bu araca ne diyorsunuz;
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86952791
konyadan ali nin yaptıgı ek9 civic tekrar satılıkda..
vti piyasasının bu denli yüksek oldugu bu günlerde O araç 32 bine bedava![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
harbi cahilmişsin uşağım sen ya bi ara 10 -15 e s13 falan alda belkı o kadar daha harcayıp yürümesini saglıyabılırsın ama nereye kadar keza m3 dedin vtı parasına turşusunu alırsın posasını da senden çıkartırlar sanıyede yazmak için yazmayın azcık bi içine girin madem hevesiniz var
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
canisgen sayfa 362 ....
arkadaşlar fjk şu an bizde... biz aracı ömerden kayınbiraderime aldık araçta herhangi bir değişen kaza yok tavanında ve kaputunda boya yok sağında solunda boyaları var ne yalan söyliyeyim benimde tuhafıma gitti 12000tl lik olay... şunu söylemek gerekirse aracın içi dışı 10 numara zaten bir çoğunuz aracı ii tanıyor hiç bi yerinde en ufak tık ses yok geçen hafta satılıklar bölümüne ilan verdim yemin ederim ortalık karıştı niye aldın niye satıyon, yok bu iş ticarete döndü garip değilmi gibi anlamsız yorumlarla karşı karşıya geldim terbiyemi ve uslubumu bozmadım sonuç olarak hepimiz bu forumu paylaşıyoruz gün gelir olmadık yerde paslaşırız lütfen daha anlayışlı olalım... şunuda belirmek istiyorum araç sahibi ben değilim kayınbiraderim herkeze keyifli forumlar.....
vti ler cok para 20bin anca yapan diyen arkaşlara gelsin
Honda Civic 1.6i ES 2000 Model 27.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 86903605
ne demek lazım
ilk hondamı 9 yıl once 48bın km.de 12bın tl ye almıstık ılk sahıbınden,
şimdi aynı arac ortalama 170-180bın cıvarında 5-6,sahıbınden 17-18bın tlbu honda pıyasası adamın aklını alıyo walla
)
Hayır Murat araç arkadaşımın aracı yeni sattı bursadan oraya. 23.500 a sattı. Alan arkadaş herşeyi kendi yapmış gibi alır almaz ilan açmış. Ayıp gerçektende. Kar etmeyi anlarımda bu kadarıda çüş dedirtiyor.
tramer de hatalı olduguna emin oldugunuz ve servis vs kayıtları ile ispatlayabilecegınız bilgilerinizi 0212 9110911 yada 0216 9110911 nolu telefonlarla ve sigortacınız ile görüşürek düzelttirmeyi deneyin haklı oldugunuzu ispatladıgnız taktirde 2 iş gününde düzelteceklerdir.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)