Dostum, bu aracın sahibini malesef kanser yüzünden kaybettik.. Güzel kardeşim ilanı açmış öyle de kalmış malesef.. Ailesinin satacağını da hiç düşünmüyorum..
Printable View
Allah rahmet eylesin...
ölüyü sizin oralara gömünce haberiniz olur :D
Kendime edit yapayım herkes görsün yanlış bilgi olmasın :D Bugün tekrar konuştum o abimle gerçi kendisi buraya üye ama.. Tam emin değilim hangi vti olduğundan ama araba vti dı diyor.. Burada başka bir vti daha var plakasını vermeyeyim, o da olabilir diyor.. Adam satmış görünüyor gerçi de, olur da şansımı deneyeyim diyen olursa değişen var mı sorusuna yok cevabı alırsanız yalancı muamelesi yapmayın adamcağıza hani camı değişmişti falan diye :hahaha:
devir çevirdiğiniz sürece ne olursa olsun bir yerlerden terleyecektir. yağ yakma denemese bile terleme yapar. 7000-8000 dönen makine üzerine hali ile ince yağ koyuyoruz hepimiz o makinede terleme olur. ben her zaman 7000 kilometreler civarında yağı değiştiririm. her seferinde de sorarım yağda sıkıntı varmı eksilme olmuşmu diye şimdiye kadar hiç sorundan bahsetmedi ustam ama bloğun üzerinde yağ var haliyle...
terlemeyen vtec yoktur... yağ yakmasını bilmem ama mutlaka terleyecektir
kardeşim fitenkte gerek yok :D mevla tayyar nasip ederse ona 5000 de bir koyucaz artık innnnşaaalllaaaahhhh :D :D :D
alicanım vtec o kadar istemez gerçekten hele benim gibi % 80 esnaf kullanan adama hiç gerek yok
esnaf spec kullanımlarda tabiki istemez o ayrı abi.
ama 8bin ve üstü döndğün için normalde 5000km iyidir gazcı adam için.
ama mesela ben 5bin de değiştiririm.
sıkıyoruz her haftasonu cnkü mesela.
sağlıklı olur yani.
yağ filtrenide honda servislerinden al OEM kullan 5tl'likleri kullanma sakın.
17tl idi servste zaten öyle hatırlıyorum.