User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
233 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: VE Vts (ahm) vs TURBO honda ies

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altnsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fl rs ile ss hiç denemedi bu 1
    konunun başında jgl rs in zy yi 2 boy geçtiği yazıyor zaten bu 2
    ss-jgl denemesinide görmene gerek yok videosunu izledin zaten hepsi orda var buda 3 kardeşim

bence biraz daha mütavazi ol geçmişlerse geçmişlerdir bunu kabullenmeyi bilmelisin bence
    okan bişe bilmeden konuşma fl rs eski -u plaka hatırladınmı cnm

bende derim ona 2 boy attım yok 5 boy attım iyi hatırla iyi jgl gelincede videoalrıda seyrettim hemde ordaydım.

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan bişe bilmeden konuşma fl rs eski -u plaka hatırladınmı cnm

bende derim ona 2 boy attım yok 5 boy attım iyi hatırla iyi jgl gelincede videoalrıda seyrettim hemde ordaydım.
    biliyorum U plaka olduğunu rs leri senden iyi tanırım biz onunla 2 sene önce denedik sende ozaman daha ehliyet bile yoktu deneme videoları nette var izlersin ozamanlardan sonrada iki araçta çok değişti mesela senden 3 boy yiyormuş benden kaç boy yer allah bilir. FL nin km side çok fazla zaten normaldir.

jgl 2 boy geçmiş zaten sana seni geçer demiştim.
    Bana hep ben koltuklar takılıyken jgl sökükken 2 boy geçiyorum Ali abiyi diyip duruyodun hatırlatırım. noldu tam tersi olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorum U plaka olduğunu rs leri senden iyi tanırım biz onunla 2 sene önce denedik sende ozaman daha ehliyet bile yoktu deneme videoları nette var izlersin ozamanlardan sonrada iki araçta çok değişti mesela senden 3 boy yiyormuş benden kaç boy yer allah bilir. FL nin km side çok fazla zaten normaldir.

Bana hep ben koltuklar takılıyken jgl sökükken 2 boy geçiyorum Ali abiyi diyip duruyodun hatırlatırım. noldu tam tersi olmuş
    ehliyetimi evet ozaman yoktu benim ama fl ile hiç denemedik dedin ya orda sıçtın işte okan bu arada ben jgl ile koltuklar takılı 2 boy geçtim demedim adam ol.
    ortalıgı karıştırma bu arada sen kimsin lan senden 3 boy yicem ben .. arabanın gideri belli
    filtre + egzozmuş milleti kandırmayı bırak
    fl ile videolarındada FL rs önde..
    sen ZY ile denemenden niye hiç bassetmiyosun TERTEMİZ 4 BOY saplamış sana niye söylem,yosun.. sonra senin geçildigin RC geçti onu nie söylemiosun..

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyetimi evet ozaman yoktu benim ama fl ile hiç denemedik dedin ya orda sıçtın işte okan bu arada ben jgl ile koltuklar takılı 2 boy geçtim demedim adam ol.
    ortalıgı karıştırma bu arada sen kimsin lan senden 3 boy yicem ben .. arabanın gideri belli
    filtre + egzozmuş milleti kandırmayı bırak
    fl ile videolarındada FL rs önde..
    sen ZY ile denemenden niye hiç bassetmiyosun TERTEMİZ 4 BOY saplamış sana niye söylem,yosun.. sonra senin geçildigin RC geçti onu nie söylemiosun..
    facebook yazılarını dökmemi istermisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    facebook yazılarını dökmemi istermisin
    istediginizi yapabilirsiniz kardeşim.

ALTNSA
    Misafir
    ve saxo yuda 3 boy geçtiğini hatta basar basmaz ayırmaya başladığını yazdın hala yazılar elimde duruyor facebook sağolsun
    bunlarada hayır diyormusun ?

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim beni 3 boy geömiş yaa nerde ben neden hatırlamıyorum sayın zy arabayı topladım komple akşama senin için tekrar sökecem eyer r olcaksa haber ver sökmim arabayı
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim beni 3 boy geömiş yaa nerde ben neden hatırlamıyorum sayın zy arabayı topladım komple akşama senin için tekrar sökecem eyer r olcaksa haber ver sökmim arabayı
    seçkinin söylediğine göre zy rs seninle basmış bu muhabette yaklaşık 1 ay önce oluyo 30 ağustosta yazmış tarihi bile var bastığı gibi ayırmaya başlıyormuş aynen öyle yazıyor yazılarında direk 3 boy atıomuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seçkin suyun ısınmaya başladı
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ya okan yazılarına bak ya yok km si yüksek yok su yok bu valla sinirlendiriyosun yazılarınla yüz yüze gelince meleksin ALLAH aşkına ne gereği var hep kendini kolluyosun senin arabanın gittiği her kez ce biliniyor zaten..ama fl rs i öle ezemezsiniz sahibi yeni almış vites atamaz su olur bu olur..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seçkin suyun ısınmaya başladı
    varmı böyle bir deneme ?
    yoksa seçkin palavramı sıkıyor ?

