dragon07 antalyada su an k20 yle ılgılenıolar swap galiba yanlıs hatırlamıosam
145 . sayfada..
Printable View
dragon07 antalyada su an k20 yle ılgılenıolar swap galiba yanlıs hatırlamıosam
145 . sayfada..
forumda konusu var hatta yanliş gormediysem k20 swap yapiolar marş videosu koyulmuş.eskiden teröre ismi kariştiysada artk k20 swap haliyle anralyada terör estririr typerlara s2000lere :D
07 k20 swaplanıyor.. Teorizm katliama sebep olacak :D
ab vtec çok yakında pistlerde :)
http://i53.tinypic.com/2gx33a9.jpg
Hayrlısı inşallah kalan hayatını düzgün geçirir ... :) jant göbekleri gormeye gittiğimdede aynıydı şimdide aynı o çok hoşuma giden bir noktası :D
aracın sayısız taklası sayıyız kazası war dıen arkadaslarımın hepsı kaportacı galıba..arac sahıbı bnm aracı goturdum serwıse robota koydurdum alt panel sag podye on ana sase demırlerı saglam bu gune kadar hıc ıslem gormemıs arka tarafı zaten saglam kapı baca bnm ıcın pekte onemlı deıl..baskada hıc bıseyın onemı yok..onun dısında sol surucu tarafından takla atmıs o sekılde surunmus galıba tawan deısmıs cok degerlı ustalar tecawuz etmıs..sonradan macun yıgını rengarenk bısı olmus..ılk aldıgımda bnde nası olucak bu adam olmaz dıe agız burun yaparken darogun_07 efe her zaman yanımda oldu olucak olucak dedı maddı manewı her zaman yanımda oldu bnm öz bıladerım serefinee..:)
Allahın ıznıyle ıbretlik paylasım yapıyoruz ama sunu bılın o arabanın kaderi coktan deisti..:)
http://i53.tinypic.com/ea1hts.jpg
ibretlik payşalım...... MAşallah
hayırlısı olsun, guzel proje oluyo ama kaportacı olmasakta gecen sene arabayı bakmaya gıtıgımze sahıbı kaportacı genc bı arkdstı, ist-cevızlıbag ın arkasındakı sanayıde dukkanı wardı, ıcerde 1 tane 306gtı yı ve racıng motoru wardı, gazlamaya aldım, bındım zevkını aldım dedı, motorunda sorun yok 8 bine motorunu verıyorum üstünde kupayı hedıye edıyorm dedı. yalan olmasın 8.250 veya 8.750 ye bırakmıstı fıyatı. kendısıde soylemıstı araba taklalı flan dıe, hatta bu konusmalar esnasında dukkanın onunde sandalyede oturuyodu yerınden bıle kalkmadı araba burda acın kurclayın dedı.işinize gelırse alırsınız flan demıstı. tabi biz cesaret edemedık elımızde patlar dıye :) yanı eskı halı övülecek bı arac degıldı ama dedıgınz gıbı kaderi degısmıs artık inş. bundan sonrası cok daha iyi olur..
kcann yakışır dayıı ;)
[QUOTE=KCANN_220;2433119]aracın sayısız taklası sayıyız kazası war dıen arkadaslarımın hepsı kaportacı galıba..arac sahıbı bnm aracı goturdum serwıse robota koydurdum alt panel sag podye on ana sase demırlerı saglam bu gune kadar hıc ıslem gormemıs arka tarafı zaten saglam kapı baca bnm ıcın pekte onemlı deıl..baskada hıc bıseyın onemı yok..onun dısında sol surucu tarafından takla atmıs o sekılde surunmus galıba tawan deısmıs cok degerlı ustalar tecawuz etmıs..sonradan macun yıgını rengarenk bısı olmus..ılk aldıgımda bnde nası olucak bu adam olmaz dıe agız burun yaparken darogun_07 efe her zaman yanımda oldu olucak olucak dedı maddı manewı her zaman yanımda oldu bnm öz bıladerım serefinee..:)
tebrık edıyorumm basarılarınızın dewamını dılıyorum Allah yardımcınız olsun
olum yurtdısında adamlar neler yapıyr olmıcakdıye bişi olamazki olmuş işte adam gıbı bı renk yap ama sıradan beyaz felan yapma :) ben olsam bej renk yaparım:)
masallah amaca uygun vti bulmak zor şase düzgünse en iyisini yapmışşın 14 is alsan diskti miskti uğraşıcan.adam gazlamak için yapıyo biblo gibi garajda yatırıp haftada 1 gün cıkarmak için diil.gazlamak için en iyi seçim güle güle kullan allah kaza bela vermesin
