34 ab gri hb 106 bin i birazcık geçti bakırkoyde oturuyor
dediği şey :
10 tane arabam olsa bu burada kalacak !![]()
34 ul 2333 plakalı arac hakknda bilgisi olan bi arkadas arac hakknda özelden yada burdan bilgi verebilirmi? Telefondan girdigim icin butun konuları tek tek arastrmak cok zor oluyo eminim önceden bilgi verilmistir. Simdiden sagolun
Tsk ederim sagolun
günaydın;
araç umtvti nicli Ümit abinin aracıdır, 2007 yılından beri kendisindedir, aracın önemli bir kazası belası yoktur..
motor içi yan direkler, bagaj vs.. kısacası istediğin her yerin fotosuda çekilip gönderilebilir..
aracta 4 lastik toyo proxes yeni.
muayene yeni, akü yeni, senkromeçler yeni, filtre kiti yeni.
motor saat gibi..
gideri belli...
deri koltuk yarı onarım ister..
koltukları çok rahattır, bence kadifeden daha kullanışlı..
aracımı satarsam benimde niyetim var, çünki bu fiyatlara o özellikte vtec yok!
araç 2 sene önce komple boyandı ve o dönem ön tampon fiberle 99 a çevrildi, arkaya makyajlı kasa tampon alındı..
logo iptali vs.keyfi yapılmıştı zamanında..
sabah sabah bu kadar![]()
kardeşim sen nerde oturuyorsun ben kartal atalardayım o araç olamaz cünkü satılık değil kmside 160 .000 küsürlerde diye hatırlıyorum yani satılı kdurumu yok arac kartaldan atalara gidip geliyor münübüs yolundan o kadar görme sansım benim bile olmuyor aynı yerde olmamıza ragmern akşama kadar köse kenarda yatıyor
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
kazasız belasız kullansın![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
şuan 0 km oluyor![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82082286
Aracı bilen varmı, kaza değişen boya durumunu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)