alma utku stock kalsın:)
Printable View
kasko değeri 12bin lira olan bır araba nasıl bukadar prım yaptı bende anlamıyorum:)
aslında şimdiden birkaçtane eli ayağı düzgün gün görmemiş fn2 alıp koymak lazım kenara 1-2 seneye kadar liste fiyatından daha üst rakamlara satılır demedi demeyin:D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bilgisi olan varmı acaba ? camurluk sinyalleri yok baskada bısı goremedım gozume carpıcak.
3 ay once Aracımı sattıgım zaman benım kasko degerım 16 bındı.
98 di benimki kasko değeri 18500 dü :d
piyasa çok yükseldi bakalım nasıl olcak :S
Üzmeyin kendinizi Almayın vti olsun bitsinn...
Yukarıdaki aRaç bir kaç kez sorgulanmış ancak herhangi bir bilgi verilmemiş acaba bilindik bir araç değil mi ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Birde Bu araç Hakkında bilgi varsa alabilirmiyim ?
Tolga abi, sadece alıntı yaptığım arkadaş için konuşuyorum.. Arabanın ne kadara satıldığını bildiğim için konuşuyorum.. Hani genelde araba alırsınız 1-2 masraftı falan üstüne eklersiniz de 1- 1.5 milyar üstüne satarsınız ya, Atakan'ın da yaptığı o.. Yani ne kadara aldığını tahmin edebilirsiniz.. 22 ye alsaydı 23 yazacaktı belki.. Zaten ilana koyarken öyle satılırsa diye koydum dedi.. Atakan fiyatını pek düşünmedi açıkçası alırken.. Ben söylemiştim o kadar para vermem diye, ama kafam rahat olsun diyordu.. Bence şu an gayet rahat araba da gerçekten temiz.. Kafam rahat olsun diyen adam bu parayı verir, fiyatını düşünmeden.. Şu an satsa bu paraya, kâr yapan Atakan olmaz.. Önceki sahibi yaptı kârını ona da bir şey demek bana düşmez. :)
Doğrudur ben x ya da y kişisi için yazmadım bunu genel olarak vti benim gözümde 25 milyar edecek araba değil. Ha kimisine göre eder zaten öyle düşünen kişi alır o fiyatlara.
Sonuçta piyasada çok temiz boncuk diye satılan en kral vtiların kmsi 100000'e dayanmış. Tamam honda motoru uzun ömürlüdür çok uzun gider de öyle veya böyle 100000km az bir rakam değil. En yenisi 14 yıllık arabalar bunlar sonuçta.
Ha vti sahipleri de bir yandan haklı, millet ieslere falan 17-18 istiyor adam aynı fiyata vti verirmi vermez tabi. Bende olsam bende vermem, ama bence bu fiyatlar suni fiyatlar.
Valla neye göre kazalı diye birşey yok bana göre kaza kazadır, sonuçta far değişmiş mi değişmiş, çamurluk değişmiş mi değişmiş, bahsettiğin şey çamurluk sonuçta tampon değil ki kaportadan sayılmasın. ha değişmiş fena mı olmuş iyi bile olmuş, üzerinde 1 kilo macun olacağına değişmesi daha iyi. Herkesin titizliği kendine göredir. Ben titiz değil özenliyimdir sadece, arabam 350.000 km'de ama çıt çıkmaz yolda giderken tıkırtı duyamazsın, gazlarım da yanlarım da yeri gelir canını çıkartıtım ama kendime bakmam ona baktığım kadar, titiz olmadığım için de ayda bazen 2 ayda bir dıştan yıkarım içi genelde temizdir çünkü. Titiz insan arabasını temiz tutar ama senin ilana koyduğun resimlerinde bile araba özensiz ve kirli, araba kendini göstermiyor.
Merakını gidereyim; 16 NS XXX plakalı Kırmızı HB VTI 21.000 gibi bi rakamlara satıldıysa yakın zamanda kusura bakma senin araban ondan temiz değil, 20.500 max edeceğidir gözümde (yanlış anlama sakın, darılmaca gücenmece yok) Senin araban bu parayı eder demiyorum, ben satıyor olsam 21.000den 1 lira yukarı yazarken yüzüm kızarır. Mal senin malın istediğin fiyata satarsın... Kimsenin ticari bi rant yaratmaya çalıştığını sanmıyorum, sitemim genel, şahıslara filan değil sakın yanlış anlaşılmasın. Ucuza alan da var, pahalıya alan da var. Yeni almış birisi pahalıya aldıysa ucuza satçak diye birşey yok. Ama kasko değeri 16.000-17.000 lira olan bi araca 25.000 vermek, istemek nasıl birşey aklım almıyor, acıyorum verilen paralara yaa.
Burdan sonrası meclisten dışarı
27.000 civarına Pontiac Firebird 5.7 V8 Formula 1993 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk gibi gürleyen görsel bir araç
ya da çok yakar bu bizi perişan eder diyenlere Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk yüksek model ve performanslı bir araç almak daha mantıklı değil mi?
Şimdi vti ile bunları bir mi tutuyorsun diyebilirsiniz, bir tutulcak araçlar değiller ama farkı objektif olarak görün.
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da
bu araç hep ankaradamıydı yoksa istanbuldan falanmı gitti bilgisi olan ?
evveliyatı kazasız boyasız diyor :D bu haldeki bi arabanın evveliyatı ne işe yarar ki artık :D
merak etmeyin elbette bunuda alan biri çıkar önümüzdeki seneya kalmaz gazlamaya başlar gene :D