ben speclerimi değiştiriyorum, motor inik. yoksa kaçırmazdım![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ya kimse yalnış anlamasın tekrar tekrar söylüyorum gider olarak algılanmasın
video çeker koyarız derkende her şey şefaf olsun o kdr yakın ve samımi arkadaşlarımızla denedik ve bütün videoları koyduk
hırs yok bizde çok şükür bu işi zevikine yapmak varken neden hırs bürüsün bizleriki
barboros bayrak yazılımı
emme kelebek ilerki günlerde kardeşim
neysem konu tamamen amaç dışına çıktıkusura bakmasınlar
Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım dedimde dayanamıcam...
Söyleyeceklerim sadece kendi fikrim, herkezin fikrine saygım var, kimse üstüne alınmasın ve benim postumu alıntı yapıpta cvp vermezse sevinirim...
Vti'lar ısrarla bu paralar etmez diyorsunuz... Bence eder. Temizi eder. Temiz bir vti'a 27-28'de verirler ki bu zaman geçtikçe dahada artıcak piyasası buna eminim. Kendi fikrim önümüzdeki yaza girerken, gerçekten temiz vti'lar 30 civarına satılacak ve bu çoğu kişiye normal gelicek. Bence eder niye eder; piyasanın durumu belli. Git gidede artıyor. Temiz arabalar 25-28 arasına kapış kapış gidiyor.
Neden vti? : yaşına göre, mekanik, kozmetik ve elektronik olarak en sorunsuz, en sıkıntısız ve en performanslı araç bence. Donanım olarakta en üst seviyeye yakın bir araç. Klima, abs, airbag, sunroof, 4 disk fren v.s. Bence mühendislik mücizesi olan vtec teknolojisine sahip en büyük artısı bu olsa gerek.
Kimse kendini avutmasın açıkçası bu piyasa düşücek diye, düşmeyecek buna eminim.
Bir vti kullanıcısı olarak, bu güne kadar vti sahibi olmadığıma veya olamadığıma inanılmaz pişmanım. Allah nasip edersede uzun yıllar binmek istiyorum.
@vtecburac, kankacım 22,500'e arabanı ben senden aldım evet ama senin bana sözün vardıda o fiyata aldım. Allah razı olsun benim yüzümü kara çıkarmadın sözünde durdun, bende lafımı yememiş oldum. Gecenin 23:30'unda gelip parayı verip anahtarları teslim aldık. Fakat sen dememişmiydin kanka sana vermeseydim bu arabayı 23,500-24'e satardım kesin diye. Satardın hatta fazlasına satardık, çünkü EN vti sendeyken o fiyatların fazlasınıda hakkediyordu. Gerek duruşu, gerek yürürü bakımından. Açık sözlü olalım kanka, şuan EN sende olsaydı, aynı kondisyon ve temizlikte, satmak istesen veya ciddi alıcılar gelip arabanı istese 26-27'den aşağı fiyat verirmiydin? VermezdinHakeden araba çünkü... Piyasa yüksek aşikar ve dahada yükselecek...
Ayrıca, temizi, üstünde parçaları olanı max. 22-23 eder diyipte, vti arayan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun. İnşAllah cebine, gönlüne göre bir vti bulurlar...
Üstüne basa basa söylüyorum, fiyat ortalaması yapmak gerekirse, kendi fikrim ;
Bu piyasaya göre ;
Temiz sedan : 25-27
Temiz hb : 22-24
Orta halli sedan : 21-24
Orta halli hb : 19-21
eder.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Ayrıca şunu demeden edemicem, konu "Vti Sorgulamaları" vti fiyat eleştrisi veya vti bu paralar eder mi değil
Bence şu deneme mevzularınuda başka konu açıp konuşsanız çok iyi olur. Bu konuda vti sorgulansın, ilan link'i verilsin, plaka verilsin, araç tarif edilsin, bilgisi olanda bilgilerini paylaşsın o araç hakkında.
Bakıyorumda kaç sayfadır, konu ile alakasız muhabbetler dönüyor.
Vti arayanlara, izmit'teki ilanını açtığım 97 beyaz sedan 34VTC33'ü tavsiye ediyorum. 24,500 son fiyat. Gelin görün, Uzuner yetkili servise sokun veya ustanızla gelin bakın baktırın. Ben yetkili servis ekspertiz raporunu gördüğüm için emin konuşuyorum. He komp. değerine baktırıldı mı onu bilmiyorum.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64321562
Bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim?
Bi arkadaş bana sordu, benim bilgim yok bu araç hakkında.
yok kanka orda bi harf eksik o da '' i '' harfi
mereti yürütmek yazcaktım.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Lafım kimseye değil ama VTİ da donanım olarak ben birşey göremiyorum.
4 disk fren veya airbag vsvs olması çok basit şeyler.Yaşına görede ondan iyi yürüyen arabalar var.
Örneğin 94 model astra GSi'da daha çok şeyler var.(TC yol bilgisayarı airbag 4disk filan).Ayrıca 306gti'da bunların yanında şaheser olan 6 vitesi var.
VTi benim gözümde 17 18 lik bir araç.Ama 25 e alıyorsun 28e satıyorusun süper birşey
Piyasası oldukça çılgın peynir ekmek gibi gidiyor.25 veripte zarar etmiyosun..
yok artık !OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
![]()
hee şimdi oturdu denklemOmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
bu arada herkes pahalıya satmak ister arabasını ama 2 senedir satılıkta duran arabalarla dolu heryer onu da unutmamak lazım. herkesin arabası 100 milyara alınsın isterim yoksa![]()
piyasada bu kadar handeci varken 35 ustune bile satılır..donanım desen zebil motor desen vitenk...))))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)