User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
302 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket aracı 1.2 golf7 kullandım her gün İstanbul trafiğinde deli dana gibi gezmemize rağmen pek bi ses duymadım yakıtı vs olarak da çok iyiydi araç

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 tsi high kullanıyorum,Aracın yol tutuşu dusundugumden cok daha vasat duzeyde.
    Arkasını cok cabuk bırakıyor önüde keza cogu vırajda bırakmaya hazır konumda. Normal bır kullanıcı ıcın rısk olusturmuyor ama hepımızın onune ansızın bır engel cıkabılır
    Bu engelden golf 7 esp sayesınde belkı kurtulabılır . Kurtulamama ıhtımalı daha yuksek.
    Cogu aracı kullandıgım ıcın daha rahat yorum yapabılıyorum.
    Artısı olarak sınıfı ıcınde sessızlıgı, ıc mekan kalıtesı, yakıt tuketımı ..
    inst. kozgaraj

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvancr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tsi high kullanıyorum,Aracın yol tutuşu dusundugumden cok daha vasat duzeyde.
    Arkasını cok cabuk bırakıyor önüde keza cogu vırajda bırakmaya hazır konumda. Normal bır kullanıcı ıcın rısk olusturmuyor ama hepımızın onune ansızın bır engel cıkabılır
    Bu engelden golf 7 esp sayesınde belkı kurtulabılır . Kurtulamama ıhtımalı daha yuksek.
    Cogu aracı kullandıgım ıcın daha rahat yorum yapabılıyorum.
    Artısı olarak sınıfı ıcınde sessızlıgı, ıc mekan kalıtesı, yakıt tuketımı ..
    Lastiklerle çok ilgisi var birde arkadaki lastik basıncı
    bendede hıghlıne var turanzalar ile geldi sert sekme yapıyordu, 225 18 e g year f1 e gecınce çok değişti, birde arkada 28 gibi ayarlamak lazım lastik basıncını çok etkileniyor arka yumuşuyor kendine geliyor
    Ama düşük hızlarda tutunmasının düşük olduğu konusunda hemfikirim, bu mqb platformunun ortak özelliği sanırım, hız arttıkça canlanıyor şase özelliğini ortaya koyuyor.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lastiklerle çok ilgisi var birde arkadaki lastik basıncı
    bendede hıghlıne var turanzalar ile geldi sert sekme yapıyordu, 225 18 e g year f1 e gecınce çok değişti, birde arkada 28 gibi ayarlamak lazım lastik basıncını çok etkileniyor arka yumuşuyor kendine geliyor
    Ama düşük hızlarda tutunmasının düşük olduğu konusunda hemfikirim, bu mqb platformunun ortak özelliği sanırım, hız arttıkça canlanıyor şase özelliğini ortaya koyuyor.
    225 45 17 orj. jantı kullanıyorum. Lastık havalarıda 31 psi . Lastikler Pirelli P7
    Kullandıgım cok ıyı bır lastık degıl cokta kotu degıl. Ama sadece lastık bır aracın surus dengesını zemın ıslak veya buzlu olmadıgı surece bukadar bozmaz.
    Yol tutuşu cogu rakıbının gerısınde oldugunu dusunuyorum.
    Bunun dısında arac sınıfına gore gayet başarılı.
    inst. kozgaraj

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    225/45/17 temiz 2014 goodyear lastik var aracımda prelli ile değiştirmek isteyen olursa ulaşabilir çunku ben goodyeardan nefret ediyorum

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaş yazmış Golf daha konforludur daha sessizdir vs sıralamış ne varsa

Bende Audi A3 var, babama kia ceed sw aldırdım yemin ediyorum benim arabamdan hem daha konforlu hem daha sessiz.

Arkadaşın hesabına göre golf audi a3ten daha konforlu daha sessiz olmalı

Bu arada i30 ile kia ceedi kıyaslamayın, ne konfor ne kalite olarak alakaları yok. Ceed her zaman i30dan 1 tık daha iyidir. Golf A3 gibi düşünün. Amortisöründe hyundai yazar, aynı motoru kullanır ona aldanmayın.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kia olayina hic girmeyelim bence,sutcu beygirinden ibaret 128hp olani.
    Yorumlarına dikkat et, birşey yazacaksan tartarak yaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvancr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    225 45 17 orj. jantı kullanıyorum. Lastık havalarıda 31 psi . Lastikler Pirelli P7
    Kullandıgım cok ıyı bır lastık degıl cokta kotu degıl. Ama sadece lastık bır aracın surus dengesını zemın ıslak veya buzlu olmadıgı surece bukadar bozmaz.
    Yol tutuşu cogu rakıbının gerısınde oldugunu dusunuyorum.
    Bunun dısında arac sınıfına gore gayet başarılı.
    Tutunma lımıt hızı ile genel sürüş dinamikleri farklı, şimdi araba yatmıyor fazla, bir bütün hareket ediyor kafa tutunması başarılı özellikle 100km üstündeki hızlarda ancak ani hareketlerde lift offda arkayı çok bıraktığı doğru,
    Sürüş stili ilede alakalı benim tarzıma uygun mesela yüksek hızlarda çok güven veriyor ancak çok sert sık virajlı kullanımlara uygun değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaş yazmış Golf daha konforludur daha sessizdir vs sıralamış ne varsa

Bende Audi A3 var, babama kia ceed sw aldırdım yemin ediyorum benim arabamdan hem daha konforlu hem daha sessiz.

