sakhee Nickli Üyeden Alıntı
araba istanbuldan gebze ye (veya kocaeli) gitmis, sonra tekrar bu sahibi almis. cok kalitesiz bir filtre takmislar, farlari xenon, arka stoplar ledli yay varmi farkedemedinm, 2 teyze ve pazar alisverisi vardi arabada, haliyle basik duruyordu. sahibinin soyledigine gore 2-3 parcasinda boya var, sahsi gorusum de arabanin boya istedigi. km sine baktim 149 u bende gordum ama sormak sordurmak lazim. soyle soyleyim 3 kere gorustum gebze plakasini verecegim dedi vermedi.... Altug a soracaktim gebze plakasini soylese. bana satarim dedi amca, oglunun kartini verdi 2 kez arayinca araba kiymete bindi vesselam.........
ayrica km yi alan arkadasi iyi tanirim. yuz yuze gorustuk. arabami surdu. sonra gitmis km yi almis :D bana soyleseydi ilker den olabildigi kadar dusuk fiyat alirdim onun icin. kendi kendine is yapmis hayirli olsun ona :) bundan once kirmizi hatchback 98 vtec i vardi. sonra beyaz 97 sedan aldi. hatirlarsiniz sahibinde ilanini on sag direge kadar egilmis bir beyaz sedan di. 11 falan yazmisti. onu istoc onunde bariyerlere vurmus kacirmis arabayi. demek ki km yi aldi.... cok sasirdim
fiyatlara masallah...... bu paralara arac satana lafim yok alana da gulumsuyorum. herkese hayirli isler :D :D :D Rabbim gonlune gore versin samimi olan herkesin
ulan amma yazdim ha, 10 gundur foruma giremiyorum baya ozlemisim :) :) :)