:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
Printable View
benim arabaya deil ama kuzenimin passat için aradık 19" Kosei RS, sormadığımız yer kalmadı tr de ama bulamadık. (5x112) :)
O janta ayrı bir sempatim war ama arabana çok yakışmış gerçekten de..
5 boy geriden gitse araba yine vtecler arasında iş yaparikeşke olsa :)
Araclara masalllah
Akşam yarışdan ne habe'R'
İcraat diyenler gelicez diyenler boş boş bidaha yazı yazmayın gecmek veya geçilmek hiç önemli değil dununuzle bugününüz bir olsun Sanirim siZin araçlar 5geri 1 ileri. Oyun oynamıyoruz burda
Suat ile görüştüm spec c bakımdaymış yoğunmuş ustasının işleri bitince haber verecekler ;)
deneme yalan olmuş anlaşılan. e mustafa'ya denenler ne olacak şimdi ? diferansiyelde sorun var diye denmeyen kalmadı yok verdiğin paraya yazık yok sorun varsa deneme yok icraat görelimler ?? zaten bu laflar yakışık alan laflar değildi de o laflardan sonra "bakım"a girilmesine de denecek laf yok.
gençler heyecana gerek yok ben randevuyla çalışan biriyim yoğunum sizin gibi girecek bile vaktim yok ben hayatımda sözüm için yaşarım gereksiz polime girmeye gerek yok ilk musait oldugumuzda hem geri hem 6ileri deniyeceğiz isterseniz bundan sonra sadece aracları denedikten sonra yazın
İste bu isler gene lafla olmuyo bizde yoğunuz sabah Konya'da aksam Eskişehir misali.
Hadı be mustafa baranlı ne zaman deneyeceksın be atara gerek yok cıkarsana arabanı görelım beyın ayarınımı beklıyon