rüzgar okanla bi daha araba denersem aramızda 1 şerit boş kalacak , sizde bırakın farkı görün![]()
![]()
Onun tünelle alakası yok. Okan roll yaptığı arkadaşları ile çok içten ve samimi bir ilişki kurabilmek adına roll esnasında yakınlaşma gösteriyor. Hemen farklı yerlere çekmeyin çocuğun iyi niyetiniBenle yürürken de bu yakınlaşmayı göstermişti. Saatte 150km hızla giderken bi ara benim arabanın kapısını açıp yanıma oturacak sandım o kadar yakınlaştı yani
Canım kardeşim meğer ne de çok severmiş beni
![]()
yaw bu okan sizi geçse suç kafakafaya gitse suç geçilse herşey normal.
Adam sizi geçer kalkar nos bastı yada arabam bozuktu dersiniz .
Yanyana yürüseniz yakınlaştı tünel yaptı zart zurt dersiniz .
Geçilse havalara uçarsınız hemen videolar buraya yığılır . Ama bir kere soran olmaz SS te varmıydı bir sorun nasılsa sizinkilerde geçilince arıza olur SS te olması imkansız .
Anlayamıyorum bu olayları rolling likten çıkmış sizinkiOkanada söyledim zaten bence artık hiç denemesin şu bahane üretenlerle çünkü yine aynı şeyler olacak gerek yok geçse yine olay olacak yine bahaneler havada uçuşacak
2 kişi ile rolling yapan aracın yanına gelip tek kişi basıp birde çekilen videoyu geçtik SS i diye buraya koyan bir zihniyetin psikolojisinden şüphe duyarım ben![]()
o da aradaki mesafeden kaynaklanıo .. eğer okan istanbulda oturmuş olsaydı eminim herkesle kanka olurdu çünki gerçekten öyle bi insan ama adam o kadar yoldan gelip denediği arabaları geçip yada yürüyüp o kadar yolu geri döndüğü için bu sefer iş forumda klavyeye kalıo , ee herkeste bilio klavye başında arkadaşlık dostluk olmuyo , en yakın arkadaşlar arasında bile şu demir parçaları için kavgalar çıkıo , ondan sonra çirkin insanlar çıkıo onlarda burgaz tayfası şöle burgaz tayfası bilmem ne deyip atıp tutuo , ama bilmiolar ki o burgaz tayfasının arkadaşlık ortamı hiçbirininkinde yok ..
abi ataşehir bize çok uzak kalıyor ve doğru düzgün bi yolu yok hep kalabalık ama orta noktada biyerde buluşalım ,mesela çerkezköye doğru otobanda sıkalım bomboş mis gibi yol salçasızeğer uyarsa günü ayarlayın bende burda okana ayar yapayım
çünki en son ki muhabbetlerden adam bayağı bi soğudu roll işlerinden ama ayarı bende
![]()
çok uğraşıyorsunuz bu arkadaşlarla (lüleburgaz tayfasıyla).. rahat bırakın adamları yaw..![]()
bence en mantıklısı okanın bu kadar konusu dönüyor ve videosu yayınlanıyor ise onunda söz sahibi olması konuya yazabilmesi herkes şuanda istanbullu tayfanın ağzından denemelerin detaylarını dinliyor ama okan hiç birşey yazamıyor doğal olarak herşey farklı yansıyabiliyor millete bu yüzden üyeliğinin tekrar açılması en mantıklısı olacaktır ilgililer ile konuşulsun halledilsin bu konu adam kalkıp okadar yol yapıp denemelere geldiği halde okadar fake üyeliğin hala olduğu bir sitede onun üyeliği bannlı duruyor ise bundada bir art niyet arar insan
buna bende kaltılıyorum adminlerden rica etsek eski hatalarını silip tekrar üyelik açarlarmı, çünki burgaz tayfası yancı muhabbetleri hep burdan çıkıyor adamın üyeliği yok ya bizden yazıyor yada yazamıyor her konuya mütabık olamıyor sonra yancılar şakşakçılar burgaz tayfası bilmem ne diye biz kötü oluyoruz adam derdini anlatamıyor bizde arkadaşı olarak ona yardımcı olmaya çalışırken biz tekrar kötü oluyoruz .. sonuçta bu okan sürekli arabasını denemek isteyen roll sever arkadaşlardan biri ki sevmese burdan kalkıp 230 km yapıp taaa ataşehire gitmez .. ben kendi adıma Adminlerden rica ediyorum sıkıldım bu tayfa mayfa muhabbetlerinden okana tekrar bi üyelik açılsın herkes kendi adına konuşsun ..
