Helal![]()
şampiyonluk kutlaması diye pek birşey dememiştir diye umuyorum.Zaten azcık ilerisi fenerin yuvası.Maltepe meguiars gibi.
Helal![]()
şampiyonluk kutlaması diye pek birşey dememiştir diye umuyorum.Zaten azcık ilerisi fenerin yuvası.Maltepe meguiars gibi.
sonrasını çeken varmı :P
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
cidden helal olsun yakışanı yapmışlar polis afallamışl baya bir![]()
sosyal mesaja gerek yok polislerin en önde olması trafiği kapatmıs anlamına geliyor zatenokadar saçma sapan taşkınlıklar yapılıyorkii gazlayarak öndkei arabaya milim kalana kadar fren yapmak trafiğin içinde bi sağa bi sola gitmek gibii..burda polis yolu kapamıs o mekanda daha uygun bir zaman olamazdı heralde....Bravo herşeye rağmen yürek ister
![]()
görevli memur şaşırmamıştır da ***** sevinçlerini kutlasın vatandaş dıye bi müddet musamaa gostermiş iki tarafada helal olsun.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
polis nerdeyse 1 tur daha çevirsede baksak diye bekliyor![]()
şampiyonluk kutlaması olduğu için polis uyarmıştır sadece, sonuçta silaha sarılmamış 2 tane sıfır çizmiş devam etmiş.
kullamalardan belliki birşey dememişler ondegi range akşam caddedeydi zaten aynı şeklide
Uploaded with ImageShack.us
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
trafik polislerini sevmiyorum.
malesef genelleme yapıyorum artis polisler yüzünden.
bu olay da ağızlarına yanı verdikleri için (hele ki o motorlu trafik polisinin) teşekkür ediyorum s2k sahiplerine![]()
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)