acaba dalgasına mı yazmış yoksa ciddi mi :hahaha::hahaha:
Printable View
vtec aramaya devam gunceli
murat bu konuda arama olmaz aç konuyu buraya bakmayan belki vtec bilenler vardır onlar bişiler yazar buraya girenler genelde sorgulamaya giriyor.
beyler bir konuda yardım isdicem suan kaza değişen olmayan fakat 2 parca boyası olan bır 306 gti iç doşemeleri dahi orjinal kaç para eder acaba ?
kaza deişeni olmayan aynı ozellıklerde bir vti nekadar karsılastırıp alıcak arkadasım
o dediğin 17
ufak ekstralı olanı 18-19
fazla ekstralı olanı ki sadece benim aracım ve birde turbo olanı var :D 20li rakamlar rahat eder.
vti'de piyasa durumunda 26-28 arası gidiyor
vay arkas anlamadıgım bır olay var bu cocuk hıc oynanmamıs aracı 15500 fıyat vermısler bu nasıl oluyor servıs kayıtlı dıyormus adam bıde ısdedıgınız yere goturun gısderın demıs
herkes kendi arabasının piyasasını şişirme derdinde :D
o fiyatlara düştüğü an da alın o temizlikte ki gti-6'yı.
aracın kıme aıt oldugu anlasıldı saolsun burak kardesımız gereklı acıklamayı yaptı bırkez daha ınsanımızın ne kadar yalancı oldugunu ogrendık :D
bu iki aracı bir sorgularmısınız arkadaşlar ?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 63140876
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61294034
ilk ilanı geeeeççç sorma bile.
2. ilan daha makul en azından bilindik bir araba eski sahibi yakın arkadasım ondan oncekı eskı sahıbıde sword murat abı tanır, onunla ırtıbata gec. fena araba degıl ilgilenilebilir;)
ilk ilanı bastan sword murat abının aracı sandımda degılmıs :D bu baskaymıs 2.nasıl acaba ya kaza durumu falan sormak lazım
99 olanı sevtaş hondada bizzat gözümün önünde yapıldı boyası 3-4 aylık tavanda boya yok. iç döşemeleri olsun bakalitler herşeyiyle kusursuz. içi çok temiz. yürürü gayet düzgün alt takımı düzgün motor yeni yapıldı. bütün parçalarıyla orjinal toplandı. benim ustamın arabasıydı kendisi topladı. sonra satıldı. alan arkadaşta şimdi satıyor demekki:)
çarık çürük yoktu en son bi görülebilir esasen.
99 un plakası cok tanıdk gelıyo ama bı turlu hatrlayamadım.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.777 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65237970
beyler bu araca bır bakarmısınız nedir ne degıldır ?
Murat hala bulamadın mı ?