hondadan anlamamda bu rakamlar tuhafıma gelıyo 25bın 29 bın o paralara daha kral arabalar var
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
10 15 mılyar arasına s13 alabılırsın ufak bı oynamayla vtı ın elıne verır hatta vtı a verıcen paraya m3 alırsın 300 beygır ustunun tadını cıkarırsın kactane 200 beygır ustu vtı var ? her neyse kım neyı ıstıyosa onu alır hayırlı forumlar
Yaş kaç senın acaba ?
23.müş
Guncel bır vıdeo daha bgn cekıldı
http://www.facebook.com/photo.php?v=119721151497842
400+ Hp Cıvıc Vtı![]()
yasla alakası yok tek anlamadıgım sey vtı a ıstenen ucuk rakamlaralan satan sızsınız bana aslında yorum yapmakta dusmez ama yaptım ıste ben stock halınden bahsetmıstım
vallahi bende çok km orjınal araç gördüm ama yeni 10li haneyi yeni devirmiş kmnin aşağıda olduğu ilk defa gördüm daha neleri öğreneceğiz bakalım![]()
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.261 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 86164547
arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Tramer Sorgulamada Hata Olucağını Düşünmüyorum. Ömer Farukla Sattıktan Sonra Konustum araç için çok dedikodu döndü bendeyken birçok yere gösterdim hiç bişey yok demişti. Ömer Faruk böyle bişi yapmaz kanımca. Gördüğünde Kendiside Detaylı bi bilgi verecektir. 12 Bin Tl Hasar az buz değil.Ortada bir yanlışlık var çözülür kısa zamanda
Tramerde bir çok kez hata oluşunu bende aracımda gördüm
önceki aracımız fiesta 2009 bir gün keyfiyetten tramer sorgulatıyım dedim 1800 tl hasar çıktı gittik düzelttik hata oldugunu soyledi sigorta şirketi
arkadaşlar kaskodan yaptırdığım eski aracımın hasar kaydı yeni aldığım aracıma kaskoyu zeyilname ile geçirdiğimden dolayı yeni aldığım hasarsız aracım hasarlı gibi olmuştu..bu tur aksaklıklar söz konusu olabiliyor haberiniz olsun...
bu tramer konusunda bahsi gecen benim eski aracim.
Bende bu tramer gundeme geldikten sonra sorgulatmistim araci sadece 470 gibi bi hasar cikiyordu oda sol kapinin cita altini surtmeden dolayi boyandigini ogrenmistim herkezede soyluyordum zaten. Benden inceki sahibindede sol on camurlugunda bi surtme oldu ki fotograflari mevcut onu kendi cebinden boyatmisti. Hatta servisten bikac parca almaya gittigimde arabanin kayitlarina baktim, orda kaporta ustasinada baktirdim herhangi olumsuz bisey gozukmuyordu. Bu tramerde bi yanlislik olabilme ihtimalide var mi bilmiyorum. Ben sorgulattigimda boyle bisey cikmadi. Arabaya 3-4 tane ustaya baktirmistim hatta, tavan ve on kaputta boya yok, diger yerlerinde lokal ve parca boyalar mevcut ve degisen yoktu. Hatta araci almaya gelen arkadaslarla lifte kaldirdik arabayi baktilar en ufak islem veya degisen alt takim parcasi yoktu, ordan kaportaciyada baktirdilar degisen yok belli yerlerinde boya var denildi.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)