User Tag List

Sayfa 138/969 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
18400 sonuçtan 2.604 ile 2.622 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bi ust mesajında arkadan hafıf bı kaza var dedın sımdıde dıyorsunkı arka cam kolay patlamaz arka camda degısık dıyorsun BUYUK KAZA VAR ARKADAN DIYORSUN

neyse kardesım hayırlısı olsun benım basta yapmam gereken paramı almısım kım ne y... mı yerse yesın deyıp gecmem gerekıyordu ..
    bu saatten sonrada aynen dedgımden otesıde yok zaten =
    evet arkadan ufak kazası var yine söylüyorum sadece o cam nasıl kırıldı öyle büyük kazası yok onu anladım dedim orada ama sen konuları saptırıyorsun senin yaptığın terbiyesizlik ağzından çıkanı kulağın duysun bu x kişide olabilirdi farketmez burada hepimiz bir çatı altında toplanmış arabaya gönül vermiş kişileriz sen öyle dersen bende bir başka birşey derim sonra çıkılmaz hal olur bu forumların kurulmasının tek amacı var aslında sizlerde biliyorsunuz ticaret değil arkadaşlık dostluk birbirine yardım vs. senin konuştuğun laf çok kaba kınıyorum seni senin gibi zihniyet taşıyan insanlar yüzünden işte bu hale geliyor ortam neyse uzun lafın kısası ben gördüklerimi yazdım ama bana öyle geliyor ki sende bazı şeyleri biliyorsun ve kulağının üstüne yatıp konuları saptırıyorsun yazdıklarından anlaşılan bu başka birşey değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tansuahci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan klavye arkasından erkeklik yapma bana biz geldigimizde stepne mi vardı bagajda klima mı vardı hepsini biz soyledikte getirmedin mi kömürlükten? bana klima sökük mü dedin sanki
    bence hiç uğraşma yazdıklarından belli ediyor kendini gördüğüm kadarıyla arkadaş baya kaypak suçu başkalarının üstüne atmaya çalışıyor ve destek bekliyor ve sana şunu söyliyim tansu gördüğüm kadarı ile burhan herşeyi biliyor ve sadece mala yatıyor şimdi telefonla arar onu bunu egemen yada vs. işte yazsana bende olan biten birşey yok vs. bırakın bu tezgahları azıcık delikanlı olun çıkın evet biliyordum
    ama söylemedim vs. gibi birşey yapın ama ..... küfürlerle bu işler yürümez.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw benim vteğim olsa hayatta kapı sacı değiştirmezdim git hurdacılara çıkma temiz orjinal kapı kaynıyo boyat devam et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw benim vteğim olsa hayatta kapı sacı değiştirmezdim git hurdacılara çıkma temiz orjinal kapı kaynıyo boyat devam et
    Aynen öylede ona kalana kadar neler var sende biliyorsun neyse boşverr..

tansuahci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SABRİVTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence hiç uğraşma yazdıklarından belli ediyor kendini gördüğüm kadarıyla arkadaş baya kaypak suçu başkalarının üstüne atmaya çalışıyor ve destek bekliyor ve sana şunu söyliyim tansu gördüğüm kadarı ile burhan herşeyi biliyor ve sadece mala yatıyor şimdi telefonla arar onu bunu egemen yada vs. işte yazsana bende olan biten birşey yok vs. bırakın bu tezgahları azıcık delikanlı olun çıkın evet biliyordum

hayır birde haklıymış gibi üste çıkma çabası ve lafı kıvırtmaya çalışması sinirlerimi bozuyor. burhanla ticaret yapan başka bir arkadasım daha var ve adam şuan belini doğrultamadı. biz kimsenin arkasından bildigimiz şeyler olmasına ragmen ne bir laf edip nede baska bir söylenti çıkarmıyoruz erkekliğe yakışmaz kimsenin arkasından konuşmak ama bu kadarda relax olunmaz ki. burhanın korkusu bu piyasada öyle yada böyle kazandığı cevrede saygınlığını kaybetmek ama gördüğüm kadarıyla aslında bunu hiç kazanamamış. Ben hariç birkaç arkadasım da var bu konu ile ilgili söz sahibi olabilecek ortak arakdaslarımızdan ama kimseyi araya sokup birşey dedirtmiyorum verdigim parada helali hoş olsun. benim için burhan ticaret yapılacak biri asla ve asla degildir bu konuda burda kapansın amacının dışına çıktı iyice ama dikkat et ekmek yedirdiğin bebegin var, en büyük günah kul hakkı yemektir diyorum sadece.

