haklılık payı var tabiki de ama genelleme yapmak pek güzel bir şey değil
Printable View
benim aracım 149 binde orjinal 96 model .. :)
:))))))))))))) müdür yak sen arabayı ortalamanın çok altında kalmışsın..... bir sürü oynanmış 250 den 300 den çekilmiş vti olduğu gibi ; hala ilk sahibinde olan ayda bir kere güneş yüzü gören vti'larda var....zaten fiyat ciddi ayırıcı bir rol oynuyor bu iki alternatif arasında... önemli olan almadan önce iyi bir araştırma yapıp almak....servis kayıtlarından genel durum zaten ortaya çıkıyor....ha servis kaydı yoksa ne yapıcaz o zaman iki kat daha dikkatli davranıcaz...ama 80.000 km deki iyi kullanılmış bir vti ile 250.000 devirmiş bir vti mukayese kabul etmez bence :icon_tup:
352bindeki amcadan hb vtec satılmış siteden birimi aldı ?
araç izmirdeki diğer honda yetkili servisi olan çamkıran otomotivde servis danışmanı sıfatıyla çalışan selçuk arkadaşımıza satılmış bulunmakta,hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah :icon_tup:
dipnot: selçuk kardeşimizin isteği üzerine aracı yetkili servisde kompresyon testine soktuk ve sonuc şöle oldu;
1.piston: 10.5
2.piston: 10.4
3.piston: 10.5
4.piston: 10.5
:icon_tup::icon_tup:
bilmediğimden soruyorum bu kompesyon değerleri nasıl oluyo.ben eski aracımı satarken alan kişi özel bi serviste ölçtürmüştü 180 demişlerdi.bende oluru nedir diye sordum 160-180 arası iyi demişti yetkli kişi.nasıl oluyo bu ölçüm değerleri burdada 10,5 çıkmış neye göre hesaplanıyo:confused:
Tech sakinlerine duyuru ! Bundan sonra vti göstermelerinde veya amcadan teyzeden vti bulma meselelerinde komisyon alırım haberiniz olsun :d :d
gitti desenize vti..... yakında km düşürüp çıkar karşımıza.100 120 kmlerde
amcadan vti larınız değerlendirilir :)
Manavgatta ki 99 dan haberi olan varmı ?
Kırmızı hb ?
Sahibinden ilanı yok.