User Tag List

Sayfa 136/969 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
18400 sonuçtan 2.566 ile 2.584 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

gundogs
    Misafir
    millet çok seviyor olur olmaz şekilde konuşmayI..

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

Arkadaşlar Yarın Aracı Görmeye Gitceğim Yardımcı Olurmsuunuz Lütfen Nedir Ne Değildir ?

Teşekkür Ederim...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el

ilk defa goruyorum ankara merkeze hıc gelemdı gormedım
    ankara arabası oldugunu dusunmuyorum
    ama guzl yuruyormus vıdeosunu ızledım
    İlan sahibi gerekli düzeltmeyi yapmış.,

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar Yarın Aracı Görmeye Gitceğim Yardımcı Olurmsuunuz Lütfen Nedir Ne Değildir ?

Teşekkür Ederim...
    Eski DRG vti'a benziyor genel olarak güzel deniliyordu,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden Yeri Neresiydi İl olarak ?

ve kaçıncı sahibidir ? önceki saihpleri falan tandııkmı yanı başka neler biliyoruz araç hakkında DRG vti ise ?

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tansuahci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay once bir araba aldım, aldığım kişi sadece sol camurluk degişik baskahiçbirşey yok dedi, sonra almakta ciddi oldugumu anlayınca belden altı boyalı dedi (çıtalardan altı kastedilerek) sonra biraz daha zorlayınca abs ışığı da yanıyor denildi, sonra almaya karar verildikten sonra sag arka kapıda boya çiziği var elletmedim denildi, hepsine sorun degil olur dedim ve 8 saatlik yol gittim gittigimde boyası çizik denilen kısım macun çatlağı oldugu, klimanın sökük olduğu, stepne ve krikonun hiç olmadığını 3. vites sekromencinde problem olduğunu hep sonradan oğrendim tüm bunlara ragmen sırf o kadar yolu gittigimden arabayı aldım. ve ne hikmetse donerken daha 300. km yi tamamlayamadan arabanın motorunu yedigimi taa ankaradan istanbula çekici ile getirtmem ve komple motor yapmam bunların cabasıydı. motoru acan ustamla gorustugumde motorun idarelik toplandığını soylemesi coğu civatanın olmadığını soylemesi ve şuan hatırlamadığım birkaç teknik terim kullanması motorunda çok iyi durumda olmadıgını kanıtlıyordu. bunu aldığım arkadasa soyledigimde ustası "cok fazla sıkıştırılmıştır" demiş, vti gibi bir arabayı ben sahilde 50km hızla gezmek için mi aldım? ve daha 300km yi bile tamamlayamadan olması da aklımda soru işaretlerine neden oluyor. bu arkadas sadece camurluk degişmiş derken bana satıştan sonra senın arkadasın anlamıyor kaput orjinal dediama kaput değişmişti diye agzından kaçırıp sonra bazı usta orj. bazıları degişmiş diyip kıvırıyor.

yine bu arkadasstan bundan once baska bir 99 vti almıştım sadece motor yag yakıyor demişti ama aracın sonradan iki farklı arabanın birleşimi oldugunu oğrendim ama bunların hiç birini gelip ne burda nede baska bir yerde sırf bilmişlik yada üstünlük gostermek için laf olsun diye ne yazdım nede soyledim. en büyük yüzsüzlük insanın yüzüne gülüp böyle arkaasından konuşulmasıdır.
    bir başkası hakkında bir kanıya varacaksanız eger iki kere düşünün derim hayırlı günler.

tansucugum ozaman konuyu acalım muabbetımızı ıyıcene soyleyelımkı yanlış anlaşılmalar olmasın lutfen

