hade ya ben dırek resmı gordum yazdım oncekı sayfalara bakmadım :D
Printable View
kardeşim araç için bişi diyemiycem ama şahinin şahsına lafım yoktur düzgün insan eğer şahin öyle bir yanlış yaptıysa önce ben tartışırım çok yakın arkadaşımdır 25 diyipte yanına gelince 27.100 diyecek bi adam değil ,, zaten 26500 yazıyor ilanda 27100 niye desin ki ;)
ümit belki olay yeni değildir. bende 27li bi rakam hatırlıyorm rıp için.
birde vtes topuzsuz nasıl arabaya biniyorlar vallahi enteresan.
Allahtan vti yi alırken görkem e sormuşum be :D
Opellerde o sıkıntı çok büyük. Sözde alman kalitesi var ama opellerin astra g kasalarının nerdeyse tümünün direksiyonlarında aşırı soyulma ve kalkma ayrıca korna düğmelerinde patlama olması ürkütücü.
Eyvallah abi. ben gerçek dostlarıma elimden geleni zaten yapıyorum. bu kendini uyanık zannedenlerin son 3-4 senede görüp öğrendiklerini ben çocukluğumdan beri şahit oluyor biliyorum, söz meclisten dışarı, böyle aldım çaktım muhabbetleride bi yere kadar sürer daha sonra keser döner sap döner :)
İyi hoş araca bakmaya geldiniz ki gelirken Emre apel arkadaşımızla görüştüğünüzde o size gerekli açıklamayı yapmıştı fiyatta değişiklik yapıldığı hakkında , o rakama tekrar düşürebilmek ümidiyle geldiniz ama olmadı.Zaten o gün kırıcı olmamaya çalışan tek taraf siz değilsiniz alıcı olan kim bakan kim belli değil 20 kişi arabanın etrafında dolanınca insan rahatsız oluyor.Zaten arabanın boyanmış olduğunu bilerek geldiysen kapı eşiklerinin sarı olduğuna takılmazsın ki bu model bir arabada sizin dediğiniz dezavantaj değil aksine arabaya + kazandırır ne mutlu kapı içlerim boyasız.Ortada hiç bişey konuşulmadan araba hakkında yorum yapılmış zaten alıcak olan arkadaşa vites topuzu ve küllüğünü elime geçtiği anda verecektim bizde ilk defa araba yapmıyoruz sizi çok çok etkiyen bir araba çıkarıp o dandik parçalarla araba vermeyiz zaten.Bagaj açıldığındaki macun çatlaklarını bende çok merak ediyorum gerçekten aldığın günden bugüne kadar hiç göremedim.Motor olarak 4/4 bir kondisyondadır ve gram yağ kaçağı yok.Buraya uzun uzun yazmayada gerek yok dediğiniz gibi vti hak eden insanlarda olmalı;).Saygılar:icon_rule
vtec arayanlarda ve satanlarda huzur yok :)
vtec im yok aramıyorumda mutluyum huzurluyum :)
25 iken 27 ye keyfi olarak mı çıkarıldı fiyatı
ies e komple b16 koymak daha mantıklı değil mi UZUN vadeli ? ndn kazalı canı alınmış vteclerle ugraşıyorsunuz bende vtec sürdüm yine sürücem ama şuan milletin arabasına laf atmak yerine parası olan o parayı vtec olarakta degerlendire bilir.19 liraya ies alıp 8-9 a b16 koyup keyifle de binilir,sonuçta 25 e alıcaksınız bi vtec orası burası çürük vs.. size gelişi yine 30 a yaklaşcak.bence aynı hesap hiç yoktan neyin ne oldugunu bileceksiniz daha mantıklı geliyor bana sahsen:)
vtec fiyatları şu an şaka gibi,
bu arabaya bizde bindik, bi sürü elimden geldi geçti, fiyatlar uçuk seviyede,
vti yi alan bi stop, bi far takıp 27, 28 yazıyor. vede satıyor çok komik vallahi..
şu piyasayı alan satan yükseltiyo başka hiçbir şey değil...