Okan'a tekrar üyelik açılması 30 saniye, yeni üyeliğin banlanması maximum 5 dakika![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
okan resmen burgazın rte si gibi olms yaw![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayır arkadaşım alakası yok biz sadece dostuz arkadaşız ben okanın hiçbir konusunda okanı savunmadım ama haksızlık yapıldığı her konda arkasındaydım haksızlığa tahammülüm yok çünki biz arkadaşım aynı yerde oturuyoruz hatta ss rs in üstünde burda onu kollayan herkesin bi eli deymişliği vardır .. benim sıkıldığım konu şu tayfa muhabbeti herkes kendini savunsun bundan sonra ben onu istiyorum o kadar ..
adınız ne bilmyorm ama normal bi üyelik alıp dışarıdan bi okuyun siz ve arkadaşlarınızın yazdıgını herkese hak verirsiniz bi tutuculuk bi tayfacılık sizlerde vartarafsız yazıyorm ne istanbulla ne burgazla bi alakam var 7 göbek sivaslıyız
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
okan icin kendi uyeliginizi kullandirdiginiz icin tesekkurler,
hayir ben degilim diye dalga gecmesini yemiyorduk zaten kendinizde onayladiniz...
eminim burgazdada guzel insanlar vardir ama daha akli basinda hareket goremedik, aptal yerine konulmasida ciddi kabak tadi veriyor.
sizden baska rica edende olmustu "efendim cok degisti okan" diye ama degisen sadece plakalar oldu.
Experience is what you get when you don't get what you want.
ilgili kişiyi forumda istemiyoruz, videoları konmazsa muhabbeti de olmaz, cevap vermek zorunda da kalmaz
Built to fall....
adamın arkasından burada yazamamasına rağmen ağza alınmıcak laflar yazıp bannlanmayanları görünce adamın üyelik alıp yada başkalarından bulup girip yazması kadar doğal bişi olamaz seninde haysiyetine şerefine laf gelse , değil üyelik almak burayı yakmayı bile istersin sonra başka nicklerden girip bizi kandırdı oluyor adı olayın. Sen adamın hakkında ileri geri konuş sonra başka üyelikten yazınca bizi kandırdı kabak tadı verdi olsun. Bence biraz farklı bir açıdan bakmayı deneyin okan stp ile laf kavgasından dolayı atılmış forumdan o günden sonrada hiç girmedi en azından kendi üyeliğiyle ama eminim sen neden bannlandığını bile bilmiyordun.
ben kendi adıma konuşayım ben hiç bir konusunda savunmadım sadece şu tayfa muhabbetleri döndüğünde kanıma dokunuyor ve ister istemez kendimi konuda buluyorum (çünki foruma çok sık giriyorum ve ister istemez görüyorum) ve diğer arkadaşlarım içinde geçerli zaten ayrımcılığı en başta yapan biz değil forumdaki bazı insanlardı ve herkes bi tavır almaya başladı üstteki bi postta can diye birinin yazdığı lafta 'bırakın şu tayfayla muhattap olmayı yazmış'' ya kardeşim sen kimsin kiminle sorunun var beni tanıomusun yada diğer arkadaşları tanıomusun git kiminle sorunun varsa onunla hallet tayfa mayfa deyip niye milleti tahrik ediyosun eğer bu tayfa kalkıp bi gece başına çökerse ne yapacaksın ben bu forumda burgaz tayfası denilipte üstüne gidilen hiç bi yeri görmedim duymadım bu yüzden arkadaşlarda sürekli bi savunma mekanızmasındalar ..
neyse konu gerçekten çok uzadı ben tekrar rica ediyorum okanın üyeliği açılsın herkesin kafa kuş olsun ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)