O konuda haklısın abi ben Atakan'a söyledim daha en baştan, ne kadar temiz olursa olsun ben VTI'a o parayı vermem diye. Hatta almadan önce mi söyledim onu tam hatırlamıyorum. O geldi aldı yine de :D Engin abiye bile söyledim bunu eski sahibine yani :)
Ha bu arada senin arabana da güzel şeyler oluyor, komple boyatman çok güzel olmuş. Arabayı görür görmez "Type-R kırmızısı ne güzelmiş ya bizim gördüklerimiz hep pembeymiş." dedim :D
ayrıca 99 vtı ın şasesi 98 ve gerisinden daha kalındır herkes bilmez bunu:D
cok merak eden varsa zaten gızlı yapıyordum kuzenımındı artık konusayım kazayı benım kuzenım yaptı beyler cok merak eden varsa soyleyım ankara elvankentde oldu kaza arazı cok ısdeyerek aldı kendısı ogrencıydı ve cok para bırıkdırdı almak ıcın ıyı yada kotu ben kaza yaptıgı gunden berı elımden gelenı yapıyorum ve makas atarken ola bır kaza degıl ıyı nıyetle arkadasında gelen araca yol vermek ıcın sag tarafa gecmıs sag tarafdada ototbus bozulmus ne reflektor ne ısret hıc bır levha yokmus oda saga gecer gecmez gormus anca bukadar
kurtara bılmıs ama burda arabanın halı degıl yada arabaya ne yapılıcagı degıl gerek aklı kımseden almaya gerek yok ben sanayıde yeterı kadar cevresı olan bır adamım bız oyle serefsız adamlar degılız bu arabayı bu sekılde toplayıp satıp kımsenın ahını alıcak kadar bız canımızı allah bıze bagısladıgı ıcın dua edıyoruz cocuk aldıkdan sonra toplamda 500 km bınemdı bu arabaya he bunu da soyleyım cok meraklı olan varsa kım oldugumu ogrendı daha fazla ayrıntılı bılgı almak ısdeyen arar benle konusur bukadar basıt zaten bu sıtenın yonetıcılerın tolga bey bu arabanın gecmısı ıle alakalı puruzlerı acıklamam ıcın aradıgı gunun ertesı gunu oldu kaza karısdırılıp duruyodu ıstanbuldakımı dıye sonra kaldı bende honda hakkında bılgım vardı fakat cok olmadıgı ıcın yıgenıme duyurmadan uzmeden arastırayım ısdedım hepsı bu gereken anlasılmısdır sunu unutmayın hepınız bu makınelere bınıyosunun 4 tekerlek usdundesınız belkı benım kuzenın kurtuldu ama sız ve sewdıklerının belkı 2. sansıda olmaya bılır oyuzden unutmayınkı sadece bu sıtede sız ve arkadaslarınız yok herkez var herkeze saygılar.........
sunuda belırteyım merak eden arkadaslara arac otobuse sol arkada tarafdan vurdugu ıcın boyle oldu aracın on tarafı otobusun altından dırek gecmıs alcak oldugu ıcın d otobusun kosesındekı dırek arabayı sag on dırekden yakalamıs sonrada bu hale getırmıs 70 80km ılan bır kaza bu 2 sanıye surmemıs.... yanı hayat boyle ıgne ıplıgıne baglı bu hesapda kedısının cok ıyı gorenler ınanmıyo bende ınanmadım ama sunu ben onun cok ısdedıgını bıldıgım ıcın gucum yettıgınce toplamak ısdedım kendım bu araba toplanır parca lıstesınıde cıkardım 2 lırayı gecmıyor fakat bu arabanın ben toplanması ısdemedım cok ısdıyorsan 1.4is koyarız dedım nekadar cevrem varsa seferber ettım arastırıyorum bana yardımcı ola bılıcek tanıdı bırısı olan varsa numaram ılandada mevcut araya bılırsınız sunuda belırteyım aracınn motor yuruyenınde hıc bır problem yokdur ankarada tanıdıgı olanlar msj atarsa sewınırım 1.4isde arıyorum 13 14 temız bulabılırsek alıcıyız tekaradan tesekkurler
Bununla gelmıs gecmıs olsun Cana gelmemis olması cok sevındırıcı..
Allah beterınden korusun...Allah yardımcınız olsun bu aziz günlerde yaptıklarınızzın karsılıgını alırsınızz Allah katında..
saygı bizden..