User Tag List

Sayfa 337/969 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
18400 sonuçtan 6.385 ile 6.403 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı abla bizi üzmüştü o zaman kısmetim olan KD VTI' ım yeter bana
    önümüzdeki maçlara bakalım abi, hb e kardeş gelsin
    Seyyar Tayyar

Murat Özcan
    Misafir
    Hacı abla bizi üzmüştü o zaman kısmetim olan KD VTI' ım yeter bana
    senın bu kd amcadan olan degılmıydı ya

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim dedıgın gıbı hondam zamanında bu nnk nın km si dahada yuksektı, bnde hatırlıyorum. ılk ist.dan satılıga cıktgında hatta arkdslarla km muhabbetı bıle etmıstık bu arac hakkında.
    katılıyorum hondamın buluşmalarına gelirdi

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın bu kd amcadan olan degılmıydı ya
    Amcadan almadım TT' de üye olan Saygın arkadaşımızdan almıştım.

Murat Özcan
    Misafir
    Amcadan almadım TT' de üye olan Saygın arkadaşımızdan almıştım.
    24 yazılı olan vardı nette çok benzıyor ona ya ama degılmıs

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler nnk için yazıyorsunzda keşke aliburma burda sordugu zamanda böyle yazsaydınz en sevmediğim olay birisi arabayı alırken bişi yok efendiyse gider yapmyosa kimse bişi demiyo arabayı satıcağı zaman bişiler dökülüyor ortaya. herkesi kendi yerinize koyup öyle yazın buraya yazamayanda pm ile uyarsın sorgulayan arakdaşı.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler nnk için yazıyorsunzda keşke aliburma burda sordugu zamanda böyle yazsaydınz en sevmediğim olay birisi arabayı alırken bişi yok efendiyse gider yapmyosa kimse bişi demiyo arabayı satıcağı zaman bişiler dökülüyor ortaya. herkesi kendi yerinize koyup öyle yazın buraya yazamayanda pm ile uyarsın sorgulayan arakdaşı.
    herkes arkadasının aracı oldugu zaman pof pofluyor olmadıgı zaman gercekler ortaya dokuluyor neden boyle anlamadım S:

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 yazılı olan vardı nette çok benzıyor ona ya ama degılmıs
    evet biliyorum o aracı...o 97 modeldi benimki 98 o 220 bin km orjinaldi benim 141 binde orjinal kmsi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes arkadasının aracı oldugu zaman pof pofluyor olmadıgı zaman gercekler ortaya dokuluyor neden boyle anlamadım S:
    sende dikkat et cok aradın gafil avlanıp bu durumlara düşme. pert bile alacaksan arabanın herşeyini bilip al murat.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok haklısın serkan, bende araç satarken conta yaktı sıkıntılı vs. dediler, şuan kayseride can yakıyor ama
    Seyyar Tayyar

Murat Özcan
    Misafir
    evet biliyorum o aracı...o 97 modeldi benimki 98 o 220 bin km orjinaldi benim 141 binde orjinal kmsi
    evet şimdi bende hatırladım,maşallah senınkıde guzelmıs satarsan haber ver bana

sende dikkat et cok aradın gafil avlanıp bu durumlara düşme. pert bile alacaksan arabanın herşeyini bilip al murat.
    haklısın serkan dıkkatlı bır sekılde aramaya devam edıyorum ınsallah allah gonlumuze gore verır

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konuyu çok takip etmiyorum, dün tesadüfen bakarken denk geldi gördüm, her araba alan için denk gelmek zor olur Serkan.

Ben pm ile uyarılmaya da karşıyım, madem burda sorgulanıyor herkes buraya yazsınki buraya bakıp alacakların haberi olsun.

Keşke şu anki sahibi almadan önce görseymişim nnk sorgusunu o zamanda yazardım km konusunu. En azından bundan sonrakilere faydamız olmuş oldu

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep bu 1.6 ies ciler yüzünden. 20 lira 21 lira diye ilan açtılar. sonra satıncada 22 ye temiz vti arıyolar. 24-25 vermek zorlarına gidiyo sorsan o kadar etmez derler.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 MOR vtecte istanbuldaydı. 34 MOR 76 Tolganın (KTM) aracıydı. 34 MOR 56 pert olan arabaydı. pert olan araç şuan samsunda spoon jantlı olarak satılık zaten en belirgin özelliği civic coupe aynaları var.