Arkadaşın hesabına göre golf audi a3ten daha konforlu daha sessiz olmalı

Bu arada i30 ile kia ceedi kıyaslamayın, ne konfor ne kalite olarak alakaları yok. Ceed her zaman i30dan 1 tık daha iyidir. Golf A3 gibi düşünün. Amortisöründe hyundai yazar, aynı motoru kullanır ona aldanmayın.
    Yavuz eski ile yeni a3 arasında bence baya fark var senin a3 güzel ama 2003 yılında çıkmış sonuç olarak yeni ile yeniyi kıyaslamak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bana yeni a3 daha sert geldi, benim arabam ondan daha konforlu. Bi de 2012 sonu benim araba, 2003 modeldekiyle birebir aynı amortisör yoktur sanmıyorum.

Golf7 de en yakın arkadaşlarımda, özgünle tolgada var. Güzel araba seviyorum da ama konfor ve sessizlikte ceedin yarışamayacak bir durumu yok inan bana.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu acan bombanın pımını cektı kaçtı

bence golf o paraları hak etmıyor kıme gore hak eder onu bılemem ama ben olsam a3 alırım ceed alırım ama ılk aklımdan gecen leon olur fıyatını cıdden hak edıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceed kullanmadım ama i30 dan iyi golf
    Bu arada golf süspansiyon olarak çok yumuşak değil hatta tatlı sert en iddialı olduğu yerler orası değil ama sessiz çalışıyor süspansiyon özellikle ön.Arkası bende bağımsız çok iyi değil kötüde değil 10 üzerinden 7.5 alır genede..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sessizligi neye dayanarak soyluyorsunuz?Acaba benmi on yargiliyim sesi fazla duydum diye dusundum teknik veri arama koyuldum

Babanizdaki 1.6 crdi sw ceedin 130 km/h hizdaki desibeli
    68.5 desibel (link: global-4-lvs-turing.opera-mini.net/hz42-04/31282/0/-1/www.adac.de/1062832398/KIA_cee_d_Sportswagon_1_6_CRDi_128_ISG_Edition7_DP F.pdf )

1.6 tdi golf7'ninki ise 66.9db
    global-4-lvs-turing.opera-mini.net/hz42-04/31282/0/-1/www.adac.de/1269306434/VW_Golf_1_6_TDI_BMT_Comfortline_DPF.pdf

Hatta daha buyuk motorlu 2.0 tdi golf7 variant:
    global-4-lvs-turing.opera-mini.net/hz42-04/31282/0/-1/www.adac.de/228655809/VW_Golf_Variant_2_0_TDI_BMT_Highline_DPF.pdf

Bu arada sizin aracinizda (2003-2012) amartisorler ayni kodlarina kadar veya yuruyen aksam birsey degismedi makyajla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyidir kötüdür kullanım tarzına göre tartışılır. Olay zevkler renklere geliyor kısacası...Ben de yumuşak araba sevmem.

Ama golfü yücelticem diye diğer markalara tu kaka yapmaya gerek yok. Ceed her konuda golf ile yarışabilir. Golf hepsinin ilham kaynağıdır, örneğidir bak bunu da yazıyorum.

Herkesin tercihleri farklı, ben sıfır golf almadım, 6 aylık 2000km de audi a3 aldım çok daha fazla memnunum. Alacak arkadaş ölçsün biçsin tartsın, test sürüşleri yapsın karar versin.

Mehmetmert o beğenmedim diye tıkladığın yorum sana yönetim uyarısıdır, burada insanların binbir emekle satın aldığı arabalara densiz densiz yorum yapamazsın bilgin olsun bir daha uyarmam.

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayramın 3. günü Doğuş çankaya da 1.6TDI GOLF DSG test sürüşü için randevu aldım birde a3 için randevu alacağım.Manuel alacak olsam belki CEED e yönelebilirdim ama OTOMATİK alacağımdan dolayı eledim CEED'i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun şimdiden.

Mehmetmert o testler benim için çok birşey ifade etmiyor. TRye gelen arabanın lastiği farklı olur desibeli farklı olur. Bp, shellden yakıt alırsın sessiz olur opet alırsın gürültülü çalışır. Yollara falan hiç girmiyorum zaten. DSG şıkırtısı da benim için rahatsız edici bir ses misal, seni rahatsız etmeyebilir. Avrupadaki teste bakılıp TRde araba alınmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayramın 3. günü Doğuş çankaya da 1.6TDI GOLF DSG test sürüşü için randevu aldım birde a3 için randevu alacağım.Manuel alacak olsam belki CEED e yönelebilirdim ama OTOMATİK alacağımdan dolayı eledim CEED'i
    Ceed'e makyajla 7 ileri çift kavrama geliyor. Concept+ paket'te baya donanım mevcut Ceed makyajlı kasayı bir de test edin

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mercedes alana kadar vw'e devam.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mehmetmert kardeşim, sütçü beygiri dediğin arabanın 5 yıl garantisi var, sonradan para verip uzatalım vs de değil direkt fabrika çıkışı. Servise götürdükten sonra da yetkili serviste arabamla makas attılar, sülaleme sövdüler diye konu açmıyorsun o araçta. Yanlış hatırlamıyorsam sen yaşamıştın o olayı. Başıma gelse arabamı satar kapısından geçmem bir daha.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)