User Tag List

Sayfa 329/969 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
18400 sonuçtan 6.233 ile 6.251 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlı olsun denemeniz videoyu dert etmeyen insanlar ne güzel
    burak arkadaşımızla konuştum kendisi bugün müsait deilmiş başka bi zamana inşallah denicez

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu konu açtığımda tek bi vti'cı çıkıp denemedi benimle be

neyse inşallah vtecburac'la denersiniz aracını hazırlasın
    gel arkadaşım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben speclerimi değiştiriyorum, motor inik. yoksa kaçırmazdım
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kimse yalnış anlamasın tekrar tekrar söylüyorum gider olarak algılanmasın

video çeker koyarız derkende her şey şefaf olsun o kdr yakın ve samımi arkadaşlarımızla denedik ve bütün videoları koyduk

hırs yok bizde çok şükür bu işi zevikine yapmak varken neden hırs bürüsün bizleriki

chip'i kim yaptı melih abi? inşallah iyi bişeydir :S emmeyle gaz kelebeğini de işletin derim yeride belli zaten şahsen bana göre
    barboros bayrak yazılımı

emme kelebek ilerki günlerde kardeşim

neysem konu tamamen amaç dışına çıktı kusura bakmasınlar

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt o araç, piston ve egzantrikten sonra gitmiyor dendi fakat ince conta ile çok değişti.

elimde videoları mevcut, vtec, su si kısalı vtec vs...

isterseniz atarım, çok hırçın gidiyordu fakat yakıtı abartıydı bana göre..

birde hararet çabuk artıyordu, mah.içine girdiğimiz zaman havalandırmayı açıyorduk..
    arabadan arabaya değişir o iş kardeşim bende vtec varken up 306 harıcı yanımda duran araba yoktu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burak arkadaşımızla konuştum kendisi bugün müsait deilmiş başka bi zamana inşallah denicez
    müsait zamanda deneriz arkat abi inş seninle zevkle deneriz sorun yok

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım dedimde dayanamıcam...
    Söyleyeceklerim sadece kendi fikrim, herkezin fikrine saygım var, kimse üstüne alınmasın ve benim postumu alıntı yapıpta cvp vermezse sevinirim...

Vti'lar ısrarla bu paralar etmez diyorsunuz... Bence eder. Temizi eder. Temiz bir vti'a 27-28'de verirler ki bu zaman geçtikçe dahada artıcak piyasası buna eminim. Kendi fikrim önümüzdeki yaza girerken, gerçekten temiz vti'lar 30 civarına satılacak ve bu çoğu kişiye normal gelicek. Bence eder niye eder; piyasanın durumu belli. Git gidede artıyor. Temiz arabalar 25-28 arasına kapış kapış gidiyor.
    Neden vti? : yaşına göre, mekanik, kozmetik ve elektronik olarak en sorunsuz, en sıkıntısız ve en performanslı araç bence. Donanım olarakta en üst seviyeye yakın bir araç. Klima, abs, airbag, sunroof, 4 disk fren v.s. Bence mühendislik mücizesi olan vtec teknolojisine sahip en büyük artısı bu olsa gerek.

Kimse kendini avutmasın açıkçası bu piyasa düşücek diye, düşmeyecek buna eminim.
    Bir vti kullanıcısı olarak, bu güne kadar vti sahibi olmadığıma veya olamadığıma inanılmaz pişmanım. Allah nasip edersede uzun yıllar binmek istiyorum.

@vtecburac, kankacım 22,500'e arabanı ben senden aldım evet ama senin bana sözün vardıda o fiyata aldım. Allah razı olsun benim yüzümü kara çıkarmadın sözünde durdun, bende lafımı yememiş oldum. Gecenin 23:30'unda gelip parayı verip anahtarları teslim aldık. Fakat sen dememişmiydin kanka sana vermeseydim bu arabayı 23,500-24'e satardım kesin diye. Satardın hatta fazlasına satardık, çünkü EN vti sendeyken o fiyatların fazlasınıda hakkediyordu. Gerek duruşu, gerek yürürü bakımından. Açık sözlü olalım kanka, şuan EN sende olsaydı, aynı kondisyon ve temizlikte, satmak istesen veya ciddi alıcılar gelip arabanı istese 26-27'den aşağı fiyat verirmiydin? Vermezdin Hakeden araba çünkü... Piyasa yüksek aşikar ve dahada yükselecek...

