User Tag List

Sayfa 14/51 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
969 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Kış Lastiği Tavsiye

enesbeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hankok ile sabah erken saatlerde yola çıktım. Ara sokaklarda da gezindim
    Sorun yaşamadım. Sanırım çok da fena değilmiş
    +1
    Gerçekten güzel lastik, f/p olarak da iyi
    Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kış lastiklerinin de tutunamadığı sokaklar var , zincir harici çözümü olan var mı ? Daha doğrusu zincirim var sürekli kullanımda tak-çıkar uğraşmak istemiyorum hemde lastiklere zarar verdiğini söylüyorlar . Örnek olarak atıyorum bir ilan bunların tak-çıkarı bir nebze zincire göre daha zahmetsiz sanırım o kadar da aşınma yapmaz lastik üzerinde kullanan var mıdır ?

http://urun.n11.com/lastik-zinciri/s...FeISwwodZq8Ijw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokian wr d4 bulamadim , 225/45/17 olcusunde , ankarada satan yer tavsiye ederseniz sevinirim, tek bi yerde bulabildim onda da 350 ye sattigi lastigi adam bulunmuyor diye 375 yapti bes kurus inmem kiymete bindi dedi esnafligi hosuma gitmedi almadim sonuc olarak, nerden temin edebilirim ankarada? Ya da kargo ile de olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lassa Snoways Era + , Asiri memnunum . Bugun kartalda milletin ara sokaklarda kureme olmadigi icin caddelere yigilip trafigi kitlemesine karsi ara dik sokaklardan sikintisiz gecince kalitesini cok daha iyi anladim
    EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
    BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
    DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
    D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul anadolu yakasi nokian wr d4 nerden alabiliriz bilgisi olan arkadaslar varmi ?

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün sabahtan lastik alayım dedim, geç kaldım tabi bu iş için, hiçbir lastikçi 2 lastim satmadı takımı bozamayız dediler..

Peki dedim zincir alayım bari. Lastik ölçüsü 235 55 17.. baktım her taraca yok, en son bi benziklite "10" numaralı max 235 45 17 yazan zinciri aldım.

Ne yaptım ne ettiysem olmadı 3 kere filan yolda çıktı dolandı, ciddi şekilde kuçük geldi yanak ebadı yüzündens 235 55 ile 235 45 arasında çok büyük bir fark yok ama aklınızda bulunsun mutlaka lastil ölçünüz tutsun zincir alirken yoksa benim gibi perişan oluyorsunuz..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Petlas almaya niyetlendim bende bu gün, 195/55/16 için 180 lira fiyat verdi lastikçi, hepsiburadada 139 lira. Modek farkıda yok tek tip sanırım

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takımı bozamam hikayesi de öyle işte.. yemek takımı sanki.. fırsatı yakalayan esnaf yapıştırıyo işte. Son dakikaya bırakınca böyle oluyo

enesbeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Petlas almaya niyetlendim bende bu gün, 195/55/16 için 180 lira fiyat verdi lastikçi, hepsiburadada 139 lira. Modek farkıda yok tek tip sanırım
    İnternetten iyice araştırmadan almayın derim. Düzce'de çinmalı adı duyulmamış kış lastikleri fiyatına n11'den hankook aldım 2015 tarihli hemde

Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takımı bozamam hikayesi de öyle işte.. yemek takımı sanki.. fırsatı yakalayan esnaf yapıştırıyo işte. Son dakikaya bırakınca böyle oluyo
    Kuyruklu yalan, millet mecbur kaldı ya
    Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nokian wr d4 bulamadim , 225/45/17 olcusunde , ankarada satan yer tavsiye ederseniz sevinirim, tek bi yerde bulabildim onda da 350 ye sattigi lastigi adam bulunmuyor diye 375 yapti bes kurus inmem kiymete bindi dedi esnafligi hosuma gitmedi almadim sonuc olarak, nerden temin edebilirim ankarada? Ya da kargo ile de olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
    Kime sordun?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gün önce aldık petlas 2 adet. lastiğin takımı mı olurmuş dallama yahu

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün petlasın adını bilmediğim bir modeliyle ciddi zorladık karda araç fiorino ciddi iyiydi frenlemesi falanda. Ama cliomda kullandığım lastik conti ts850 kesinlikle çok iyi. Testlerde hep 1 çıktığı için demiyorum net tavsiye ederim. Lastik hayattır aslında lazım olduğunda evde kimseler yoksa bir kıymeti yok çünkü.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşlar herhangi bir lastikle karşılaştırmak için söylemiyorum ama Hankoklara resmen aşık oldum. An itibari ile c.bostan'dan bostancıya geldim. Ara sokaklar, rampalar kullandım. Buz üzerinde de bol ve üzeri ezilmemiş karda da deneyimleme imkanına sahip oldum. Sahil yolu bağdat caddesi 5-6 cm, ara sokaklar 10-15 cm kar olmasına rağmen en ufak sorun yaşamadım.

Kar öncesi bu markadan çok endişeliydim ama şu an resmen önyargılı olduğuma inandım

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar herhangi bir lastikle karşılaştırmak için söylemiyorum ama Hankoklara resmen aşık oldum. An itibari ile c.bostan'dan bostancıya geldim. Ara sokaklar, rampalar kullandım. Buz üzerinde de bol ve üzeri ezilmemiş karda da deneyimleme imkanına sahip oldum. Sahil yolu bağdat caddesi 5-6 cm, ara sokaklar 10-15 cm kar olmasına rağmen en ufak sorun yaşamadım.

Kar öncesi bu markadan çok endişeliydim ama şu an resmen önyargılı olduğuma inandım

Hankook iyi marka. Macar malı. Ben 4 mevsim lastiği kullandım. Lastik sene olarak yaşlanadıkça sıkıntı yok. Yaşlandığında 4.5mm diş derinliği olduğu halde kabak tadı verdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hankook ciddi kaliteli bir markadır-Güney Kore ana vatanı. Birçok üretici oem lastik olarak kullanır ayrıca motor sporları ile ilgilenen bir markadır.

Kumho vs diğer kore mallarından 2 tık üsttür ve pahalıdır. Birçok lastik testinde ilk 5 içinde kendine yer bulur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.lastikjantdunyasi.com/17-...tPanel&id=2959 yerleri gimatta ary otomotiv

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kime sordun?
    panora tarafında bi yerdi, sahibinden de bulduğum yerlerde ya 2 tane var takım yok ,ya hiç ellerinde yok yılsonu olduğu için vs.

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabaya hiç adını bile duymadığım Antares diye bi lastik taktık. Bakırköyden çıktım beylikdüzü esenyurt avcılar bakırköy yaptım gık demedi. Dtc yi kapayınca güzel yan verdi açınca çizgisinden çıkmadı. Aşırı memnun kaldım.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Falken eurowinter hs449 ları sonunda karda tecrübe edinme fırsatı oldu dün balıkesirde yakalandım kara. Ezilmemis karda, buzlanmış karda ve hafif erimiş karda kalkarken fena dururken hiç kızaklama yapmadı. Tabiki kış lastiğim var diye tedbiri elden bırakmadım. Ama herkesin dediği gibi iyi yada kötü hic fark etmez bir takım kar lastiğiniz yoksa bile bile lades demekten öteye geçmez karda yola çıkmak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)