Umarım boyaya zarar gelmemiştir sanayide yatarken, çok emek verildi ona. Motor da hayırlı olsun, keyifli sürüşler.
Umarım boyaya zarar gelmemiştir sanayide yatarken, çok emek verildi ona. Motor da hayırlı olsun, keyifli sürüşler.
son 3 günümüzü harcayan sıkıntımız oldu, sürücü tarafındaki bankın egzantriği dönmemeye karar verditek tek söktük ve de en ince zımpara ile uğraştık, yılbaşından önce bitirmeyi hayal haline getirdi
elimizde zımpara, sürt parlat sürt parlat
nihayet işlem tamam
yeni triger kayışım
helicoil işlerine devam, bu işe girişen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim, 300 tl ye aldım takımını, tek deliği 20 liraya açıyorlar burada, 15 delikte kendini amorti ediyor
önünü topladık, gergi ve bilyeleri takıp, kayışı monte ettik
bujilerim yeniydi zaten kontrol ettim, sıkıntı yok, NGK nın R serisi, sıcaklık 9
sıra artık gerçekten timing ayarına geldi ama sente aparatlarımız olmadığı için zorlanıyoruz, pazartesi başka aletlerle ölçüm yapıp ayarlamaya çalışacağız, bizdeki saatler uymadı maalesefneyse yine de bu haftaki ilerlemeden memnunum...
Motoru toplayan abinin saçları senin arabaya başlamadan önce simsiyahti kesin , keza senin saçlarda ghibili den önceki fotolarda siyah.
Bir an önce bitir şu arabayı sonra bana ver. Sırf seni sevdiğim için
bende motoru toplarken timesert kullandım
çok acayip, hani derler ya orjinalinden iyi oldu, işte bu gerçekten öyle
ama çok pahalı
https://www.youtube.com/watch?v=z5Pz66PDezE
https://www.youtube.com/watch?v=OrjlNouYYpE
not: şimdi bakarken gördüm birde keensert çıkmış
nihayet sente ayarımız bitti, kaç kere doğruladık bozduk tekrar yaptık hatırlamıyorum, çok küfür eden bir adam değilim ama ben bu İtalyanların.... !!!
saatlerimizi bağladık, aparatları kendimiz yaptık...
veeee ekibimizin görünmeyen kahramanı İsmail Çamsağolsun çok yardım ediyor bize...
günün sonunda sente bitti biz de bittik, ustalar memnun ben huzurlu
![]()
Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aparatsiz sente ayarını nasıl yaptınız acaba? Mantığı nedir bu isin? Motorda takılı olan basınç saatleri sente ayarını elle yapmak için mi? Bilgi verebilir misiniz?
01 CLIO RS
00 CLIO RS
13 POLO GTI
09 LEON CUPRA
sente işini aparatsız yapmak çok zor, ama bu işin aslı zaten egzantrikleri doğru yerine alıp timingi yapmak... kabaca anlatmak gerekirse, 1 ve 6. silindiri üst ölü noktaya alıp (saat onun için var), komparatör ile de egzantrikleri olması gereken yere getiriyoruz... ama o kadar çok parametre vardı ki mahvetti bizi...
Bülent abi hayırlı olsun.
Az çok ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum.
İtalyanları ayakta görmek çok güzel![]()
Fotoğraflara baktıkça ben hevesleniyorum buradasizi düşünemiyorum abi. Kolay gelsin harikasın.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)