millet çok seviyor olur olmaz şekilde konuşmayI..
millet çok seviyor olur olmaz şekilde konuşmayI..
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Arkadaşlar Yarın Aracı Görmeye Gitceğim Yardımcı Olurmsuunuz Lütfen Nedir Ne Değildir ?
Teşekkür Ederim...
Eskiden Yeri Neresiydi İl olarak ?
ve kaçıncı sahibidir ? önceki saihpleri falan tandııkmı yanı başka neler biliyoruz araç hakkında DRG vti ise ?
tansucugum ozaman konuyu acalım muabbetımızı ıyıcene soyleyelımkı yanlış anlaşılmalar olmasın lutfen
ılk msn de konusurken sen alma tarftarı degıldın ben normal olarak degısen kısmını soyledım sana daha sonra iş cıddıye bındıgı zaman sen konyaya gelmeden arabanın tum sorunlarını anlattımkı sende kendı agzınla soyluyorsun buraya geldıgınde degıl gelmeden soyledım dedımkı arka kapıda derın bı cızık var abs lambası yanıyor sag camurluk degısık kaputa orjınal dıyenlerde var degısmıs dıyenlerde var dedım
sen arabaya almaya geldıgınde benım arabanın sag camurluk on ıkı kapı arka ıkı kapı ve bagajın degıstıgını ıdda ettın bende ımkansız oldugunu ınat etıım
arabanın klıması yok dedın pekı benım sana eksıksız bısekılde verdıgım kolı ıcındekı klımayı eve mı taktın sen ???????????
pekı sana verdıgım ıstedmeyı nereye taktın ???????????
kırko dıyorsun ben senden bı araba almıstım onu bana verırken kırkosu varmıydıkı aldıgın arabada kırko arıyorsun evımde olsaydı onuda verırdım bılıyorsun ????????
ve birde tansucugum senın belın dız kapagındamı ???????? cok merak ettım
kendı vucudundan kıyas yaparsan bel altı nedemek oldugunu daha ıyı anlarsın dusuncesındeyım
(bel altı boyalı demek tavan harıcınde boyalı demektır)
motora gelınce cok bılmıs ustana dedınmı abı ben bu motoru 70 km hızla gıderken arkadan gum dıye sıyah bı duman atıp
2 pıstonu kırdıgını hatta motor ıcınde pıstonların olmadıgını ??
darton gomlegı kırdıgınıı??
2 adet manley kolu kırdıgı???
ust kapagı catlatıp subobları egdıgını ??????
goren ustan ınandımı sana 70 km hızla olacagını ?????????????????
o aracın motoru antalyada toplandı geldı sız geldıgınızda arabaya bındıgınızde kopek gıbı gazlamadımmı ben ??
alın arabayı goturun servıse sanayıye ben işe geceyım sız baktırın ıstedıgınız yere demedımmı ??
sen benı konyadan cıktıktan 2 saat sonra aradın motor kırdık dıye sana yapcak bısey yokmu dedım ??
yoksa ankarada erkuta yonlendırdım telefonla gorusturup cekıcı bulalım dedım 10 kez ardım senı
ben noter satısnı vermısım param hesaba gecmıs deyıp ne halın varsa gor muabbetı yapmadım sana .....
haa araba senın artık hala ınat edıyorsan o arabada o kadar degısenın oldugunu
eger bana soranda olursa o arabanın eskı sahıbı olarak bende senın dedıklerını der gecer gıderım canım benım sen kabul ettıkten sonra benım ıcın hıc sorun degıl
senden ve arkadsın kamılden ıkı tane araba aldım kaputunu acıpta motoruna bıle bakmadan usta bıle getırmeden sanayıye bıle gıtmeden degısenını bıle arastırmadan sızın arabnızı aldım dogrumu ?????
( senı severım tansu tıcaretımız oldu tek kızdıgım nokta arabamda degısen sayısı 2 ıken sız 6 parca degısen var dedınız )
neyse atı alan üskudarı gecmıiş her yıgıdın bı yogurt yiyişi vardır ......
allah kaza bela vermesin tansu dunya halibu bı teneke parcasına kalplerımız kırılmasın......
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Dediklerie göre asla plakası değişmemeiş
3. sahipleri 2.5 yıldır bunlarda
34 CHF 21
Araç Plakası
Yardımcı Olan Arkadaşlara Teşekkürler ancak henü net bir bilgi gelmedii !...
Bu aracı trabzondan gelen bir kardeşimiz alacaktı eger plakayı yanlış hatırlamıyorsam o sana net bir bilgi verir,hatda bir kaç hondacıyı arayıp aracı sordum lakin bilen olmamıştı, serhat yazar sana olan biteni hemen karar verme ! almak için biraz sabret araştır sonra aldıgın yada alacagın arabadan sogursun .![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Furkan çok uzak sayılmaz aslında gidip canlı canlı bakabilirsin, yani ben olsam bakardım
Bu arada dikkat ettiklerimi yaziyim, ışık yansımasından olabilir direksiyon göbeği değişik gibi ton farkı var derileri ile ciddi oranda, ön farlar farklı orjinal değil sinyallerin dipleri reflektörlü tiplerden, arka 98 yerine 99 stobu var. Kısacası araştırmakta fayda var. Gidip bakmakta da
Bu arada Gelibolu'da bi gümüş sedan vtec var, görüntüsü kız oğlan kız zır stock , 3 yıldır her yaz görüyorum ondan önce denk gelmemiştim, araç orda 34 plakalı. Bilenler vardır illaki plakanın gerisini hatırlamasam da![]()
chf21 arkadaşımın aracıydı ozaman vteclerle çok ilgili değildimüsküdarda tayfundaydı o sattı sanrım bu arkadaş almstı tayfundayken arabaya çok titizdi iy ibakardı kazasıda yokdu diye biliyorum istanbuldas ciiddi alıcıysan bence git bak baktır kafana takılan olursa burda sorgulat.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
arkadaşlar artık araba alırken satarken tansu ve burhanın yaşadığı sorunu yaşamak istemiyosdanız türkcellin vermişolduğu hizmetten yararlanın 5664 msj olarak pilakayı yazım neyi var neyi yok hasarmiktarına kadar yazıyor alıp almaytacağınıza msjdan sonra kararverirsiniz bölede tartışma olmaz enazından
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)