Tolganın MOR 76 yine siteden hakan isimli arkadaşa konyaya, ordanda istanbula geldi. Mor 76 nın tolga aldığındada önden küçük bir hasarı vardı, tampon panel değişik, sağ podya ağzı, sağ şasi ucu (!) işlemliydi. ünlem koymamın sebebi sadece traversin takıldığı parça işlemliydi şaside bişiy yoktu. kesinlikle şasi eğriliği kaçıklık vs yoktu rot balans yaptırdınmı ok gibi gidiyordu. kaçma bilmemne yoktu. komple boyalıydı. tolgadayken komple motor yapılmıştı zaten motor yağ yakarken almıştı tolga sonra gayet sağlıklıydı rollinglerde falan gayet güzel gidiyordu içifalan pırıl pırıldı. son halini bilmiyorum ama hakan foruma falan video foto koyduğundada gayet güzel mükemmel duruyordu. aklıma gelenler bunlar kimsenin başka türlü kafası karışmasın.

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mor'un motoru burda tekrar toplandı. B16b piston crower stage2 egz. enjektör conta beyin vs vs. Motoru çok çok sağlıklıdır.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilometre konusunda Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Böyle birşey olsaydı eminim ki o zaman da yazılırdı. burada birkaç kişinin (Bu konuları takip etmeleri meselesindeki dikkatlerine saygı duyuyorum.) önce "şurasında şunu var, burasında da bunu var! aman haa!!" diyip, iki satır sonra özür dilediğini ve "yanlış hatırlamışım, o vtec bu vtec değilmiş" vs. tarzında itiraflarda bulunduğunu çok gördüm ki bunlar masum olanları, daha ilerisine aklım da vicdanım da ermez. Başkaları veya arabalarının umrumda olmadığı gibi, nnk'nın şunu eksik, burası gedik diyen bütün arkadaşlarımızı polemik yapmak yerine buraya bekliyorum.
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilometre konusunda Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Böyle birşey olsaydı eminim ki o zaman da yazılırdı. burada birkaç kişinin (Bu konuları takip etmeleri meselesindeki dikkatlerine saygı duyuyorum.) önce "şurasında şunu var, burasında da bunu var! aman haa!!" diyip, iki satır sonra özür dilediğini ve "yanlış hatırlamışım, o vtec bu vtec değilmiş" vs. tarzında itiraflarda bulunduğunu çok gördüm ki bunlar masum olanları, daha ilerisine aklım da vicdanım da ermez. Başkaları veya arabalarının umrumda olmadığı gibi, nnk'nın şunu eksik, burası gedik diyen bütün arkadaşlarımızı polemik yapmak yerine buraya bekliyorum.

video0020.3gp - YouTube
    Bunun da güzel bir kapak olacağını ümit ediyorum...
    kapak olmak falan hoş laflar olmamış bence

ben öyle hatırlıyorum, 2008 miydi neyde hondam.com dan bir arkadaş almıştı bu arabayı, o zaman 130 binlerdeydi araba, şimdi de aynı kmlerde. Varsa yetkili servis kaydı çıkarın koyun herkesin içi rahat etsin.

rolling videosu km konusunda neden kapak olsun bilemedim açıkçası ama içiniz rahat edeeckse olsun benim için sıkıntı yok alan kişiler mutlu olduğu sürece dert değil

baykara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 MOR vtecte istanbuldaydı. 34 MOR 76 Tolganın (KTM) aracıydı. 34 MOR 56 pert olan arabaydı. pert olan araç şuan samsunda spoon jantlı olarak satılık zaten en belirgin özelliği civic coupe aynaları var.

Tolganın MOR 76 yine siteden hakan isimli arkadaşa konyaya, ordanda istanbula geldi. Mor 76 nın tolga aldığındada önden küçük bir hasarı vardı, tampon panel değişik, sağ podya ağzı, sağ şasi ucu (!) işlemliydi. ünlem koymamın sebebi sadece traversin takıldığı parça işlemliydi şaside bişiy yoktu. kesinlikle şasi eğriliği kaçıklık vs yoktu rot balans yaptırdınmı ok gibi gidiyordu. kaçma bilmemne yoktu. komple boyalıydı. tolgadayken komple motor yapılmıştı zaten motor yağ yakarken almıştı tolga sonra gayet sağlıklıydı rollinglerde falan gayet güzel gidiyordu içifalan pırıl pırıldı. son halini bilmiyorum ama hakan foruma falan video foto koyduğundada gayet güzel mükemmel duruyordu. aklıma gelenler bunlar kimsenin başka türlü kafası karışmasın.
    görkem süpersin valla bu kadar şeyi nasıl aklında tutuyorsun.
    imza yok paraf atim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km yi oakdar dert etmemek lazım sıfır araba almıyosun sonuçta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)