User Tag List

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
288 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: ZY Clio RS vs SS Clio RS

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rüzgar okanla bi daha araba denersem aramızda 1 şerit boş kalacak , sizde bırakın farkı görün

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rüzgar okanla bi daha araba denersem aramızda 1 şerit boş kalacak , sizde bırakın farkı görün
    Onun tünelle alakası yok. Okan roll yaptığı arkadaşları ile çok içten ve samimi bir ilişki kurabilmek adına roll esnasında yakınlaşma gösteriyor. Hemen farklı yerlere çekmeyin çocuğun iyi niyetini Benle yürürken de bu yakınlaşmayı göstermişti. Saatte 150km hızla giderken bi ara benim arabanın kapısını açıp yanıma oturacak sandım o kadar yakınlaştı yani Canım kardeşim meğer ne de çok severmiş beni

UGuRaikkonen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bu okan sizi geçse suç kafakafaya gitse suç geçilse herşey normal.
    Adam sizi geçer kalkar nos bastı yada arabam bozuktu dersiniz .
    Yanyana yürüseniz yakınlaştı tünel yaptı zart zurt dersiniz .
    Geçilse havalara uçarsınız hemen videolar buraya yığılır . Ama bir kere soran olmaz SS te varmıydı bir sorun nasılsa sizinkilerde geçilince arıza olur SS te olması imkansız .
    Anlayamıyorum bu olayları rolling likten çıkmış sizinki Okanada söyledim zaten bence artık hiç denemesin şu bahane üretenlerle çünkü yine aynı şeyler olacak gerek yok geçse yine olay olacak yine bahaneler havada uçuşacak

2 kişi ile rolling yapan aracın yanına gelip tek kişi basıp birde çekilen videoyu geçtik SS i diye buraya koyan bir zihniyetin psikolojisinden şüphe duyarım ben

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UGuRaikkonen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bu okan sizi geçse suç kafakafaya gitse suç geçilse herşey normal.
    Adam sizi geçer kalkar nos bastı yada arabam bozuktu dersiniz .
    Yanyana yürüseniz yakınlaştı tünel yaptı zart zurt dersiniz .
    Geçilse havalara uçarsınız hemen videolar buraya yığılır . Ama bir kere soran olmaz SS te varmıydı bir sorun nasılsa sizinkilerde geçilince arıza olur SS te olması imkansız .
    Anlayamıyorum bu olayları rolling likten çıkmış sizinki Okanada söyledim zaten bence artık hiç denemesin şu bahane üretenlerle çünkü yine aynı şeyler olacak gerek yok geçse yine olay olacak yine bahaneler havada uçuşacak

2 kişi ile rolling yapan aracın yanına gelip tek kişi basıp birde çekilen videoyu geçtik SS i diye buraya koyan bir zihniyetin psikolojisinden şüphe duyarım ben
    o da aradaki mesafeden kaynaklanıo .. eğer okan istanbulda oturmuş olsaydı eminim herkesle kanka olurdu çünki gerçekten öyle bi insan ama adam o kadar yoldan gelip denediği arabaları geçip yada yürüyüp o kadar yolu geri döndüğü için bu sefer iş forumda klavyeye kalıo , ee herkeste bilio klavye başında arkadaşlık dostluk olmuyo , en yakın arkadaşlar arasında bile şu demir parçaları için kavgalar çıkıo , ondan sonra çirkin insanlar çıkıo onlarda burgaz tayfası şöle burgaz tayfası bilmem ne deyip atıp tutuo , ama bilmiolar ki o burgaz tayfasının arkadaşlık ortamı hiçbirininkinde yok ..

Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbo Okana söyle önümüzdeki haftalarda bi roll gecesi yapalım ben de gelicem hakem olarak Alicanla Foresterla typeR larla hepsiyle denersiniz. Kimse kimseye atar gider yapamayacak. Yapanın kulaklarını fena çekerim. Zaten benim olduğum yerde öyle bi saygısızlığı iki taraf da yapmaz.

Adam gibi herkes güzel güzel denemelerini yapar sonuçlar ortaya çıkar. Ama rolleri ben organize edicem. Öyle koltuk söktüm, yanıma hafif adam aldım, yok 2 de 50 de bastım 180 de gaz kestim gibi adaletsizlikler olmayacak. Deneyecek tüm araçlar ikişer ikişer çıkacak sıkacak gelecek.

