Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 95679137
ayrıca bu arac hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlar ise sevinirim....
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 95679137
ayrıca bu arac hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlar ise sevinirim....
yağ yakma yağ atma yok denmiş ama baya baya tampon simsiyah yanılıyor muyum fotodan mı öyle geliyor?
hangi araç hakkında anlayamadım?
Vaf vtec 1 sene bindim 1 gram eksiltmezdi.
benim aracımda eksiltmiyo 8ay yağ değistirmedim eksiltmedi yani hemen hemen cubuk full seviyedeydi fazla vtec acmıyorum ondanmı acaba:)
makinası çok eski değil, yakmaması normal...
yok zaten roll den falan bahsediyorum kimisi dediğin gibi çok cüzzi yag yakar kimisi problemlidir bir gecede cubugu yarılar :D
problemli şöför düzgün vteci yoldan çıkarır:D:D:D
Evet vti yi kardeş vtiyi pazara gitmek için aldık :) Kaç tane vti eskitin kardeş allah için. Motor karekterisliği olarak eksilten araçlar vardır elbet ama motoru sağlam vti eksiltmez. Bitane daha vti aldım 200.000 km de 10-40 yağını koyduk hep 5000km de bir değişimlerde bi eksilme göremedik. Vaf vtec in benden başka sahipleri de forumda yazsınlar bakalım hiç eksiltiyormuymuş vaf yağ. "Metin - Ferhat - Mehmet"