p.m attım ........
babam aradı dün diyorki bana lan salak sen gidiyon 98 model arabaya 25 mılyar veriyon ben sana bızım arkadaşda 2004 model vtec var 21 alsana dıyoranlatıyorum anlamıyor.
DRİLL
Dr.Ecu
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 81459562
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81456381
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 81391273
Arkadaslar bu araclar hakkinda bilgisi olan varmi?
gümüş gri olan araç ümit abinin aracıdır,
aracın kazası belası yok, 2 sene önce aracı boyatırken ön ve arka tamponu makyajlı yapmıştı, o sebepten dolayı arka tampon makyajlı.
kaza vs.durum yok..
bakımları tam, daha yeni yapıldı..
1 seneden fazla muayenesi olması lzm
lastikleri toyo proxes yenidir..
aracı gidip incelerseniz kaputunu kaldırdığınız zaman orj.anlayacaksınız......
gezme dolaşma iş cok ayrı bi mevzu zatenona hiç girmeyelim benzin yokken bindirirdim sakin sakin giderken 2 gazlardıkk
iyi tamam basıp durma benzinin bitcek derdi ibrenin düştügünü fark edince çektirirdi benznlige 50 liralık alırdı hayrına
ne günlerdi beaa efkarlandımm!
top spedd videosunu izlettigimde adam dondu kaldıydıı kendine gelince madem yapıonuz bu mereti bari sabah yapın gündüz gözüyle derdii![]()
uygun değişeni olmayan sedan zor be arkadasım uygun olarak zor yanibosuna ararsın bence ufak tefek seyleri olsun 15-16 yasında araba sonuçta nette değisen olmayan yazıpta 4-5 parça değiseni cıkan vtilere gittim ararken adam yemin ediyo hiç birsey yok diyo telefonda 300km yol gidiyorum bakmak için taklalı cıkıyo araba halen nette satılık Allah kolaylık versin çok zor gerçekten vti bulmak almak ben bizzat yaşadım
peki bildiğiniz değişeni olmayan sedan varmı istanbul içi ?
arkadaşlar bu araç nasıl sizce alınır mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81825245/detay
![]()
![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)