User Tag List

Sayfa 13/25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
473 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: CivicTypeR Turbo vs Hartge M6

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki o değil de Lost'un 4. sezonunda nolcak aceba çok merak ediyorum... Aynı şekilde Heroes'un 2. sezonunu da... Çıksa da indirsek
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya öle hesaplar var bılıyorum ama1000d dekı hızını bılsek daha mantıklı olcak...

ayrıcada buda kelleners m5 f430 videosu..
    http://www.youtube.com/watch?v=0Z-Z9...elated&search=

hıcde kopma yok görulduu gibi nese mevzular ııce karıstı yaa
    hiçte karışmadı senin verdiğin vidiodaki m5 te egzantrik var bildim kadarı ile ve denediği f430 da tubi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki o değil de Lost'un 4. sezonunda nolcak aceba çok merak ediyorum... Aynı şekilde Heroes'un 2. sezonunu da... Çıksa da indirsek
    ya sende ii sardın geyığe haaa
    eskıler konusuna git bakıım
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yok tekrar ede ede bir hal oldum bu konu tartışarak çözülmücek, gelecek M5 denenecek o zaman tartışılacak
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genede bence senın hesaplamanda bi hata var gıbı 106 ıcın kaç cıkıodu senın hesap?
    bide 1000rpmdekı hızı bılıomusun

o zmn tamamdır
    tubi çok etkılıomu f430 da?
    +20hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hesaplamada hata yoktur. senin 1000 devirde diye bahsettiğin hız bu hesaplamalarla elde edilir. dişli oranlarında lastik ebadında bir hata yoksa bu rakamlar yalan söylemez.. Gerçek 1000 rpm'deki gerçek hızı 33 km...

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Programla hesapladım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Programla hesapladım.

Final drive'ı 4.76 olarak düzelt...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan bu siteye gir otomatik hesaplasın. Ben kendim hesaplamıştım ama otomatik yapan siteler varmış...

http://www.f-body.org/gears/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu yalnız bizim typer 206 gti konunsunu geçmiş onda 302 msgmı ne vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondata sayesinde 8500 rpm çevirirse 280 km yapabiliyor, gerçek capcanlı....

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m5 almanyada gelınce merak etmeyın ) bıtane beyaz m6 var oda gazla ısı yok ayarlayabılırsem onu cagırıcam) ama dıyorum m5 le yurutugumuz makımneler var vtec turbo dedık hemen onlar hazır denetelım iş bellı olsun 280 kadar kım kala kım ole) bırde bu arcalar yapıldı dynolarını koyarsanız memnun olucam stock typerdan ne alınıyo gorelım.belkı elımı kasırım)
    abi kusura bakmada m6 tarzı bi araç alıcak kişinin gazla işi olmaması garip kaçar bence

typeR a helal diyorum kısa ve öz olarak..severek izliyoruz

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock internaller üstüne sadece bolt-on yürüyen araçtan bahseediyoruz.
    bu full race kit stage kaç??? ve turbosu nedir acaba öğrenebilir miyim?? ve stock derken sıkıştırmaya hiç mi dokunulmadı veya en azından turbonun A/R si kaçtır??? çok sevinicem cvp alabilirsem....
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman insanlar m6 ya boşuna 180 000 euro veriyo die bi düşünce oluşuyo içimde ama sonuçta type r güzel yapılmış bi makine tekrar helal olsun demek istiyorum.
    m6 ankaradan istanbula gider dip gazla ama o typr en fazla bi kaç km ayağını çekemez. 180k euro boşuna değil

