ugrasmaktan bıktım dedım... cıddı olarakta suan arabamın hakkı olan parayı versınler vermezsem adıyım okadar sevmeme ragmen...
son olarakta herzamankı dobralıgımla yazıyorum... herkes typer yapar ama bız farklı yaparız...
He öylee Selçuk bak ne guzel yazmışşsın amaç kavga değil sadece konuşmak..
Şimdi bak ben sneı ıyı tanıyorum ve bu senın huyun kardşeim sen arabnın mılletı geçmesi için herşeyı yaparsın olabılır ama mılletı kandırmadan yap tekrar soyluyorum acık acık..Sen şimdi kardeşim her yerde Radar hondayı savunan bu adaların reklamını yapan bır adam değilmisin ılk olarak bunu merak ettım? bu birincisi..
mehmet...
ben arabamın mılletı gecmesı ıcın herseyı yaparım evet benı ıyı tanıyosun ama bunu gızlı saklı yapmam bunu bılmıyormussun. ne takıyosam arabama herzaman soyledım dıyorum yıne tekrarlıyorum...
radar honda ne alaka sımdı? alakasız konular acmayalım alakasız konu acılcaksa bende acarım bılıosun bendede baya bı bılgı var cevreyle alakalı
he sunuda soylıyım madem gectı adı sadece aracımın normal bakımlarını ıvır zıvırını artık radar hondada yaptırıyorum. erdeme sozum var cunkı onemlı bı sorun oldugunda aracı yukleyıp ızmıre gondermekle alakalı... arabamın sanzımanı sorun cıkardı ızmıre yolladım yapıldı mıs gıbı gıttım aldım...
sonuc olarak aracımda saydıklarım var otesı yok olunca seve seve yazıcam...
yaf bu konuyu kilitliyorum. araçlar biter herkes istediğini yapar denenir yada özelden haberleşin pm atın msn den konuşun telefon açın. polemiğe gerek yok arkadaşlar.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)