Yanıtlar İçin Treşekkürler...
Printable View
Yanıtlar İçin Treşekkürler...
her gün yeni bi vtı...ne arabalar varmış piyasada hepsi birbirinden güzeL ;) hangi vtı kötü kimse bilmiyor..
bende bugün vtimi aldım sedan vti doktordan memurdan hacıdan hocadan değil ilk sahibinden bilgisayar mühendisi olan fatih abimden aldım arabamı daha teslim almadım paramı verdim onunda aldığı arabavar oteslim alana kadar birbirimizle anlaştık onda kalacak aldığı gün bana teslim edecek arabamı resimlerini yakında paylasırım sizlerle :)
hayırlı olsn ibrahim abi
saol serkan
hayırlı olsun,kazasız belasız
saol kardeşim
hayırlı olsun abi :)
hayırlı olsun :)
saolun arkadaşlar
hangi vtec abi o?? hayırlı olsun bu arada
hadı hayırlı olsun abı :)Allah kazasız belasız agız tadıyla bınmeyı nasıp etsın.
bildiğiniz gördüğünüz bir vti değil araba gebzede bizde anca 6ayda bir yıkamaya gelince görüyoruz :) ölesölim hava güzel olsun çekip koyarım resimleri orda görürsünüz
saol orkun cümlemize feci kaza yaptım allah bidaha yaşatmasın çok temkinli kullanacağım bu arabayı
saol birol herşeyde bi hayır varmış derlerya doğru valla hangi arabayı almaya gittiysem geri geldim almadan demekki nasibimiz buymuş stpye herzaman derdim sen vti görmedin die gebzede bi vti var arabayı adam kıyıp sokakta gezdirmiyor satsa alırım die adama yalvarıyoduk satmıyodu bugün gördüm dedim ver arabayı bana sakasına adam al hayrını gördedi sok oldum ve hemen aldım arabayı :)
hava bi açsın en şık fotolarını paylaşacağım
hayırlı olsun ibrahim.allah gönlüne göre vermiş.allah kazasız belasız binmek nasip etsin