allah seni kahretmesin ya :D :D
Printable View
ahahahahahah yorumlar fenalık olmuş patlamaya hazır bomba gibi kin kusuyoo :D :D
Ben utanırım o arabaya binmeye :D
arkadaslar merhabalar uzun bir birikimden sonra vti almaya karar verdım
Bursada bir vti buldum dısardan guzel gorunuyor
aracı sorgulattım hasar gozukmuor 1 kere carpma gozukuyor ondada maddı deger gırılmemıs
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bilgisi olan varsa sevınırım aracın eskı sahıbı tekırdag daha eskısı mersınde yanı benım memleketımde ımıs 33 tn 059 plaka suandakı plakası 16 ez 741 bılgılendırırsenız sevınırım p.tesi gunu cıhaza bakmaya gıdecem mersınden tsk ederım ıyı forumlar
51 milyarlık araç çok eski zamanda hazırlanmış diye biliyorum, yamulmuyorsam. Ta hızlı ve öfkeli 1,2 zamanları, herkesin ağır apaçilik dönemi. :D JDM MDM hak getire yani o vakitler :D
bu araba önceki sayfalarda sorgulandı. önceden bodykitli apaçi bişeymiş ama alan arkadaşlar ufaktan özüne döndürmeye çalışmışlar.
şu anda kapı çıtaları iptali ve arka kapı açma kolları iptali dışında sıkıntılı bi durumu yokmuş. ağır kazası filan da yok deniyordu doğru hatırlıyorsam
ayrıca arac sogrulamada gri olarak cıkıyor ama araba siyah ve kaplama degıl ?
araba siyah diger resımlerınede bakdımda ama sorgulamada füme / gri gecıyor
34 vd plakalı sedan civic vtı mı olması lazım sedan ya lacivert yada füme renk angel farlı sade gören bilen varmı araçı bizim burda gördüm eğer burdansa oturuk konuşmak isterim.
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 15.705 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk bu arac ıcın hıc kımse bısı yazmamıs bu aracı bılen yokmu neden fıyatı bu kadar dusuk sahıbıyle konustum ufak tefek kazası kople boyalı dıyor sorunu yok dıyor neden kımse yonelmıyor bu araca anlamadım benım nıyetım var bu araca bılen varsa soylesın lutfen
neden kimse yönelmiyor sorusuna kendimce cvbm; bu fiyatlara sağlıklı bi vtı olmadığını biliyorum ufak tefek kazası olan bir vtı'ın bu fiyata satılmayacağınıda biliyorum...yoruma dikkat ederseniz vtec açmasında bi sıkıntı yok demiş neden birisi durdukyere bunu yazar??? birde o jantlar ne öyle yaaa şahin'e bile takılmaz o jantlar...