Sen Okana haber ver Bulgar benzinini alsın ve hazırlansın gözlerinden öpüyorum onun
    abi ataşehir bize çok uzak kalıyor ve doğru düzgün bi yolu yok hep kalabalık ama orta noktada biyerde buluşalım ,mesela çerkezköye doğru otobanda sıkalım bomboş mis gibi yol salçasız eğer uyarsa günü ayarlayın bende burda okana ayar yapayım çünki en son ki muhabbetlerden adam bayağı bi soğudu roll işlerinden ama ayarı bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uğraşıyorsunuz bu arkadaşlarla (lüleburgaz tayfasıyla).. rahat bırakın adamları yaw..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...abi ataşehir bize çok uzak kalıyor ve doğru düzgün bi yolu yok hep kalabalık ama orta noktada biyerde buluşalım ,mesela çerkezköye doğru otobanda sıkalım bomboş mis gibi yol salçasız eğer uyarsa günü ayarlayın bende burda okana ayar yapayım çünki en son ki muhabbetlerden adam bayağı bi soğudu roll işlerinden ama ayarı bende
    Tamamdır kardeşim. Sen Okancığımı ikna edersin En olmadı Kumburgaz tarafında sıkarız. En güzeli öyle olur.

Bu arada şu postunu editle lütfen. Ben rica ediyorum

...yeri geldimi alayınında a.m.k. kimse merak etmesin üstünede alınmasın lafım belirli kişilere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok uğraşıyorsunuz bu arkadaşlarla (lüleburgaz tayfasıyla).. rahat bırakın adamları yaw..
    Ben de sıkıldım artık bu Okan ve diğer arkadaşların atışmalarından. Bak biz en son Okanla denedik konuyu kapattık Şimdi adam gibi denemeler olsun kimse zart zurt etmesin ondan sonra da keyifle videolar konsun izlensin. Bahane edeni ben afaroz ederim bu sefer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence en mantıklısı okanın bu kadar konusu dönüyor ve videosu yayınlanıyor ise onunda söz sahibi olması konuya yazabilmesi herkes şuanda istanbullu tayfanın ağzından denemelerin detaylarını dinliyor ama okan hiç birşey yazamıyor doğal olarak herşey farklı yansıyabiliyor millete bu yüzden üyeliğinin tekrar açılması en mantıklısı olacaktır ilgililer ile konuşulsun halledilsin bu konu adam kalkıp okadar yol yapıp denemelere geldiği halde okadar fake üyeliğin hala olduğu bir sitede onun üyeliği bannlı duruyor ise bundada bir art niyet arar insan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UGuRaikkonen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence en mantıklısı okanın bu kadar konusu dönüyor ve videosu yayınlanıyor ise onunda söz sahibi olması konuya yazabilmesi herkes şuanda istanbullu tayfanın ağzından denemelerin detaylarını dinliyor ama okan hiç birşey yazamıyor doğal olarak herşey farklı yansıyabiliyor millete bu yüzden üyeliğinin tekrar açılması en mantıklısı olacaktır ilgililer ile konuşulsun halledilsin bu konu adam kalkıp okadar yol yapıp denemelere geldiği halde okadar fake üyeliğin hala olduğu bir sitede onun üyeliği bannlı duruyor ise bundada bir art niyet arar insan
    buna bende kaltılıyorum adminlerden rica etsek eski hatalarını silip tekrar üyelik açarlarmı, çünki burgaz tayfası yancı muhabbetleri hep burdan çıkıyor adamın üyeliği yok ya bizden yazıyor yada yazamıyor her konuya mütabık olamıyor sonra yancılar şakşakçılar burgaz tayfası bilmem ne diye biz kötü oluyoruz adam derdini anlatamıyor bizde arkadaşı olarak ona yardımcı olmaya çalışırken biz tekrar kötü oluyoruz .. sonuçta bu okan sürekli arabasını denemek isteyen roll sever arkadaşlardan biri ki sevmese burdan kalkıp 230 km yapıp taaa ataşehire gitmez .. ben kendi adıma Adminlerden rica ediyorum sıkıldım bu tayfa mayfa muhabbetlerinden okana tekrar bi üyelik açılsın herkes kendi adına konuşsun ..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Okan'a tekrar üyelik açılması 30 saniye, yeni üyeliğin banlanması maximum 5 dakika

