User Tag List

Sayfa 27/32 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
601 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: s2000 sorgu.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9000 dönmuyor ferrari gibi gozukmuyor yanlamiyor kizlar vermiyor herhangi bir audiden farki yok cabrio degil.cx begenmedim almam ben bunu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89583330/detay

al dayı daha ne istiyon tam senlik

alırsan kurumoğlu aracılığıyla 150.000 isterik (ALAN ALIR ALMAYAN ALMAZ , PARASI OLAN BİNER DAYICIM )
    imzasız..

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faiz lobisi diye birsey var mi bilmiyorum ama S2000 lobisi diye birsey kesin var

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genel yazıyorum, benden önce yazanlara değildir lafım,

ama konu s2000 sahiplerine dönecek gibi geldi bana,

ilan sahiplerine karışmam, ilanlar doğru yanlış bilmem, ama s2000 sahiplerine ucu dokunursa anlamsız söylemlerin, tartışmaya girmem çok ağır söverim, uyarayım...
    Balikesirin çilgin eşşeklerinin tahtini s2000in cilgin sahipleri sallar ulkemizde birtek

tüm s2000 sahiplerini karıştırmayın söverim diorum, 3 dakika geçmemiş yazdığına bak, bana mı atarlanıyorsun aq.

Lafınızın nereye gidiceğini neler olabileceğini bilmiyosunuz, göremiyosunuz, tartamıyorsunuz.

Son olarak yazıyorum dikkat edin! bundan sonra s2000 sahiplerini genelleyip laf eden şerefsizdir, karaktersizdir, haysiyetsizdir, itdir.
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmim Samet ben yazını okudum ve anladım bende bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum.

Bu araçlar bir çoğumuzun hayalini kurduğu bekleyip bir şekilde aldığı araçlar ilanların içinde benimde aracım var bizim amacımız az çok belliydi ama çok farklı yanlış yerlere çekildi konu bu fiyatlara alıcı olması bencede saçma gayemiz dikkat çekmekti soranlara açıklama yapmaktı bugun birisi gidip 60 70 liraya araba alıp 1 hafta sonra 80 yazıyor ticaret yapabilir eyvallah ama bizim senelerdir hayalini kurduğumuz araç elde ayakta olmaya başladı sürekli yanlayarak dikkat çekmeye çalışanlar kusurları saklayarak araba satmaya çalışanlar zevkten çok ticaret kapısı oldu araç.
    Beni bugün polis çevirse aracımda ne eksoz ne cam filmi hiç bir şey yok ama yarım saat tutuyor çünkü diğerlerinden bıkmışlar bizde bu konulardan rahatsızız bu paralara satılmayacağını bizde biliyoruz almak isteyen olursa bu fiyat dedik alınmaması son derece normal ayrıca bahsettiğin ego bende pek fazla mevcut değil nihayetinde araba ama benim için değerli
    Saygılar

bunu bu hale gelmesine mahal veren bazı kullanıcılarıydı s2000i olmayan biri yükseltmedi heralde piyasasını. polisin onunde fıldır fıldır donen bir bulusmadan yan yan cıkma videosu cıkısı harun tastan gazlarken corvetteden cekilen video hepsi haberlerde carsaf carsaf cıktı.

ele ayaga düsmek nasıl oluyor ? parayı veren düdügü calar hatta beste güfte yapar sözünü yazar. en güzel ornegi h.tastan denen sahıs

sırf s2000 ozel durum degilki al-sat, düzelt-sat, perti düzgün diye sat hangi arabada yok ? daha gecenlerde 19 a arkadasım 207 sattı dün baktım o araba 26 ya ilana cıkmış napsın 207ciler toplanıp 100binmi yazsın ilanlarına böyle cozummü olur allaşkına
    1881 - 193

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya 100 USD ye vette mi e92 m3 mü alalım derken şimdi de S2000 opsyonu çıktı iş iyice zorlaştı ,
    M5'le S2000 arasında çok kaldık fiyatlar yükselince M5'e yöneldik bende aynı dertten muzdaribim..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    J
    tüm s2000 sahiplerini karıştırmayın söverim diorum, 3 dakika geçmemiş yazdığına bak, bana mı atarlanıyorsun aq.

