Teşekkürler.
Ahh buğra bu nasıl aklımıza gelmedi bizim
Bence Focus'ta ciddi bir problem yok yürümesi gerektiği gibi yürüyor. Ufak tefek şeylerle daha iyi olabilir belki ama fabrika verilerinden çok uzak değil gibi. Sağlıklı bir ST bulunabilse onunla denense daha net olur herşey.
Eyvallah Onur beklerim
Spool benzinde de LPG'de de aynı. Zaten turbom ufak baya, 2500 gibi başlıyor 6000 gibi bitiyor nefesi
O saydıklarının hepsini yaptım zatenDaha iyisi için ya methanol ya watersprey gerekiyor
sesli güldüm kanka
kibrit kutusu kadar turboyla 0.4 basıyorum
Tekliflere açığım kanka, ben vtec ve 106 sahiplerine hep deneyelim diyorum da daha kısmet olmadı.
Deneriz abi inşallah bir gün![]()
tam bir şaka makinası olmuş tebrikler üstat![]()
maşallah her 2 aracada..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah emrecan
gayet temiz gitmişsin, iat nin yüksek olmadığı tam randımanlı yürüdüğüne inandığın bi gün 106 gti yada vti ile dene sonucu görelim. geçemesen bile çok çok yakın yürüyeceğine inanıyorum kardeşim
maşallah tekrardan
ha bu arada şu intercooler spray projeni bi konuşalım bana da lazım olur o![]()
Emeklerinin karşılığını almak güzel şeydir, maşallah, nazar değmesin Getz'e...
Focus da bence iyi gelmiş yani abartılacak bir sıkıntısı yok sanki...
Sıkıntı olan ve asıl merak edilen olay yazılımlı hali ile yazılımsız hali arasındaki farktı ve yazılımsız daha iyi gibi araç , sorun burda kafamızı karıştıran bu.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
abii çok istiyom yaa walla bir hondacı olarak fransıza binmek koyuyo bana
ama 1.4 T yapcamm hatta bi ara çok niyetliydim stoc motora o.5 basarım demiştm olmadıı şu işlerimi halledeyim düzelteyim belki olurr neden olmasnn![]()
-- Japan center --
Masallah turbo Getz İyimiş ilk defa gördüm sasırdım tebrık edıyorum keyıflıdır emınım![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
ohaaa o ne yaaa sıvı nitrojen miitabi yaaaaaa
akılımızaa niyee gelmedii draglarda falandaa su tankına sıvı nitrojen katkısı yaparızz
collld intercooler
-- Japan center --
getz çok güzel olmuş , eline sağlık, bence sıradaki rakip megane coupe f7r olmalı
oha hakıkaten bunun mantığı nedir ? arkadaşlar bişey sorucam subaru legacy lerde vardı sanırım sulu ıntercooler bu tarz bısey yapılabılırmı :? yapılırsa kuru buz lar vaz belkı bılırısınız saatlerce erımıyor buzhanelerde kullanılır yada sevkiyatlarda . ıcıne kuru buz konulsa o turbo jet olur jet nırvanaya ulaşır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)