Yaşıyor yaşıyor. ufak tefek sıyrıkla atlattı. bariyere vurdu bu araba zaten başka bir arabaya değil.
Printable View
abi böyle bi arabayı bebek diye adlandırıyorlarsa bence bu arabanın hangi araba oldugunu söylemek bence insanlara cok büyük bi iyilik olucaktır.
bu arabanın bu halini bilipte çiçek diyenlerde namerttir şerefsizdir.
insanlar alın teriyle kazandıkları parayı bebek bildiği arabaya verip birde bu şekil oldgunu bilmiyorsa bu hak nasıl ödenicek bilemiyorum.
şahsen kralı olsun düşmanım ben söylerdim hangisi oldugunu. yemin ediyorum yazık günah.
tabi senin görüşünede saygı duyuyorum, ama doğru düzgün insan günümüzde sayılı ve bunlarda birbirini kollamazsa vay hallerimize.
Eyvallah sana katılıyorum, bende sana şunu söylemek istiyorum videodaki gibi "beyin bedava" vtec gti vs vs ne arabaysa ne malsa ne mülkse, bu işi profesyonelce yapan bi yere baktır. bu kadar basit.
vtec mi alacaksın, kafanda elediğin 3-5 arabadan 1 tanesimi kaldı kıy parana yaptır ekspertiz servise kafan rahat etsin, yaptırdığın ekspertizde sorun çıktığında karşında muhattab bulursun. kovalanmış köpek gibi kuyruğunu kıstırıp kalmazsın ortada. denklem basit bak,beğen,bilgi al, ekspertiz yaptır, al :)
Eyvallah bu topic süper vtecler konusunda antalyadan, ankaradan istanbuldan izmirden gerçekten çok güzel bilgiler geliyor hepimiz öğreniyoruz biliyoruz. ama piyasa techturkeyden ibaret değil ne arabalar gelip geçiyor. Fotosunu koyduğum aracın şuanki sahibini tanımıyorum. dipnot düşeyim.
Araç bizdedir keyfe keder reng değişikliği için komple boyanmıştır. İlgilenenler pm atabilir.
:D
Aga bu nedir böyle alyen malyen hangi gezegenden bu :D Şaka maka bu arabayı toplayan usta hereke halısı versen dokur yani dokumam demez. Bu bu halden toplandıysa binilir baya :D Allah beterinden saklasın..
bende teg varken bi arabaya nieytlenmiştim, çiçek biliyorum aracı, hepte savunmuşumdur, nasip olmadı o zaman, burdan öğrendim ki 2airbag açmış tekerlek kopmuş filan. hatta geçen sayfalarda konusu var. yeni öğrendim yani bende. iyi ki de olmamış herşeyde bir hayır var derler ya. çok doğru.
arkadaşım aldı aracı,onda araba, söylemiyorum ama böyle böyleymiş diye.
işte benimde anlattığım noktada buluştuk seninle :) sen kötümüsün şimdi? bence değilsin. para bağlayan arkadaşın bakacaktı baktıracaktı. şimdi söyleyince dünyanın en kötü insanı ilan edecektir seni. o yüzden sende benim gibi yap yeminli ol görme duyma bilme insanlar nasıl mutlu hissediyorlarsa kendilerini öyle yaşasınlar. yıllarca hep kötü polis oldum artık 3 maymun modelindeyim, artık daha mutluyum :)
kendi arabamı kendime satsam baktırırım maalesef öyle bir devirde yaşıyoruz. yıllardır 2. el araç alım satımı ile uğraşıyorum 5.5 senedir kurumsal bir firmada çalışıyorum amiyane tabirle "piyasa" gerçekten dahada kötüleşiyor, 27 yıldır kendi markası altında sürekli liderliğe oynayan bir firmada çalışıyorum ve o firma çatısı altında araba satarken verdiğim garantiler vsvs ler bile alıcı kişileri şüphelerinden arındıramıyor, gelen sorular ve tepkiler piyasanın ne kadar rezalet durumda olduğunuda sergiliyor.
o yüzden resmi bi kimliği olmayan bir yere kontrol ettirmeden araba alınmaz.
bu fümeye benzer kırmızı sedan vardı eski arkadaşım 80 bin kmlerdeyken kaza yapmıştı bakırköy sahilde, sigortadan biri alıp 1.6 ies önü kesip koymuşlardı komple bakınca çiçek gibi duruyordu araba :)
neler neler topluyor bizim ustalar sanayilerde :)
Cana bişey gelmemesi sevindirici. Cidden çok kötü olmuş tavan bile katlanmış.
Verilmiş sadakası varmış.
Valla bu tip arabaları toplayıpta, kazasız diyip insanları Allah'a havale ediyorum.
Ayrıca, arabam çiçek diyipte, insanları km'lerce uzaktan gelip arabasına baktıran, fakat arabanın kötü olduğunu kendi bile bile, bakmaya gelen insanların karşısında yüzü bile kızarmayan insanlarıda ayrıca Allah islah etsin.
o kazalı arabayı toplayan ustaya nobel odulu verılmelı bence...
ben vtecımı satarken sadece komple boya var dıye bılıyordum ve aldıgım zamanda 50 tane ustaya gostermıstım...arabayı satacagım zaman bakan usta emın degılım ama kaput degısmıs olabılır dedı yerın dıbıne gırdım...hemen fıyatı bıraz daha ındırmıstım...mıllet cok rahat walla...