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak guzel kardesım anlatamıyorum galıba anlatmam ıcın ne yapmam gerekıyor sana ??

ben sol camurluk ve kaput harıcı hıc bır bılgım yoktu

eger MUSLUMANSAN ALLAHA INANCIN VAR
    BURDA LU YEMINIDE EDIYORUM HARICI BILGIM VARSA 1 ADIM ATMAK NASIP OLMASIN SEVDIKLERIMIN UZERINE YEMİN EDERİM

BANA EN SONUNDA BU YEMINI ETTIRIYORSUNUZ YA

EGER MUSLUMANSAN ZATEN SOYLENCEK BISEYIM YOK

haaa halada ınat edıyorsanız
    tmm sızın dedıgıınz olsun

egemen perte cıkardı arkasından ben pertledım araba ıkı kez pert 6 cesıt degısenı varMI DIYEYIM ILLAKI
    NEYI ANLATMAYA CALISIYORSUNUZ BEN ZATEN PARAMI ALMISIM KARDESIM SATISI VERMISINM NEYIN DAVASINI YAPIYORSUNUZ BANA ......
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak guzel kardesım anlatamıyorum galıba anlatmam ıcın ne yapmam gerekıyor sana ??

eger MUSLUMANSAN ALLAHA INANCIN VAR
    BURDA LU YEMINIDE EDIYORUM HARICI BILGIM VARSA 1 ADIM ATMAK NASIP OLMASIN SEVDIKLERIMIN UZERINE YEMİN EDERİM

BANA EN SONUNDA BU YEMINI ETTIRIYORSUNUZ YA

EGER MUSLUMANSAN ZATEN SOYLENCEK BISEYIM YOK

haaa halada ınat edıyorsanız
    tmm sızın dedıgıınz olsun

egemen perte cıkardı arkasından ben pertledım araba ıkı kez pert 6 cesıt degısenı varMI DIYEYIM ILLAKI
    NEYI ANLATMAYA CALISIYORSUNUZ BEN ZATEN PARAMI ALMISIM KARDESIM SATISI VERMISINM NEYIN DAVASINI YAPIYORSUNUZ BANA ......

Burhan senin anlamadığın şurada tek şey var yukarıda yazdıklarına bak birde şimdiki yazdığına bak çok tezatlar

bi bunu söylemek var birde aşağıdaki vb. söylemekler var.

ve işin en komik tarafı kaput degısıkken eleman tutturdu kaput orjınal diye

o yüzden diyorum sanki aşağılar şekilde ve ukala bir tavırla ve bi bilmiyorum demek var birde başka hiçbirşey yok demek var anladın mı burhan ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunlar olmuş ise gerçekten kimsenin duymasını istemiyorsan bile sattığın kişiye söyliyeceksin tabi. insanlık delikanlılık budur ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunlar olmuş ise gerçekten kimsenin duymasını istemiyorsan bile sattığın kişiye söyliyeceksin tabi. insanlık delikanlılık budur ..

yukarıda yazdıklarımı guzel okursan daha ıyı anlarsın benı sanırım
    kaputa kımısı orjınal kımı dEGISIK DEDI dedım ben
    ve degısık olarak kabul edelım ... ettım

ben o arabayı aldıktan sonra en ufak hata olmadı bunada ınat edıyorum harıcı ıspatlayacak delıkanlı varsa cıksın gelsın karsıma........

ve yıne dıyorum anlamıyorsunuz ama yıne dıyorum ıyı okuyun

BEN SOL CAMURLUK VE KAPUT HARICI BILGIM YOKTU YUKARDA DA BUYUK YEMIN ETTIM HALA BU MESAI ATMISIN BILMIYORUM A RTIK
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi egemenle konuştum.

sol çamurlukla kaput dışında hiç bir şeyin olmadığını söyledi onuda 30-40 km hızla giderken olduğunu