Lafınızın nereye gidiceğini neler olabileceğini bilmiyosunuz, göremiyosunuz, tartamıyorsunuz.

Son olarak yazıyorum dikkat edin! bundan sonra s2000 sahiplerini genelleyip laf eden şerefsizdir, karaktersizdir, haysiyetsizdir, itdir.
    Sana ne atarlancam la sen kimsin ? Taşşak komuya taşşak cevap istedigimide yazarim sanane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    J

Sana ne atarlancam la sen kimsin ? Taşşak komuya taşşak cevap istedigimide yazarim sanane
    s2000 sahiplerine yazarsan ucu bana gelir, banada yazamassın o yüzden istediğini

ha yine yazarım dersen aksam ataşehire gelirsin yüzüme söylersin o söylediklerini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceden baktığım her yerde sen vardın , şimdi ise 150.000 liralık s2000 .
    imzasız..

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın zamanda ilana koymadan satıyorum aracı boku çıktı binilmez artık...

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Dayanın 30.sayfaya az kaldı

Ama göremeyeceğiz hrh..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başladık yine telefonlaşmaya yav
    imzasız..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+ safak pampama katiliyorum kimseyi suclamayasssiniz bu sekilde genelleme yaparak
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + safak pampama katiliyorum kimseyi suclamayasssiniz bu sekilde genelleme yaparak
    çıbanın başı Özgün pampa o vth'yi yapmasaydın piyasa ozamandan ucmazdı belki
    1881 - 193

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konunun silinme zamanı gelmiş yine,bence hiç açılmamak üzere kapansın bu sefer...bırakın kim nasıl bir araba alırsa alsın,bilgiyi burdan değilde servislerden,araçları götürdüğü ustalardan alsın burası sorguma başlığı fln değil artık...

genelleme yapmadan konuşmayı öğrenemedik,öğrenemeyeceğizde...
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 sahiplerine yazarsan ucu bana gelir, banada yazamassın o yüzden istediğini

ha yine yazarım dersen aksam ataşehire gelirsin yüzüme söylersin o söylediklerini
    Arandi konusuldu sikinti yok taşşaga devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arandi konusuldu sikinti yok taşşaga devam
    adreste sıkıntı varmış, bahsi geçen s2000 sahipleri kendilerini bilir dedi Atilla, o mesaj kapandı.

ama devamını yazmasın kimse, ben sövdüm ortaya bıraktım, insanlar yazınca arasından çeker alır zaten

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adreste sıkıntı varmış, bahsi geçen s2000 sahipleri kendilerini bilir dedi Atilla, o mesaj kapandı.

ama devamını yazmasın kimse, ben sövdüm ortaya bıraktım, insanlar yazınca arasından çeker alır zaten
    Benim sana dediğim miymiş abi hahaha video ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eskiden arp saplama araniyor diye konu açanlar şimdi s2000 saplama icin konu açiyor hem fikirsin

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsteyene ordaki fiyattan saplarim mal bende para sizde he yarin obur gun satmak mi istiycem o zamanda bu fiyati yazicam bu siteden surekli 105 e satarsan aliriz 100 e satarsan aliriz diye mesaj atanlarin hic biri konuya yazmamis hep alamiycaklar altinda arabasi olupta yazalimda konuda tartisma ciksin modundaki insanlar abi yillarca ben bu parayi istiyorum isine gelen alsin diye mal satarken kimseyle pazarlik yapmayan adamlar milletin avukatligini yapmaya baslamis kimine gore reklammis yaptigimiz kimine gore dalga gecmek heeee burda galeri sahibi olupta kapisina 3-5 s2000 cekip millete kazasiz diye satanlarda var onlarda yazsin bende cogu kisi kazali s2000 almasin diye ugrastim durdum yillarca bende zar zor aldim aldim gotum kalkmadi kusura bakmayin artik onune gelen s2000 almasin diye yaptik belki 3-5 tane sacma sapan apaci yuzunden her yerde tip tip bakildi arabalarimiza simdi boyle tiplerin binmesinden ise arabanin degerini bilen insanlar binsin heee parasi yeten varsa dedik belki bi delikanli cikar hepsini 150 den toplar varsa boyle bi delikanli mallar orda kimse altindaki arabayla boburlenmiyo satilmazsa satilmasin otoparkta yatiyo
    C R M performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)