hayır jantları orjinal:) ararsan yalçını zaten ne var ne yok söyler sana
Printable View
hayır jantları orjinal:) ararsan yalçını zaten ne var ne yok söyler sana
22500 den ılk satılıga cıkardı,sımdık 18500 cıvarına ındırılmıs
Sahibiyle konuştum.Aracın motorundan ses geliyormuş,yatak sarmış galiba.Açılması gerekiyormuş ama açmamışlar henüz.Sahibinin söylediğine göre kafadan kazası yokmuş
Adı geçen araba yakın bi arkadaşımın arabasının kazası belası yok bildiğim kadarıyla ya lokal boyası var yada belden aşağı boyalı arabasına daha önce motor yapılmıştı fakat doğru bir ustaya denk gelmediğinden arabası yatak sardı krank ve yataklar değiştirerek gönül rahatlığı ile binilebilir fakat babası bu duruma kızdıgından dolayı artık ugrasmak ıstemıyor ve arabayı sattırıyor. durum bu malıyet kısaca ordada arabasının cıddı bı gıderı vardı ben sahıt oldum yınede ıstedıgınız ustaya gosterın kafanız rahat olsuN alınabilir bir araçtır bEnce..
kayserı bana soruo ben buraya bı zahmet?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracın eski sahibi benim yakın komşumdu önceki plakası 41 idi kocaeliden almıştı sanırım ya lokal yada bel altı boyalıydı.
eski sahibinin linkide burda Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el gideri sağlam arabaydı ondayken hafta sonu ya binerdi yada binmezdi içi dışı tertemizdi
bu aracın plakasının sonu 4848 olması lazım 41 iken tabii ki..izmitli arakadaslar bilir ben kazalı oldugunu duymustum ama dediğim gibi duydum aracı görmeye gidicektim sanayide kaza kazalı dediler belkide boklamışlardır bilmiyorum ama dediğim gibi izmittili arkadaslar bilir gölçükdeydi zannedersem
bu aracla ılgılı bılgınız varmı acaba arkdasta sormus gecen sayfada
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Araç satıldı kapora alındı:)
Arkadaşlar GRI 1999 model pert+++ HB toplandı zamanında, ikitellide çıkmacı Marmara hondanın sahibi topladı arabayı bu sebepten hangi 99 GRI hb vtı 'ı görsem acaba omu diye düşünüyorum.