User Tag List

Sayfa 354/969 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
18400 sonuçtan 6.708 ile 6.726 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahah naptın mudur ya adam kac sayfa soylemeyecegım dedı sen dırek kamyonla gırdın cam ormanınaD
    hade ya ben dırek resmı gordum yazdım oncekı sayfalara bakmadım

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahahah naptın mudur ya adam kac sayfa soylemeyecegım dedı sen dırek kamyonla gırdın cam ormanınaD
    Olsun adam sözünü tuttu söylemedi yinede
    PSN:dohcvtec99

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orfozvolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım araca yakından bakma imkanım Olmuştu.İzmit ten kalkıp heyecan RIP ın yanına gittim çünkü fotoğraflarda beni çok çok etkilemiş ve alabileceğim araba olarak düşünmüştüm.Araçı incelediğimde öncelikle araba nın komple boyanmış kapı eşikleri arabanın boyasına göre sarımsı bi renkte göze hoş gelmeyecek kadar dikkat çekltiğini gördüm vites topuzu nun ve arka küllüğün olmayışı beni arabadan soğutmaya yetmişti bagajı açtığımda macun çatlakları gözüme çarpınca iyicene yıkılmıştım üzülmüştüm motoru açtığımda motorun yeni yıkanmış olduğunu gördüm ve içime şüphe düştü acaba yağ kaçaklarımı gizlenmeye çalışılmıştı sorunu aklıma getirmeden yapamadım.Araçta beni etkileyen tek şey egzoz olmuştu airmas egzoz sesi hale kulaklarımdadır. Tabi ki bunlar benim gözlemlerim arabadan sıradan bi insan kadar anlarım.Ama arkadaşlar beni en çok üzen noktaysa şahin arkadaşımız davranışları ve tavırları olmuştu.İzmitten çıkarken tek bildiğim şey Vites topuzunun ve aracın komple boyalı olduğu idi tabiki birde aracın fiyatı idi 25 binlira die gittiğim araç bi anda 27100 lira olmuş ve son fiyat olarak düz denmiş 25 binlira die algıladığım rakamı 27 binlira die duyunca gerçekten sinirlenmiştim ve kırıcı olmamak hiç bir yorum yapmadan terk ettim aracı ...Kimse yanlış anlamsın beni bu yaşadığım olay beni vtı lardan soğutmaya yetmişti bu işi ticarete dökmüş insanlara sitem yapmadan geçemeyeceğim..

vtı hak eden insanlarda olmalıdır. VTI aşktır evlattır yaşam tarzıdır diyorum ve yazıma son veriyorum....Umarım kimseye kırıcı olmadan içimdekileri sizlere aks etmişimdir arkdaşlarım......
    kardeşim araç için bişi diyemiycem ama şahinin şahsına lafım yoktur düzgün insan eğer şahin öyle bir yanlış yaptıysa önce ben tartışırım çok yakın arkadaşımdır 25 diyipte yanına gelince 27.100 diyecek bi adam değil ,, zaten 26500 yazıyor ilanda 27100 niye desin ki

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ümit belki olay yeni değildir. bende 27li bi rakam hatırlıyorm rıp için.

birde vtes topuzsuz nasıl arabaya biniyorlar vallahi enteresan.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diresiyon simidi ve vites topuzu eskiyor 190000i 160000 yapsan belki ama bence 100000 anlaşılabilir
    vti'ların eskimiyor kardeşim 350bin kmdeki vtece bindim 130-140bin kmde aracın malzemesiyle aynı seviyedeydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

doğru düşünmedim bi aralar 27 lerdeydi ilanı eski ilanı olabilir, vites topuzu var sadece başka model vardı orj sipariş verdi geldi mi şuan bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti'ların eskimiyor kardeşim 350bin kmdeki vtece bindim 130-140bin kmde aracın malzemesiyle aynı seviyedeydi
    cunku yıpranacak bı malzeme yok sunger koltuk 3.sınıf plastık...zaten sıfır uretılırken yıpranmıs

hakanguclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Vites topuzu gelene kadar yapılabilcek başka bişey olmadığından olabilir ve şuan topuzda üzerinde takılı.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahtan vti yi alırken görkem e sormuşum be
    1.6tdi.
    Ecutech.

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cunku yıpranacak bı malzeme yok sunger koltuk 3.sınıf plastık...zaten sıfır uretılırken yıpranmıs
    yani haklısın opel audi vw gibi 150binde vites körükleri soyulup deri direksiyonları farklı boyutlara girme gibi durumu olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opellerde o sıkıntı çok büyük. Sözde alman kalitesi var ama opellerin astra g kasalarının nerdeyse tümünün direksiyonlarında aşırı soyulma ve kalkma ayrıca korna düğmelerinde patlama olması ürkütücü.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahtan vti yi alırken görkem e sormuşum be
    Eyvallah abi. ben gerçek dostlarıma elimden geleni zaten yapıyorum. bu kendini uyanık zannedenlerin son 3-4 senede görüp öğrendiklerini ben çocukluğumdan beri şahit oluyor biliyorum, söz meclisten dışarı, böyle aldım çaktım muhabbetleride bi yere kadar sürer daha sonra keser döner sap döner

hakanguclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orfozvolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım araca yakından bakma imkanım Olmuştu.İzmit ten kalkıp heyecan RIP ın yanına gittim çünkü fotoğraflarda beni çok çok etkilemiş ve alabileceğim araba olarak düşünmüştüm.Araçı incelediğimde öncelikle araba nın komple boyanmış kapı eşikleri arabanın boyasına göre sarımsı bi renkte göze hoş gelmeyecek kadar dikkat çekltiğini gördüm vites topuzu nun ve arka küllüğün olmayışı beni arabadan soğutmaya yetmişti bagajı açtığımda macun çatlakları gözüme çarpınca iyicene yıkılmıştım üzülmüştüm motoru açtığımda motorun yeni yıkanmış olduğunu gördüm ve içime şüphe düştü acaba yağ kaçaklarımı gizlenmeye çalışılmıştı sorunu aklıma getirmeden yapamadım.Araçta beni etkileyen tek şey egzoz olmuştu airmas egzoz sesi hale kulaklarımdadır. Tabi ki bunlar benim gözlemlerim arabadan sıradan bi insan kadar anlarım.Ama arkadaşlar beni en çok üzen noktaysa şahin arkadaşımız davranışları ve tavırları olmuştu.İzmitten çıkarken tek bildiğim şey Vites topuzunun ve aracın komple boyalı olduğu idi tabiki birde aracın fiyatı idi 25 binlira die gittiğim araç bi anda 27100 lira olmuş ve son fiyat olarak düz denmiş 25 binlira die algıladığım rakamı 27 binlira die duyunca gerçekten sinirlenmiştim ve kırıcı olmamak hiç bir yorum yapmadan terk ettim aracı ...Kimse yanlış anlamsın beni bu yaşadığım olay beni vtı lardan soğutmaya yetmişti bu işi ticarete dökmüş insanlara sitem yapmadan geçemeyeceğim..

vtı hak eden insanlarda olmalıdır. VTI aşktır evlattır yaşam tarzıdır diyorum ve yazıma son veriyorum....Umarım kimseye kırıcı olmadan içimdekileri sizlere aks etmişimdir arkdaşlarım......
    İyi hoş araca bakmaya geldiniz ki gelirken Emre apel arkadaşımızla görüştüğünüzde o size gerekli açıklamayı yapmıştı fiyatta değişiklik yapıldığı hakkında , o rakama tekrar düşürebilmek ümidiyle geldiniz ama olmadı.Zaten o gün kırıcı olmamaya çalışan tek taraf siz değilsiniz alıcı olan kim bakan kim belli değil 20 kişi arabanın etrafında dolanınca insan rahatsız oluyor.Zaten arabanın boyanmış olduğunu bilerek geldiysen kapı eşiklerinin sarı olduğuna takılmazsın ki bu model bir arabada sizin dediğiniz dezavantaj değil aksine arabaya + kazandırır ne mutlu kapı içlerim boyasız.Ortada hiç bişey konuşulmadan araba hakkında yorum yapılmış zaten alıcak olan arkadaşa vites topuzu ve küllüğünü elime geçtiği anda verecektim bizde ilk defa araba yapmıyoruz sizi çok çok etkiyen bir araba çıkarıp o dandik parçalarla araba vermeyiz zaten.Bagaj açıldığındaki macun çatlaklarını bende çok merak ediyorum gerçekten aldığın günden bugüne kadar hiç göremedim.Motor olarak 4/4 bir kondisyondadır ve gram yağ kaçağı yok.Buraya uzun uzun yazmayada gerek yok dediğiniz gibi vti hak eden insanlarda olmalı.Saygılar

ZFR 37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec arayanlarda ve satanlarda huzur yok

vtec im yok aramıyorumda mutluyum huzurluyum

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 iken 27 ye keyfi olarak mı çıkarıldı fiyatı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 iken 27 ye keyfi olarak mı çıkarıldı fiyatı
    hayır 25 olarak hiç ilan açılmadı 27100 ve 26500 olmuş

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZFR 37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec arayanlarda ve satanlarda huzur yok

vtec im yok aramıyorumda mutluyum huzurluyum
    bu ıyıydii

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies e komple b16 koymak daha mantıklı değil mi UZUN vadeli ? ndn kazalı canı alınmış vteclerle ugraşıyorsunuz bende vtec sürdüm yine sürücem ama şuan milletin arabasına laf atmak yerine parası olan o parayı vtec olarakta degerlendire bilir.19 liraya ies alıp 8-9 a b16 koyup keyifle de binilir,sonuçta 25 e alıcaksınız bi vtec orası burası çürük vs.. size gelişi yine 30 a yaklaşcak.bence aynı hesap hiç yoktan neyin ne oldugunu bileceksiniz daha mantıklı geliyor bana sahsen

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec fiyatları şu an şaka gibi,

bu arabaya bizde bindik, bi sürü elimden geldi geçti, fiyatlar uçuk seviyede,

vti yi alan bi stop, bi far takıp 27, 28 yazıyor. vede satıyor çok komik vallahi..

şu piyasayı alan satan yükseltiyo başka hiçbir şey değil...
    EcuTech

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)