ön camına mahallede taş attıkları için çatladığını ve değiştirdiğini
    arka camının rezistansı bozulduğu için değiştirdiğini
    bagaj kapağında sadece plastik plakalık kısmında bi çatlak olduğu için plastik kaynağı yaptırdığını belirtti

akşamada kazanın fotosunu ekleyecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burhan çok özür dilerimde neden ne için ve niye ugraşıyorsun onu anlamış değilim neyi ispat etmeye çalışıyorsun ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burhan çok özür dilerimde neden ne için ve niye ugraşıyorsun onu anlamış değilim neyi ispat etmeye çalışıyorsun ?
    haklısın abı hata yaptım pert dı degsenler dogru deyıp gececktım mılletın pıslıgını temızlıcez dıye kotü oluyoz
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi egemenle konuştum.

sol çamurlukla kaput dışında hiç bir şeyin olmadığını söyledi onuda 30-40 km hızla giderken olduğunu

ön camına mahallede taş attıkları için çatladığını ve değiştirdiğini
    arka camının rezistansı bozulduğu için değiştirdiğini
    bagaj kapağında sadece plastik plakalık kısmında bi çatlak olduğu için plastik kaynağı yaptırdığını belirtti

akşamada kazanın fotosunu ekleyecek

tşk ederim mustu şimdi neyişn neoldugu dahada ortaya cıkar resımlede bellı olur zaten
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VA nın kazadan sonra gece çekilmiş resimlerini hepimiz gördük bişeyi yok arabanın.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar araba 8 sene boyunca bendeydi ve herkezin gözü önündeydi ve ilk piyasaya çıkan vteclerden biridir şükür böyle güzel bir arabaya bindim ve hakkınıda verdim
    tek kazam var oda s virajından sonraki geniş sokağa girerken oldu oda abs nin gazabına uğradım çukura denk gelince abs devreye girdi sağda park etmiş bir eski amerikan pick up ına dokundum 30 veya 40 la pick umda çizik oldu hafif o kadar tutanak bile tutulmadı.
    arkada cam resistansı aptal yıkamacılar yüzünden koptu kaynak yapırdık ama kokular gelmeye basladı yolda giderken patlar korkusuyla değiştirildi .ön camda mahalledeki şerefsiz gençler yüzünden gelen taş yüzünden çatlaklar nedeniyle değiştirildi.
    eski plakam 34va3621 tramerdende sorgulayabilirsiniz çıkacak olan şeyler cam değişimi ve mutluhanda 2500 tl ye yakın faturalandırılmış bel altı boyadır.
    akşama eve geçince kaza resmini ekliyeceğim

Not: Alptuğ ordaydın resim varsa sende ekliyebilirsin.
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 2 tarafıda tanımam etmem ama lafla peynir gemisi yürümez.Madem tereddütleriniz vardı götürüp gösterseydiniz almadan bir ustaya ya da servise,işinizi garantiye alsaydınız.2.el araba alıyorsunuz sonuçta ve 3.sahibi oluyorsunuz bu noktayı atladınız sanırım.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar araba 8 sene boyunca bendeydi ve herkezin gözü önündeydi ve ilk piyasaya çıkan vteclerden biridir şükür böyle güzel bir arabaya bindim ve hakkınıda verdim
    tek kazam var oda s virajından sonraki geniş sokağa girerken oldu oda abs nin gazabına uğradım çukura denk gelince abs devreye girdi sağda park etmiş bir eski amerikan pick up ına dokundum 30 veya 40 la pick umda çizik oldu hafif o kadar tutanak bile tutulmadı.
    arkada cam resistansı aptal yıkamacılar yüzünden koptu kaynak yapırdık ama kokular gelmeye basladı yolda giderken patlar korkusuyla değiştirildi .ön camda mahalledeki şerefsiz gençler yüzünden gelen taş yüzünden çatlaklar nedeniyle değiştirildi.
    eski plakam 34va3621 tramerdende sorgulayabilirsiniz çıkacak olan şeyler cam değişimi ve mutluhanda 2500 tl ye yakın faturalandırılmış bel altı boyadır.
    akşama eve geçince kaza resmini ekliyeceğim

Not: Alptuğ ordaydın resim varsa sende ekliyebilirsin.

Güzel açıklama olmuş ,ama aracı alan kimse kendi arabasını mındar etmeye niyetli anladıgım kadarı ile ( Herkezin söyledigine inanılmaz netice itibarı ile etramızda dost dediğimiz ama sindirim bozuklugu çeken bir yıgın dost var ) Bilginiz olsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar kelımelerı yazan vatandaşlar şimdi niye cevap yazmıyorlar nerak ettım
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorgan yanmış kavga bitmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)