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan resmen burgazın rte si gibi olms yaw
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan'a tekrar üyelik açılması 30 saniye, yeni üyeliğin banlanması maximum 5 dakika
    zannetmiyorum öyle olacağını eski üyeliği niye silindi bilmiyorum ama bu sefer farklı olur bence ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan resmen burgazın rte si gibi olms yaw
    hayır arkadaşım alakası yok biz sadece dostuz arkadaşız ben okanın hiçbir konusunda okanı savunmadım ama haksızlık yapıldığı her konda arkasındaydım haksızlığa tahammülüm yok çünki biz arkadaşım aynı yerde oturuyoruz hatta ss rs in üstünde burda onu kollayan herkesin bi eli deymişliği vardır .. benim sıkıldığım konu şu tayfa muhabbeti herkes kendini savunsun bundan sonra ben onu istiyorum o kadar ..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adınız ne bilmyorm ama normal bi üyelik alıp dışarıdan bi okuyun siz ve arkadaşlarınızın yazdıgını herkese hak verirsiniz bi tutuculuk bi tayfacılık sizlerde var tarafsız yazıyorm ne istanbulla ne burgazla bi alakam var 7 göbek sivaslıyız
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna bende kaltılıyorum adminlerden rica etsek eski hatalarını silip tekrar üyelik açarlarmı, çünki burgaz tayfası yancı muhabbetleri hep burdan çıkıyor adamın üyeliği yok ya bizden yazıyor yada yazamıyor her konuya mütabık olamıyor sonra yancılar şakşakçılar burgaz tayfası bilmem ne diye biz kötü oluyoruz adam derdini anlatamıyor bizde arkadaşı olarak ona yardımcı olmaya çalışırken biz tekrar kötü oluyoruz .. sonuçta bu okan sürekli arabasını denemek isteyen roll sever arkadaşlardan biri ki sevmese burdan kalkıp 230 km yapıp taaa ataşehire gitmez .. ben kendi adıma Adminlerden rica ediyorum sıkıldım bu tayfa mayfa muhabbetlerinden okana tekrar bi üyelik açılsın herkes kendi adına konuşsun ..
    okan icin kendi uyeliginizi kullandirdiginiz icin tesekkurler,
    hayir ben degilim diye dalga gecmesini yemiyorduk zaten kendinizde onayladiniz...

eminim burgazdada guzel insanlar vardir ama daha akli basinda hareket goremedik, aptal yerine konulmasida ciddi kabak tadi veriyor.

sizden baska rica edende olmustu "efendim cok degisti okan" diye ama degisen sadece plakalar oldu.
    Experience is what you get when you don't get what you want.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ilgili kişiyi forumda istemiyoruz, videoları konmazsa muhabbeti de olmaz, cevap vermek zorunda da kalmaz
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan icin kendi uyeliginizi kullandirdiginiz icin tesekkurler,
    hayir ben degilim diye dalga gecmesini yemiyorduk zaten kendinizde onayladiniz...

eminim burgazdada guzel insanlar vardir ama daha akli basinda hareket goremedik, aptal yerine konulmasida ciddi kabak tadi veriyor.

sizden baska rica edende olmustu "efendim cok degisti okan" diye ama degisen sadece plakalar oldu.

adamın arkasından burada yazamamasına rağmen ağza alınmıcak laflar yazıp bannlanmayanları görünce adamın üyelik alıp yada başkalarından bulup girip yazması kadar doğal bişi olamaz seninde haysiyetine şerefine laf gelse , değil üyelik almak burayı yakmayı bile istersin sonra başka nicklerden girip bizi kandırdı oluyor adı olayın. Sen adamın hakkında ileri geri konuş sonra başka üyelikten yazınca bizi kandırdı kabak tadı verdi olsun. Bence biraz farklı bir açıdan bakmayı deneyin okan stp ile laf kavgasından dolayı atılmış forumdan o günden sonrada hiç girmedi en azından kendi üyeliğiyle ama eminim sen neden bannlandığını bile bilmiyordun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilgili kişiyi forumda istemiyoruz, videoları konmazsa muhabbeti de olmaz, cevap vermek zorunda da kalmaz
    yazdığın konunun hangi araçların konusu olduğunun farkındamısın ? Ayrıca konuyu açanında okan olmadığının farkındamısın ?

Daha bu sadece 1 tanesi ondan sonra kalkıp adama laf atacağınıza bence konuyu açana sitem edin !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adınız ne bilmyorm ama normal bi üyelik alıp dışarıdan bi okuyun siz ve arkadaşlarınızın yazdıgını herkese hak verirsiniz bi tutuculuk bi tayfacılık sizlerde var tarafsız yazıyorm ne istanbulla ne burgazla bi alakam var 7 göbek sivaslıyız
    ben kendi adıma konuşayım ben hiç bir konusunda savunmadım sadece şu tayfa muhabbetleri döndüğünde kanıma dokunuyor ve ister istemez kendimi konuda buluyorum (çünki foruma çok sık giriyorum ve ister istemez görüyorum) ve diğer arkadaşlarım içinde geçerli zaten ayrımcılığı en başta yapan biz değil forumdaki bazı insanlardı ve herkes bi tavır almaya başladı üstteki bi postta can diye birinin yazdığı lafta 'bırakın şu tayfayla muhattap olmayı yazmış'' ya kardeşim sen kimsin kiminle sorunun var beni tanıomusun yada diğer arkadaşları tanıomusun git kiminle sorunun varsa onunla hallet tayfa mayfa deyip niye milleti tahrik ediyosun eğer bu tayfa kalkıp bi gece başına çökerse ne yapacaksın ben bu forumda burgaz tayfası denilipte üstüne gidilen hiç bi yeri görmedim duymadım bu yüzden arkadaşlarda sürekli bi savunma mekanızmasındalar ..

neyse konu gerçekten çok uzadı ben tekrar rica ediyorum okanın üyeliği açılsın herkesin kafa kuş olsun ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)