Kış lastiklerinin de tutunamadığı sokaklar var , zincir harici çözümü olan var mı ? Daha doğrusu zincirim var sürekli kullanımda tak-çıkar uğraşmak istemiyorum hemde lastiklere zarar verdiğini söylüyorlar . Örnek olarak atıyorum bir ilan bunların tak-çıkarı bir nebze zincire göre daha zahmetsiz sanırım o kadar da aşınma yapmaz lastik üzerinde kullanan var mıdır ?
http://urun.n11.com/lastik-zinciri/s...FeISwwodZq8Ijw
Nokian wr d4 bulamadim , 225/45/17 olcusunde , ankarada satan yer tavsiye ederseniz sevinirim, tek bi yerde bulabildim onda da 350 ye sattigi lastigi adam bulunmuyor diye 375 yapti bes kurus inmem kiymete bindi dediesnafligi hosuma gitmedi almadim sonuc olarak, nerden temin edebilirim ankarada? Ya da kargo ile de olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
Lassa Snoways Era + , Asiri memnunum . Bugun kartalda milletin ara sokaklarda kureme olmadigi icin caddelere yigilip trafigi kitlemesine karsi ara dik sokaklardan sikintisiz gecince kalitesini cok daha iyi anladim![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
İstanbul anadolu yakasi nokian wr d4 nerden alabiliriz bilgisi olan arkadaslar varmi ?
Bugün sabahtan lastik alayım dedim, geç kaldım tabi bu iş için, hiçbir lastikçi 2 lastim satmadı takımı bozamayız dediler..
Peki dedim zincir alayım bari. Lastik ölçüsü 235 55 17.. baktım her taraca yok, en son bi benziklite "10" numaralı max 235 45 17 yazan zinciri aldım.
Ne yaptım ne ettiysem olmadı 3 kere filan yolda çıktı dolandı, ciddi şekilde kuçük geldi yanak ebadı yüzündens 235 55 ile 235 45 arasında çok büyük bir fark yok ama aklınızda bulunsun mutlaka lastil ölçünüz tutsun zincir alirken yoksa benim gibi perişan oluyorsunuz..
Petlas almaya niyetlendim bende bu gün, 195/55/16 için 180 lira fiyat verdi lastikçi, hepsiburadada 139 lira. Modek farkıda yok tek tip sanırım
Takımı bozamam hikayesi de öyle işte.. yemek takımı sanki.. fırsatı yakalayan esnaf yapıştırıyo işte. Son dakikaya bırakınca böyle oluyo
Bugün petlasın adını bilmediğim bir modeliyle ciddi zorladık karda araç fiorino ciddi iyiydi frenlemesi falanda. Ama cliomda kullandığım lastik conti ts850 kesinlikle çok iyi. Testlerde hep 1 çıktığı için demiyorum net tavsiye ederim. Lastik hayattır aslında lazım olduğunda evde kimseler yoksa bir kıymeti yok çünkü.
Arkadaşlar herhangi bir lastikle karşılaştırmak için söylemiyorum ama Hankoklara resmen aşık oldum. An itibari ile c.bostan'dan bostancıya geldim. Ara sokaklar, rampalar kullandım. Buz üzerinde de bol ve üzeri ezilmemiş karda da deneyimleme imkanına sahip oldum. Sahil yolu bağdat caddesi 5-6 cm, ara sokaklar 10-15 cm kar olmasına rağmen en ufak sorun yaşamadım.
Kar öncesi bu markadan çok endişeliydim ama şu an resmen önyargılı olduğuma inandım
http://www.lastikjantdunyasi.com/17-...tPanel&id=2959 yerleri gimatta ary otomotiv
Benim arabaya hiç adını bile duymadığım Antares diye bi lastik taktık. Bakırköyden çıktım beylikdüzü esenyurt avcılar bakırköy yaptım gık demedi. Dtc yi kapayınca güzel yan verdi açınca çizgisinden çıkmadı. Aşırı memnun kaldım.
Falken eurowinter hs449 ları sonunda karda tecrübe edinme fırsatı oldu dün balıkesirde yakalandım kara. Ezilmemis karda, buzlanmış karda ve hafif erimiş karda kalkarken fena dururken hiç kızaklama yapmadı. Tabiki kış lastiğim var diye tedbiri elden bırakmadım. Ama herkesin dediği gibi iyi yada kötü hic fark etmez bir takım kar lastiğiniz yoksa bile bile lades demekten öteye geçmez karda yola çıkmak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)