Arac cok sevdiğim bir kardeşimindir.Yemedi yedirdi içmedi icirdi diyebilirim.Sesi solugu mukemmeldir.Surekli el degistirmiş bir Vti değildir.Typer alacagı icin satıyor.İsteyen kacırmasın.
Printable View
Arac cok sevdiğim bir kardeşimindir.Yemedi yedirdi içmedi icirdi diyebilirim.Sesi solugu mukemmeldir.Surekli el degistirmiş bir Vti değildir.Typer alacagı icin satıyor.İsteyen kacırmasın.
Araç 1.5 yıldır bende üstümüze başımıza almadık evlata yedirdik düzenli olarak kullanıldı cumartesi geceleri hariç yorulmamıştır. :)
Gsr egzantrik
Dc rep headers
60mm düz boru
60 lık otto spec egsoz
Yürürü gidişi az çok biliniyo.
İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilir güzel bi pazarlık yapabiliriz. İyi günler :)
metinim bırak şu vtec sevdasını artık gel huzura kavuşturalım seni :)
bi pm alsak gri ile ilgili nedir ne degildir fiyat nedir..degisen nedir boya nedir? :)
GG vtec te bir ara vtec açma sorunu vardı halloldumu o?
O değil gg vtec, vtec açmasa ne olur ya ısı sensörü bile açtırmıyor bazen:D
Kaan'ım kardeşim görünce pm atar :)
Başkan vtec açma sorunu yoktu GG de aracı karıştırıyorsun, benim videolardan izle UL vtec'i nasıl vtec açtığını :)
3 tane sedan VTI ı oldu :) füme, gri, yeşil :)
Tuncay obey, Erzurum'a geldim 17 ye alıp dönecem siyahı:D
http://m.youtube.com/watch?v=uNjiq2kUmL8. Vtec açma sorunumu :)
cevap verıldı cok tesekkur ederım.. yalnız yanlış anlamasın kımse benı ama ben herzaman arabayı tavsıye ıle degıl goturup baktırıp almayı ılke edındım kendıme.. şımdı bıkac arkadas arabayı sorduktan sonra oo araba fena gıderı soyle gelırı ucar falan dıye övüyorlar.. tecrübelerime dayanarak ve üstüne basarak söylüyorum herkesı tenzih ederim ki burda zamanında kendime vtec ararken bi çok kişi izmirdeki kırmızı db vtec için süper bilmem ne dediler ama gittik ki arabayı neredeyse ortadan birleştirmişlerdi tavanına kaçak kat çıkmışlardı.. çizgileri düzgün olsa gideri f16 olsa kaç yazar yani araba pert kayıtsız pertti yani.. oyüzden tenzih ederim diyerek konuşuyorum.. burda sahibi sağolsun cevap verdi.. niyetlenirsek eğer gidip baktırıp almak isteriz.. herkese yardımları için çok teşekkür ederim.. :D