ılk msn de konusurken sen alma tarftarı degıldın ben normal olarak degısen kısmını soyledım sana daha sonra iş cıddıye bındıgı zaman sen konyaya gelmeden arabanın tum sorunlarını anlattımkı sende kendı agzınla soyluyorsun buraya geldıgınde degıl gelmeden soyledım dedımkı arka kapıda derın bı cızık var abs lambası yanıyor sag camurluk degısık kaputa orjınal dıyenlerde var degısmıs dıyenlerde var dedım
    sen arabaya almaya geldıgınde benım arabanın sag camurluk on ıkı kapı arka ıkı kapı ve bagajın degıstıgını ıdda ettın bende ımkansız oldugunu ınat etıım

arabanın klıması yok dedın pekı benım sana eksıksız bısekılde verdıgım kolı ıcındekı klımayı eve mı taktın sen ???????????

pekı sana verdıgım ıstedmeyı nereye taktın ???????????

kırko dıyorsun ben senden bı araba almıstım onu bana verırken kırkosu varmıydıkı aldıgın arabada kırko arıyorsun evımde olsaydı onuda verırdım bılıyorsun ????????

ve birde tansucugum senın belın dız kapagındamı ???????? cok merak ettım
    kendı vucudundan kıyas yaparsan bel altı nedemek oldugunu daha ıyı anlarsın dusuncesındeyım
    (bel altı boyalı demek tavan harıcınde boyalı demektır)

motora gelınce cok bılmıs ustana dedınmı abı ben bu motoru 70 km hızla gıderken arkadan gum dıye sıyah bı duman atıp
    2 pıstonu kırdıgını hatta motor ıcınde pıstonların olmadıgını ??
    darton gomlegı kırdıgınıı??
    2 adet manley kolu kırdıgı???
    ust kapagı catlatıp subobları egdıgını ??????
    goren ustan ınandımı sana 70 km hızla olacagını ?????????????????

o aracın motoru antalyada toplandı geldı sız geldıgınızda arabaya bındıgınızde kopek gıbı gazlamadımmı ben ??
    alın arabayı goturun servıse sanayıye ben işe geceyım sız baktırın ıstedıgınız yere demedımmı ??

sen benı konyadan cıktıktan 2 saat sonra aradın motor kırdık dıye sana yapcak bısey yokmu dedım ??
    yoksa ankarada erkuta yonlendırdım telefonla gorusturup cekıcı bulalım dedım 10 kez ardım senı

ben noter satısnı vermısım param hesaba gecmıs deyıp ne halın varsa gor muabbetı yapmadım sana .....

haa araba senın artık hala ınat edıyorsan o arabada o kadar degısenın oldugunu
    eger bana soranda olursa o arabanın eskı sahıbı olarak bende senın dedıklerını der gecer gıderım canım benım sen kabul ettıkten sonra benım ıcın hıc sorun degıl

senden ve arkadsın kamılden ıkı tane araba aldım kaputunu acıpta motoruna bıle bakmadan usta bıle getırmeden sanayıye bıle gıtmeden degısenını bıle arastırmadan sızın arabnızı aldım dogrumu ?????

( senı severım tansu tıcaretımız oldu tek kızdıgım nokta arabamda degısen sayısı 2 ıken sız 6 parca degısen var dedınız )

neyse atı alan üskudarı gecmıiş her yıgıdın bı yogurt yiyişi vardır ......

allah kaza bela vermesin tansu dunya halibu bı teneke parcasına kalplerımız kırılmasın......
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teşekkür Ederim...

Arkadaşlar Arabayı Almayı Düşünüyoruz Lütfen Yardımcı Olurmsuunuz ?

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Arabayı Almayı Düşünüyoruz Lütfen Yardımcı Olurmsuunuz ?
    arayıp plakasını al dostum plakadan bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.
    TT

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teşekkür Ederim...
    Bu aracın plakası UL 5488 ise benm okan dıe arkadasımın aracıydı...1 sene oldu satalı..Kendısındeyken guzel gıden bır aractı.Aldıgında aracın motoru sıfırdan yetkılı servıste yapılmıstı.

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah.. yazık olmus hakıkaten araca.