Ayrıca, temizi, üstünde parçaları olanı max. 22-23 eder diyipte, vti arayan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun. İnşAllah cebine, gönlüne göre bir vti bulurlar...

Üstüne basa basa söylüyorum, fiyat ortalaması yapmak gerekirse, kendi fikrim ;

Bu piyasaya göre ;

Temiz sedan : 25-27
    Temiz hb : 22-24

Orta halli sedan : 21-24
    Orta halli hb : 19-21

eder.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca şunu demeden edemicem, konu "Vti Sorgulamaları" vti fiyat eleştrisi veya vti bu paralar eder mi değil

Bence şu deneme mevzularınuda başka konu açıp konuşsanız çok iyi olur. Bu konuda vti sorgulansın, ilan link'i verilsin, plaka verilsin, araç tarif edilsin, bilgisi olanda bilgilerini paylaşsın o araç hakkında.

Bakıyorumda kaç sayfadır, konu ile alakasız muhabbetler dönüyor.

Vti arayanlara, izmit'teki ilanını açtığım 97 beyaz sedan 34VTC33'ü tavsiye ediyorum. 24,500 son fiyat. Gelin görün, Uzuner yetkili servise sokun veya ustanızla gelin bakın baktırın. Ben yetkili servis ekspertiz raporunu gördüğüm için emin konuşuyorum. He komp. değerine baktırıldı mı onu bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64321562

Bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim?
    Bi arkadaş bana sordu, benim bilgim yok bu araç hakkında.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım dedimde dayanamıcam...
    Söyleyeceklerim sadece kendi fikrim, herkezin fikrine saygım var, kimse üstüne alınmasın ve benim postumu alıntı yapıpta cvp vermezse sevinirim...

Vti'lar ısrarla bu paralar etmez diyorsunuz... Bence eder. Temizi eder. Temiz bir vti'a 27-28'de verirler ki bu zaman geçtikçe dahada artıcak piyasası buna eminim. Kendi fikrim önümüzdeki yaza girerken, gerçekten temiz vti'lar 30 civarına satılacak ve bu çoğu kişiye normal gelicek. Bence eder niye eder; piyasanın durumu belli. Git gidede artıyor. Temiz arabalar 25-28 arasına kapış kapış gidiyor.
    Neden vti? : yaşına göre, mekanik, kozmetik ve elektronik olarak en sorunsuz, en sıkıntısız ve en performanslı araç bence. Donanım olarakta en üst seviyeye yakın bir araç. Klima, abs, airbag, sunroof, 4 disk fren v.s. Bence mühendislik mücizesi olan vtec teknolojisine sahip en büyük artısı bu olsa gerek.

Kimse kendini avutmasın açıkçası bu piyasa düşücek diye, düşmeyecek buna eminim.
    Bir vti kullanıcısı olarak, bu güne kadar vti sahibi olmadığıma veya olamadığıma inanılmaz pişmanım. Allah nasip edersede uzun yıllar binmek istiyorum.

@vtecburac, kankacım 22,500'e arabanı ben senden aldım evet ama senin bana sözün vardıda o fiyata aldım. Allah razı olsun benim yüzümü kara çıkarmadın sözünde durdun, bende lafımı yememiş oldum. Gecenin 23:30'unda gelip parayı verip anahtarları teslim aldık. Fakat sen dememişmiydin kanka sana vermeseydim bu arabayı 23,500-24'e satardım kesin diye. Satardın hatta fazlasına satardık, çünkü EN vti sendeyken o fiyatların fazlasınıda hakkediyordu. Gerek duruşu, gerek yürürü bakımından. Açık sözlü olalım kanka, şuan EN sende olsaydı, aynı kondisyon ve temizlikte, satmak istesen veya ciddi alıcılar gelip arabanı istese 26-27'den aşağı fiyat verirmiydin? Vermezdin Hakeden araba çünkü... Piyasa yüksek aşikar ve dahada yükselecek...

Ayrıca, temizi, üstünde parçaları olanı max. 22-23 eder diyipte, vti arayan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun. İnşAllah cebine, gönlüne göre bir vti bulurlar...