ok olur amac denemek bızde canlı canlı goruruz olur bıter ben typer evo gecemez demıyorum sadece m6 gecemez demıyorum ama 275 hondada gosterıyosa o hız 250km dır ben typerla gıderken 230 la e39 m5 yanımda 205km gosterıyodu)) ve ıkı arac stock;turbo typerda lastıklerı de orjınal degıl km ne gostergı bellı degıl ısın burasındanda bakmak lazım m5 280 cıktıgı zaman kadranda ben turbo typerı gormek ısterım vıdeoda nerde dıye. benım soylemek ıstedıklerım bunlar.sız typerın kadranına gore soyluyosunuz 275 dıye ben typera koyulan lastık nedır bılmıyorum ve kadran gercek okuyucagını sanmıyorum.yanı dıyıcegım gercek hızda m6 280 gosterdıgınde typer gecıcegıne ınamıyorum.
    ok orjınalsa 205 45 17 latık varsa 280 gıbı hızda nerdeyse 15-25km hata var typerda
    dıyorum ozellıkle baktık 230da gıderken ben e39 m5 205 gosterıyodu.
    ozaman bana duz yolda 237km son hızı olan aracın 260 hatta az gectıgını bılıyoruz onun matıgını soylermısın hatta focus rs ve typerın ep3 kasa son hız testı var kadranda 263 gosterırken 237 lerd eoldugu gercek hızın focus rs dede 260 lardeyken 245 cıvarıumı ne oldugu ve focusta daha az kadran hatasının oldugu test var. vıdeosu var testte bana ınanmıyosan o lınkı bulup koyarız olup bıter.helekı typerın 280 cıktıgı zaman nekadar kadran sapması oldugunu dusun artık bıraz arastırın bence youtube var testeler var kadran hatalarıyla ılıgılı bence daha mantıklı olur arastırmacılık)
    ben hondatadan top speed (kesicim 8400 de lastik ölçüsü standart) 6. vites kesiciye girdiğim noktada 282km kayıt aldım. benim gözüm turbo timer daydı ve 292 km okudum kesiciye girdiği anda. bu denemeyi ankaralılardan bilenler bilir, enka sapağından gölbaşı istikametine doğru olan otobandaki düzlükte yaptım... devir saati hep 300 devir fazla gösteriyor en üstlerde... orda böyle bi hata var. kadranı bilemiycem çünkü o boşluğu gösteriyodu o esnada

ben greddy nin bolt on kiti ni çok toleranslı bi aayarda kullanıyorum. 0.6-0.7 barda yürüyor aşağı yukarı. yaklaşık 400hp civarındaki bi sti la da kafa kafaya yürüyor. yani full race in kitiyle m6 ya zaten şaka yapacağı zaten aşikar. burdan ayrıyeten tüm type r cı arkadaşlara arabalarını turbolamalarını tavsiye ederim. atmosferik olarak harcanan benzinlere yazık diyorum

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fener-Galatasaray maç yapar, seyirciler dışarda kavga eder, futbolcuları beraber bara gider. Bu durum anca ona benzemiş. Roll yapanlardan bir ses yok seyircilere maşallah yani
    ctrt mukemmel olmuş maşallah, emeği gecenlerin ellerine sağlık. başka birşey söylemek fuzuli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu full race kit stage kaç??? ve turbosu nedir acaba öğrenebilir miyim?? ve stock derken sıkıştırmaya hiç mi dokunulmadı veya en azından turbonun A/R si kaçtır??? çok sevinicem cvp alabilirsem....

m6 ankaradan istanbula gider dip gazla ama o typr en fazla bi kaç km ayağını çekemez. 180k euro boşuna değil

ben hondatadan top speed (kesicim 8400 de lastik ölçüsü standart) 6. vites kesiciye girdiğim noktada 282km kayıt aldım. benim gözüm turbo timer daydı ve 292 km okudum kesiciye girdiği anda. bu denemeyi ankaralılardan bilenler bilir, enka sapağından gölbaşı istikametine doğru olan otobandaki düzlükte yaptım... devir saati hep 300 devir fazla gösteriyor en üstlerde... orda böyle bi hata var. kadranı bilemiycem çünkü o boşluğu gösteriyodu o esnada

ben greddy nin bolt on kiti ni çok toleranslı bi aayarda kullanıyorum. 0.6-0.7 barda yürüyor aşağı yukarı. yaklaşık 400hp civarındaki bi sti la da kafa kafaya yürüyor. yani full race in kitiyle m6 ya zaten şaka yapacağı zaten aşikar. burdan ayrıyeten tüm type r cı arkadaşlara arabalarını turbolamalarını tavsiye ederim. atmosferik olarak harcanan benzinlere yazık diyorum

konu hareketlencek sanırım
    devir saatı şimdi daha iyi anlaşıldı
    peki senınkı kaç hp dir tahmını abi??

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f430 fln keser anca bunu yetmezse 575m getırın
    Hayabusa ile denersenize ... nasıl olsa kilo motor hacmi fren güvenlik sizin için bişey ifade etmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11.0 sıkıştırma ile 1 bar'a dayanabiliyor mu bu CTR motoru yaw?

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw kimsenin babasının fabrikası degil ..

Hondada öyle ...

Bazen öyle yorumlar varki sanki bmw fabrikasının sahibi. Marka fanatigi olmayınız !
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayabusa ile denersenize ... nasıl olsa kilo motor hacmi fren güvenlik sizin için bişey ifade etmiyor
    Kardeşimiz hala hırsını alamamış, illaki Type-R'ın madara olmasını istiyor. M6'nın sahibi sen olsaydın, burada neler neler yazardın aman aman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)