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracın plakası UL 5488 ise benm okan dıe arkadasımın aracıydı...1 sene oldu satalı..Kendısındeyken guzel gıden bır aractı.Aldıgında aracın motoru sıfırdan yetkılı servıste yapılmıstı.

Bu Okan Hangi Okan ? Eski Bir arkadaşım vardı Siyah vteci vardı. Dj lik mi Barmenlik mi ne yapıyordu Aynı Okan mı bu. Hatta Okan Saka 'idi soyadı falan. Aynı kişi ise ovtec in nin sağ önden ufak kazası var
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dediklerie göre asla plakası değişmemeiş

3. sahipleri 2.5 yıldır bunlarda

34 CHF 21
    Araç Plakası

Yardımcı Olan Arkadaşlara Teşekkürler ancak henü net bir bilgi gelmedii !...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

34 CHF 21
    Araç Plakası

Bu aracı trabzondan gelen bir kardeşimiz alacaktı eger plakayı yanlış hatırlamıyorsam o sana net bir bilgi verir,hatda bir kaç hondacıyı arayıp aracı sordum lakin bilen olmamıştı, serhat yazar sana olan biteni hemen karar verme ! almak için biraz sabret araştır sonra aldıgın yada alacagın arabadan sogursun .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

34 CHF 21
    Araç Plakası

Furkan çok uzak sayılmaz aslında gidip canlı canlı bakabilirsin, yani ben olsam bakardım

Bu arada dikkat ettiklerimi yaziyim, ışık yansımasından olabilir direksiyon göbeği değişik gibi ton farkı var derileri ile ciddi oranda, ön farlar farklı orjinal değil sinyallerin dipleri reflektörlü tiplerden, arka 98 yerine 99 stobu var. Kısacası araştırmakta fayda var. Gidip bakmakta da

Bu arada Gelibolu'da bi gümüş sedan vtec var, görüntüsü kız oğlan kız zır stock , 3 yıldır her yaz görüyorum ondan önce denk gelmemiştim, araç orda 34 plakalı. Bilenler vardır illaki plakanın gerisini hatırlamasam da

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Furkan çok uzak sayılmaz aslında gidip canlı canlı bakabilirsin, yani ben olsam bakardım

Bu arada dikkat ettiklerimi yaziyim, ışık yansımasından olabilir direksiyon göbeği değişik gibi ton farkı var derileri ile ciddi oranda, ön farlar farklı orjinal değil sinyallerin dipleri reflektörlü tiplerden, arka 98 yerine 99 stobu var. Kısacası araştırmakta fayda var. Gidip bakmakta da

Bu arada Gelibolu'da bi gümüş sedan vtec var, görüntüsü kız oğlan kız zır stock , 3 yıldır her yaz görüyorum ondan önce denk gelmemiştim, araç orda 34 plakalı. Bilenler vardır illaki plakanın gerisini hatırlamasam da
    dostum senın bahsettıgın o farlar stoplar hem takılanılacak seyler degıl hemde mıllet orjınalı sokup onlardan takıyor airbag da bence flas patlaması genelde boyle oluyor..

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum senın bahsettıgın o farlar stoplar hem takılanılacak seyler degıl hemde mıllet orjınalı sokup onlardan takıyor airbag da bence flas patlaması genelde boyle oluyor..
    +5500
    Faruk Kartal

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chf21 arkadaşımın aracıydı ozaman vteclerle çok ilgili değildim üsküdarda tayfundaydı o sattı sanrım bu arkadaş almstı tayfundayken arabaya çok titizdi iy ibakardı kazasıda yokdu diye biliyorum istanbuldas ciiddi alıcıysan bence git bak baktır kafana takılan olursa burda sorgulat.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar artık araba alırken satarken tansu ve burhanın yaşadığı sorunu yaşamak istemiyosdanız türkcellin vermişolduğu hizmetten yararlanın 5664 msj olarak pilakayı yazım neyi var neyi yok hasarmiktarına kadar yazıyor alıp almaytacağınıza msjdan sonra kararverirsiniz bölede tartışma olmaz enazından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)