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 65252430
bilen vardır mutlaka arkadaşım düşünüyor
Sözkonusu patlak vti'ı hangi usta nasıl toplarsa toplasın , O araç bu halden toplandığını hertürlü belli edecektir.
:) buyur burdan yak :)
Arkadaşım araca yakından bakma imkanım Olmuştu.İzmit ten kalkıp heyecan RIP ın yanına gittim çünkü fotoğraflarda beni çok çok etkilemiş ve alabileceğim araba olarak düşünmüştüm.Araçı incelediğimde öncelikle araba nın komple boyanmış kapı eşikleri arabanın boyasına göre sarımsı bi renkte göze hoş gelmeyecek kadar dikkat çekltiğini gördüm vites topuzu nun ve arka küllüğün olmayışı beni arabadan soğutmaya yetmişti bagajı açtığımda macun çatlakları gözüme çarpınca iyicene yıkılmıştım üzülmüştüm motoru açtığımda motorun yeni yıkanmış olduğunu gördüm ve içime şüphe düştü acaba yağ kaçaklarımı gizlenmeye çalışılmıştı sorunu aklıma getirmeden yapamadım.Araçta beni etkileyen tek şey egzoz olmuştu airmas egzoz sesi hale kulaklarımdadır. Tabi ki bunlar benim gözlemlerim arabadan sıradan bi insan kadar anlarım.Ama arkadaşlar beni en çok üzen noktaysa şahin arkadaşımız davranışları ve tavırları olmuştu.İzmitten çıkarken tek bildiğim şey Vites topuzunun ve aracın komple boyalı olduğu idi tabiki birde aracın fiyatı idi 25 binlira die gittiğim araç bi anda 27100 lira olmuş ve son fiyat olarak düz denmiş 25 binlira die algıladığım rakamı 27 binlira die duyunca gerçekten sinirlenmiştim ve kırıcı olmamak hiç bir yorum yapmadan terk ettim aracı ...Kimse yanlış anlamsın beni bu yaşadığım olay beni vtı lardan soğutmaya yetmişti bu işi ticarete dökmüş insanlara sitem yapmadan geçemeyeceğim..
vtı hak eden insanlarda olmalıdır. VTI aşktır evlattır yaşam tarzıdır diyorum ve yazıma son veriyorum:):):):)....Umarım kimseye kırıcı olmadan içimdekileri sizlere aks etmişimdir arkdaşlarım......
kardeşim araç için bişi diyemiycem ama şahinin şahsına lafım yoktur düzgün insan eğer şahin öyle bir yanlış yaptıysa önce ben tartışırım çok yakın arkadaşımdır 25 diyipte yanına gelince 27.100 diyecek bi adam değil ,, zaten 26500 yazıyor ilanda 27100 niye desin ki ;)
ümit belki olay yeni değildir. bende 27li bi rakam hatırlıyorm rıp için.
birde vtes topuzsuz nasıl arabaya biniyorlar vallahi enteresan.
Allahtan vti yi alırken görkem e sormuşum be :D
Opellerde o sıkıntı çok büyük. Sözde alman kalitesi var ama opellerin astra g kasalarının nerdeyse tümünün direksiyonlarında aşırı soyulma ve kalkma ayrıca korna düğmelerinde patlama olması ürkütücü.
Eyvallah abi. ben gerçek dostlarıma elimden geleni zaten yapıyorum. bu kendini uyanık zannedenlerin son 3-4 senede görüp öğrendiklerini ben çocukluğumdan beri şahit oluyor biliyorum, söz meclisten dışarı, böyle aldım çaktım muhabbetleride bi yere kadar sürer daha sonra keser döner sap döner :)
İyi hoş araca bakmaya geldiniz ki gelirken Emre apel arkadaşımızla görüştüğünüzde o size gerekli açıklamayı yapmıştı fiyatta değişiklik yapıldığı hakkında , o rakama tekrar düşürebilmek ümidiyle geldiniz ama olmadı.Zaten o gün kırıcı olmamaya çalışan tek taraf siz değilsiniz alıcı olan kim bakan kim belli değil 20 kişi arabanın etrafında dolanınca insan rahatsız oluyor.Zaten arabanın boyanmış olduğunu bilerek geldiysen kapı eşiklerinin sarı olduğuna takılmazsın ki bu model bir arabada sizin dediğiniz dezavantaj değil aksine arabaya + kazandırır ne mutlu kapı içlerim boyasız.Ortada hiç bişey konuşulmadan araba hakkında yorum yapılmış zaten alıcak olan arkadaşa vites topuzu ve küllüğünü elime geçtiği anda verecektim bizde ilk defa araba yapmıyoruz sizi çok çok etkiyen bir araba çıkarıp o dandik parçalarla araba vermeyiz zaten.Bagaj açıldığındaki macun çatlaklarını bende çok merak ediyorum gerçekten aldığın günden bugüne kadar hiç göremedim.Motor olarak 4/4 bir kondisyondadır ve gram yağ kaçağı yok.Buraya uzun uzun yazmayada gerek yok dediğiniz gibi vti hak eden insanlarda olmalı;).Saygılar:icon_rule