User Tag List

Sayfa 231/969 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
18400 sonuçtan 4.371 ile 4.389 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sword araba yı bana sat
    alma utku stock kalsın

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko değeri 12bin lira olan bır araba nasıl bukadar prım yaptı bende anlamıyorum

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında şimdiden birkaçtane eli ayağı düzgün gün görmemiş fn2 alıp koymak lazım kenara 1-2 seneye kadar liste fiyatından daha üst rakamlara satılır demedi demeyin
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRichieRich Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasko değeri 12bin lira olan bır araba nasıl bukadar prım yaptı bende anlamıyorum
    96 lar 12.000 dır
    ama 99 ların bı haylı yuksek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk

bilgisi olan varmı acaba ? camurluk sinyalleri yok baskada bısı goremedım gozume carpıcak.

Emre turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ay once Aracımı sattıgım zaman benım kasko degerım 16 bındı.

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 di benimki kasko değeri 18500 dü :d
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Murat Özcan
    Misafir
    piyasa çok yükseldi bakalım nasıl olcak :S

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzmeyin kendinizi Almayın vti olsun bitsinn...

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk

bilgisi olan varmı acaba ? camurluk sinyalleri yok baskada bısı goremedım gozume carpıcak.
    Yukarıdaki aRaç bir kaç kez sorgulanmış ancak herhangi bir bilgi verilmemiş acaba bilindik bir araç değil mi ?

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk

Birde Bu araç Hakkında bilgi varsa alabilirmiyim ?

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Ata- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaz vtecin sahibiyim katılıyorum size zaten aracı bilen birisiniz

şimdi ilanlarda kazalı komple boyalı motorunda sorun olan vs. problemli arabalar fazla yazıyorsa bizim gidip 22 yazmamız biraz komik olur haksız mıyım? ieslerin piyasası olmuş o kadar. bi de şu var 21 e de vtec alınır ama boyatmasıdır motorla ilgili sorunlari gidermedir zaten size geliri 25 olcak uğraşıcaksınız tercih meselesi bi yerde .ama ben kafam rahat olsun diyip biraz fazla verip aldım hakediyor da aracıma da güveniyorum hiçbir sıkıntısı yok çok şükür gören arkadaşlarımız da var onlara da sorulabilir
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse kusura bakmasın da 26-27 ye stock vti satanlar niye pahalı diyince işinize gelirse muhabbeti yapıyor ki ? Adamın işine gelmemiş pahalı diyor ne var bunda ? 27 liraya boş vti alıcam, egsoz filtre headers takıcam yay takıcam amortisör takıcam bakım yaptırıcam araba bana gelecek 32 liraya...

vallahi 3 sene vti'a 2 sene typer'a bindim bence vti bu paraları etmez, şu aralar ikinci el piyasası kendi kendini yakıyor herkes bakıyor fiyatlara şişirdikçe şişiriyor.

ha şunu da anlarım dersinizki ben bu arabayı aradım buldum, ucuza aldım pahalıya satıyorum kar etmek istiyorum olabilir ama insanlar pahalı dediği zaman neden kızıyorsunuz ?
    Tolga abi, sadece alıntı yaptığım arkadaş için konuşuyorum.. Arabanın ne kadara satıldığını bildiğim için konuşuyorum.. Hani genelde araba alırsınız 1-2 masraftı falan üstüne eklersiniz de 1- 1.5 milyar üstüne satarsınız ya, Atakan'ın da yaptığı o.. Yani ne kadara aldığını tahmin edebilirsiniz.. 22 ye alsaydı 23 yazacaktı belki.. Zaten ilana koyarken öyle satılırsa diye koydum dedi.. Atakan fiyatını pek düşünmedi açıkçası alırken.. Ben söylemiştim o kadar para vermem diye, ama kafam rahat olsun diyordu.. Bence şu an gayet rahat araba da gerçekten temiz.. Kafam rahat olsun diyen adam bu parayı verir, fiyatını düşünmeden.. Şu an satsa bu paraya, kâr yapan Atakan olmaz.. Önceki sahibi yaptı kârını ona da bir şey demek bana düşmez.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga abi, sadece alıntı yaptığım arkadaş için konuşuyorum.. Arabanın ne kadara satıldığını bildiğim için konuşuyorum.. Hani genelde araba alırsınız 1-2 masraftı falan üstüne eklersiniz de 1- 1.5 milyar üstüne satarsınız ya, Atakan'ın da yaptığı o.. Yani ne kadara aldığını tahmin edebilirsiniz.. 22 ye alsaydı 23 yazacaktı belki.. Zaten ilana koyarken öyle satılırsa diye koydum dedi.. Atakan fiyatını pek düşünmedi açıkçası alırken.. Ben söylemiştim o kadar para vermem diye, ama kafam rahat olsun diyordu.. Bence şu an gayet rahat araba da gerçekten temiz.. Kafam rahat olsun diyen adam bu parayı verir, fiyatını düşünmeden.. Şu an satsa bu paraya, kâr yapan Atakan olmaz.. Önceki sahibi yaptı kârını ona da bir şey demek bana düşmez.
    Doğrudur ben x ya da y kişisi için yazmadım bunu genel olarak vti benim gözümde 25 milyar edecek araba değil. Ha kimisine göre eder zaten öyle düşünen kişi alır o fiyatlara.