birde jgl rs e zy 2 kişi koltuklar takılıyken bile jgl tek kişi sökükken 1 boy önünde gidiyormuş zy rs hemde egzos yokmuş
    buda doğrumu merak ettim yoksa külliyen yalanmı bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu akşam denememden sonra eyer zy rs R yapmazsa denemelere sayılı insanlarla çıkacam ....
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan diosun ki benim aracı bokluolar sora gelmiş diosun ki fl'nin km side yüksek olabilir nolucak km'si yüksekse sende 150 lerin üstündesin araban yürüomu evt canavar gibi yürüyor sen nieadamın arabasını boklar gibi diosn .. o arabanın nasl gittiğini tüm herkez utkudayken blioki Fl olunca bile zy yi 3 4 boy geçiodu adam yeni almış kullanamıodur bakımları bişileri eksiktir sen aldığın araban uçuomuydu =) bırakın bunları ya boklamayın

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya okan yazılarına bak ya yok km si yüksek yok su yok bu valla sinirlendiriyosun yazılarınla yüz yüze gelince meleksin ALLAH aşkına ne gereği var hep kendini kolluyosun senin arabanın gittiği her kez ce biliniyor zaten..ama fl rs i öle ezemezsiniz sahibi yeni almış vites atamaz su olur bu olur..
    doğrudur vites atamamıştır yada kaçırmıştır
    ben sadece burda yazılanlara göre yorum yaptım video yok ortada
    ama söylenen 3 boy zy rs in önde gittiği bunuda seçkin söylemiş bende buna göre yorum yaptım şimdi bendemi suç.

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan diosun ki benim aracı bokluolar sora gelmiş diosun ki fl'nin km side yüksek olabilir nolucak km'si yüksekse sende 150 lerin üstündesin araban yürüomu evt canavar gibi yürüyor sen nieadamın arabasını boklar gibi diosn .. o arabanın nasl gittiğini tüm herkez utkudayken blioki Fl olunca bile zy yi 3 4 boy geçiodu adam yeni almış kullanamıodur bakımları bişileri eksiktir sen aldığın araban uçuomuydu =) bırakın bunları ya boklamayın
    bende aldığımda araba yürümüyordu konuyu başka yere çekmeyin
    ben 3 boy geçildiğini duyduğum için söyledim yoksa U plakayken iyi gidiyordu sonra hiç görmedim zaten o aracı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zy rs tr nin en hızlı rs i deyil bunu herkez bilir sevenler gece ölür bunu yanlız seven bilir
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aldığımda araba yürümüyordu konuyu başka yere çekmeyin
    ben 3 boy geçildiğini duyduğum için söyledim yoksa U plakayken iyi gidiyordu sonra hiç görmedim zaten o aracı
    sorun o deilki senin yok km si yüksek filan demen yanlış konuşursan uyarır millet 200 bin olsn nolucak araç sağlıklı olduktan sora evt sahibi yen i almış bilmiodur bakımları eksiktir snçta ben aldığımda aracı sizden 7 boy yiyodu alican kullanamıomu oluodu yoo aldım bütün eksiklerini yaptırdım bayada eksiği vardı sende biliosun sadece boklamayın .. Km si yüksek olnca arabanın sağlıksız olduğu veya yürümiceği anlamına gelmez ki senin aracında 150+ larda yrüomu evt hızlı gidio bu kdr basit .. Alana sahibinede yardımcı olurlarsa o araba eskisi gibi yürür ztn .

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur vites atamamıştır yada kaçırmıştır
    ben sadece burda yazılanlara göre yorum yaptım video yok ortada
    ama söylenen 3 boy zy rs in önde gittiği bunuda seçkin söylemiş bende buna göre yorum yaptım şimdi bendemi suç.
    yıllardır roll yapıyosun yazılana niye bakıyosun yan yana gelmeden belli oluyomu olmuyo sen de biliyosun zy rs te güzel senin aracında güzel yakın yürüyosunuz birbirinize şimdi bakıyorumda her kez king olmaya çalışıyo ne gereği var.zy rs in sahibi seçkin daha bu işlere yeni başlıyo ben ateşli olmasını anlayışla karşılıyorum dozunda.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yapıcagınız işe sövücem sımdı.

bı masallah dıyıp çekilin kenara. konuyu piç edıp durmanın bı anlamı yok. ahmet uyma sen mıllete ya.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)