eyvallah :)
Printable View
Arkadaşlar moda oldu son zamanlarda, milletin bi vti alası tuttu heralde. Bende bir dostum için modifiye edilmemek üzere (Aileyle binilmek üzere):) kupası düzgün motoru düzgün mümkünse amcadan, teyzeden, doktordan:D bi vti arıyoruz bilginize.. sedan, hb farketmez..
bursada var 98laci sedan 99,000 kmde 24 lira.
aynısı ist.var ama satmıyor. fakat sözümü aldım:)
bende var teli alacaktım aslında ama aynısı daha uyguna bulduğum için bekliyorum:)
genellikle bilindiği kadarı ile çok km yapan araçlar.. 2004 yılında aracın ilk sahibi aracı 160 bin km de satıyor.aracın başına gelmeyen kalmıyor..2011 yılında ise araç tekrar 160 bin km de iken satılığa cıkartılıyor.. piyasada temiz denilecek arabaları herkez biliyor.. temiz olmayanda biliniyor...
herkezin gönlüne göre versin.........
manavgatta ki sarı bizim yasinin araba 99 tek çamurluk değişik içi dışı on numara aractır gelen boşa gelmazz extrası fazlaa aracın bence o paraya masrafsız bi arac kaçırmayın derim
96 model olupda 99 görünümlü olan kırmızı hb vti da pert oldu bodruma satıldı ama manavgata burda vtec varmış diye arayıp sormadan antalyadan çok gelen var geçenlerde de 90k km de vtec varmış burda diye antalyadan arkadaşlar gelmişti :D ama biz bile bilmiyoruz şu anda manavgatta 2 sedan gri 1 sedan kırmızı ve 1 hb sarı vtecden başka vtec yok...
walla tam bılmıorum ama 96 model dedıgım hatırladıgım kadaryla galerıden satılıktı arac,
(manavgatta otrmadıgım ıcın tarıf edıcem k.bakmayın :D ) bu side'den manavgata gıderken manavgatın ıcınden degılde mıgrosun ordan manavgat ın dısından gıden bı yol wardı,alanya yolu galıba, 2 veya 3. ısıklardan soldan manavgatın ıcınde gırılıyodu, arac orda sol taraftakı galerılerın onunde duruyordu,hatta yanında hep bı megane coupe duruyordu baya bi modlu.
bu bahsettıgım vtiyın km si baya dusuktu 120bın kusur gıbı, tabi orjınalse.