Sonuçta piyasada çok temiz boncuk diye satılan en kral vtiların kmsi 100000'e dayanmış. Tamam honda motoru uzun ömürlüdür çok uzun gider de öyle veya böyle 100000km az bir rakam değil. En yenisi 14 yıllık arabalar bunlar sonuçta.

Ha vti sahipleri de bir yandan haklı, millet ieslere falan 17-18 istiyor adam aynı fiyata vti verirmi vermez tabi. Bende olsam bende vermem, ama bence bu fiyatlar suni fiyatlar.

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşım yorum yapmışsın ama neye göre kaza demişsin sen kazayı neye göre yorumluyosun benden daha çok titiz oldugunu sanmıyorum aracın öyle bi kazası yok yetkili serviste orjinal degişmiş birde hatırlatayım en ufak bir çarpmada bile yetkili servis düzeltme yapmaz orjinali ile degiştirir parcayı ben baktırdım ayrıca 3 sene üzerine aldım bu arabayı acaba merak ediyorum bu araba sende olsa kaça satardın bekar adama karı boşamak kolay biz kimseye zorla araba satmıyoruz işine gelirse sen parana göre km leriyle oynanmış 21 22 23 vti al bence
    Valla neye göre kazalı diye birşey yok bana göre kaza kazadır, sonuçta far değişmiş mi değişmiş, çamurluk değişmiş mi değişmiş, bahsettiğin şey çamurluk sonuçta tampon değil ki kaportadan sayılmasın. ha değişmiş fena mı olmuş iyi bile olmuş, üzerinde 1 kilo macun olacağına değişmesi daha iyi. Herkesin titizliği kendine göredir. Ben titiz değil özenliyimdir sadece, arabam 350.000 km'de ama çıt çıkmaz yolda giderken tıkırtı duyamazsın, gazlarım da yanlarım da yeri gelir canını çıkartıtım ama kendime bakmam ona baktığım kadar, titiz olmadığım için de ayda bazen 2 ayda bir dıştan yıkarım içi genelde temizdir çünkü. Titiz insan arabasını temiz tutar ama senin ilana koyduğun resimlerinde bile araba özensiz ve kirli, araba kendini göstermiyor.
    Merakını gidereyim; 16 NS XXX plakalı Kırmızı HB VTI 21.000 gibi bi rakamlara satıldıysa yakın zamanda kusura bakma senin araban ondan temiz değil, 20.500 max edeceğidir gözümde (yanlış anlama sakın, darılmaca gücenmece yok) Senin araban bu parayı eder demiyorum, ben satıyor olsam 21.000den 1 lira yukarı yazarken yüzüm kızarır. Mal senin malın istediğin fiyata satarsın... Kimsenin ticari bi rant yaratmaya çalıştığını sanmıyorum, sitemim genel, şahıslara filan değil sakın yanlış anlaşılmasın. Ucuza alan da var, pahalıya alan da var. Yeni almış birisi pahalıya aldıysa ucuza satçak diye birşey yok. Ama kasko değeri 16.000-17.000 lira olan bi araca 25.000 vermek, istemek nasıl birşey aklım almıyor, acıyorum verilen paralara yaa.

Burdan sonrası meclisten dışarı
    27.000 civarına Pontiac Firebird 5.7 V8 Formula 1993 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk gibi gürleyen görsel bir araç
    ya da çok yakar bu bizi perişan eder diyenlere Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk yüksek model ve performanslı bir araç almak daha mantıklı değil mi?

Şimdi vti ile bunları bir mi tutuyorsun diyebilirsiniz, bir tutulcak araçlar değiller ama farkı objektif olarak görün.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da

bu araç hep ankaradamıydı yoksa istanbuldan falanmı gitti bilgisi olan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da

bu araç hep ankaradamıydı yoksa istanbuldan falanmı gitti bilgisi olan ?
    antepdekı araba
    Ankara da kaza yaptı
    napacan alacakmısın?

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antepdekı araba
    Ankara da kaza yaptı
    napacan alacakmısın?
    peki sağol

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evveliyatı kazasız boyasız diyor bu haldeki bi arabanın evveliyatı ne işe yarar ki artık
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak etmeyin elbette bunuda alan biri çıkar önümüzdeki seneya kalmaz gazlamaya başlar gene
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak etmeyin elbette bunuda alan biri çıkar önümüzdeki seneya kalmaz gazlamaya başlar gene
    ben yakından gordum pek toplanacak gıbı degıl araba
    saseler fln bıtmıs durumda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)