Üstüne basa basa söylüyorum, fiyat ortalaması yapmak gerekirse, kendi fikrim ;

Bu piyasaya göre ;

Temiz sedan : 25-27
    Temiz hb : 22-24

Orta halli sedan : 21-24
    Orta halli hb : 19-21

eder.

Konuyla alakalı karikatür:

Alıcısı var ki bu fiyata gidiyor, eğer talep olmasa fiyatın da bu kadar yüksek seviyelerde kalacağını sanmıyorum, ***** temiz araçların sayısı gittikçe azalıyor.
    Instagram: mutusgarage

bymesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 63887092

arkadaslar bilgisi olan varmı arac hakkında foruma göre hareket ettigim için lutfen dikkate alalım şimdiden tsk ederim
    yaklaşma derim tavan sacına kadar degişmiş şaseler kuleler degişmeyen yeri yok lacivertten beyaz a boyanmış

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı bymesut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşma derim tavan sacına kadar degişmiş şaseler kuleler degişmeyen yeri yok lacivertten beyaz a boyanmış
    demekki birkaç sene önce alanyadan bayandan satılıp pert olan araç bu, plakanın başı 07 olması lazım.
    hastasıydım teyzedeyken.

kanka şimdi ben buraya f-h-e- piston beyin kısa egzantrikli itr yağ pompası bnzn poması vs ile olan vtecle denememi koyarsam forum karışır 306 basit bi araba değil meret yürütmek anlamadığım şekilde zor honda'dan alışmışım kolay yürütmeye.
    kalınlaştırdığım yerde maharet mi demek istemiştin kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kanka orda bi harf eksik o da '' i '' harfi

mereti yürütmek yazcaktım.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lafım kimseye değil ama VTİ da donanım olarak ben birşey göremiyorum.
    4 disk fren veya airbag vsvs olması çok basit şeyler.Yaşına görede ondan iyi yürüyen arabalar var.

Örneğin 94 model astra GSi'da daha çok şeyler var.(TC yol bilgisayarı airbag 4disk filan).Ayrıca 306gti'da bunların yanında şaheser olan 6 vitesi var.
    VTi benim gözümde 17 18 lik bir araç.Ama 25 e alıyorsun 28e satıyorusun süper birşey

Piyasası oldukça çılgın peynir ekmek gibi gidiyor.25 veripte zarar etmiyosun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymesut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgi icin cok tşk ederim
    SEDAN RED VTİ

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cheers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzen sag kapıdan dolayı pertmiş zaten.İlanı açan arkadaş da yazmış helal olsun.
    ben kazalı halini gördüm ama bi de değişen tek parça mı yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
    Temiz bir vti'a 27-28'de verirler ki bu zaman geçtikçe dahada artıcak piyasası buna eminim. Kendi fikrim önümüzdeki yaza girerken, gerçekten temiz vti'lar 30 civarına satılacak
    yok artık !

Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
    22,500'e arabanı ben senden aldım evet ama senin bana sözün vardıda o fiyata aldım. Allah razı olsun benim yüzümü kara çıkarmadın sözünde durdun, bende lafımı yememiş oldum. Gecenin 23:30'unda gelip parayı verip anahtarları teslim aldık. Fakat sen dememişmiydin kanka sana vermeseydim bu arabayı 23,500-24'e satardım kesin diye. Satardın hatta fazlasına satardık, çünkü EN vti sendeyken o fiyatların fazlasınıda hakkediyordu. Gerek duruşu, gerek yürürü bakımından. Açık sözlü olalım kanka, şuan EN sende olsaydı, aynı kondisyon ve temizlikte, satmak istesen veya ciddi alıcılar gelip arabanı istese 26-27'den aşağı fiyat verirmiydin? Vermezdin
    hee şimdi oturdu denklem

bu arada herkes pahalıya satmak ister arabasını ama 2 senedir satılıkta duran arabalarla dolu heryer onu da unutmamak lazım. herkesin arabası 100 milyara alınsın isterim yoksa

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasada bu kadar handeci varken 35 ustune bile satılır..donanım desen zebil motor desen vitenk... ))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasada bu kadar handeci varken 35 ustune bile satılır..donanım desen zebil motor desen vitenk... ))))
    ne 35 i öldürme canım sende 40 40

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)