User Tag List

Sayfa 482/969 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
18400 sonuçtan 9.140 ile 9.158 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

caglarcb
    Misafir
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hocam anlamadıgım bırsey var yanlıs anlama senle aynı yastayız sanırım bu vtı muhabbetı fıyat konusu yenı baslamadıkı coktan berıdır var yanı burda caglardan öncede fıyatlara laf eden oldu cok bukdr takılmıcaksın sımdı sen her burda vtı laf edenle tartıssan olmazkı..bende yıllardır hondaya bınıyorum hatta yılalrdır vtı bınen cok dostumuz var sıtede onlarda fıyatlara fazla dıyor ..buna bukadar alınmamak lazım senın araban sana guzelse bırak öyle kalsın takılma fıyatlara hadı ıyı geceler kımse kımseyıde bosuna kırmasın
    İmzamı atarım. Bukadar basit.

Alıntı teskocuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünyanın merkezinde olan falan yok
    kardeşim vti alıcam ama fiyatları bana biraz yüksek geliyo de
    yok öyleymiş böyleymiş kılmış tüymüş türlü türlü çakallıga gerek yok
    Uzatma, cidden. Vti almam daha da. Israrla söylüyorum o paralara vti alan adamında aklından şüphe ederim. Ne olursa olsun. Hobi olarak ilgilenmiyorum araçlarla artık. Ha almak istesem emin ol alırım. Neden tanımadığım birine çakallık yapayım? Çocukca konuşma. Senden fazla vtec deneyimim vardır bundan da emin olabilirsin. Uzatmayalım, kazasız belasız sürüşler hepimize..

teskocuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hocam anlamadıgım bırsey var yanlıs anlama senle aynı yastayız sanırım bu vtı muhabbetı fıyat konusu yenı baslamadıkı coktan berıdır var yanı burda caglardan öncede fıyatlara laf eden oldu cok bukdr takılmıcaksın sımdı sen her burda vtı laf edenle tartıssan olmazkı..bende yıllardır hondaya bınıyorum hatta yılalrdır vtı bınen cok dostumuz var sıtede onlarda fıyatlara fazla dıyor ..buna bukadar alınmamak lazım senın araban sana guzelse bırak öyle kalsın takılma fıyatlara hadı ıyı geceler kımse kımseyıde bosuna kırmasın
    Tamam kapatıyorum konuyu kusura bakma biraz uzadı ama arkadaş lastik misali destansı yazılarla birşey ispatlama derdinde

teskocuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş tatlıya bağlanmıştır çaglar kardeşim kusura bakma kullandığım kelimeleri geri alıyorum
    ama bokunu çıkarmıştın kusura bakma
    cevabın kısa ve öz olsun birzahmet

caglarcb
    Misafir
    Alıntı teskocuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş tatlıya bağlanmıştır çaglar kardeşim kusura bakma kullandığım kelimeleri geri alıyorum
    ama bokunu çıkarmıştın kusura bakma
    cevabın kısa ve öz olsun birzahmet
    İlk cümlene eyvallah. Bekliyorum butaraflara yolun düşerse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben daha uzağa işeyebiliyorum
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben daha uzağa işeyebiliyorum
    Bendeee bendeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendeee bendeee
    ama tuvaletlerde çok pahalandı kanka yaw ayıptır söylemesi ben sokağa yapıyom
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama tuvaletlerde çok pahalandı kanka yaw ayıptır söylemesi ben sokağa yapıyom
    Faruk şimdide tuvalet sorgulamasımı yapacaz fiyat düşürsünler diyede baskı mı yapalım
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı caglarcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kendi şahsım adıma, vermem. Verenede mani olmam. Lakin; bukadar abartmaya gerekte yok. Sonuçta 90's model araçlar. İnsanların fantazisini anlamak mümkün değil. Adam diyorki; temiz olsun abi kazası belası olmasın 30'da eder. Eder işte. Hah eder. Bak 2004-2005 vtec II makyyajlı kasalar bile 30 üstü satılmaya çalışılıyor şuanda. E ozaman bi üst ksalar ne olacak? onlar neden 26-30 arası satılıyor? Saçma sapan bi piyasa oluştu honda'da. Adam 98 model hondasına 17-18 ister oldu. bide 1.4 Hadi onu geçtim; daha üstlerini isteyenler var. Herif utanmadan 20 diyor. Neymiş sarıya boyatmış, 99 stop takmış, far karartmış, filtre takmış bi egzos tamam salla gitsin 20 milyara. E öh. Ayıp. Vti'ların edeceği değer 17-21 arasıdır bana göre. Aşırı besleme vs katmıyorum işin içine. Hadi onlarda girsin 22-23 de. Ayıp yahu.
    P.S: 2 tane vti'm oldu, biri hb biri sedan. Kedi, ciğer ilişkisine dönmesin. Vti'ların piyasası buysa rs sahipleri 25 isteseler yeri.
    arkamdan atıp tutma kırarım seni....

haddini bil...çok sinirliyim almayacaksan alma milletin aracına laf atma..emek hırsızı...sen biliyormusun bir araç nasıl hazırlanıyor..pm.attım...

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuda 30'a araba mı alınır, 25'e mi alınır , vay çok para, vay kim veriyo o parayı, o kadar para verilirmi, ben hayatta vermem mevzularını ezelden beri anlayamadım gitti.

İsteyen 20 verir, 25 verir, 30 verir, millete giren çıkan ne de bu kadar anlamıyorum bunca zamandır.

Edit: Zaten bu konunun da iyice cılkı çıktı, bilgilenmekten ziyade geyik konusuna döndü artık.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet ucuza kapatayımda satarken nasıl olsa karına satarız diye düşünüyor heralde...bu konulara hiç girmezdim ama beni de çıldırttı bu genç...hiç huyum değildir...alan alır satan satar sanane....

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para-zevk meselesi tamamen isteyen istediği arabaya istediği parayı verebilir bundan daha doğal ne olabilir ki?

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mahsun kırmızıgülden geliyorrrr hepiiimiiiizzz kardeşiiiizz bu kavgaaa ne diye aaaa aaahhhh

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ep3 e ne oldu yaa bırakın vtec i vtec yeterince prim yaptı
    Birazda ep3 fiyatlarını arttırsın şu alamayan almayan grup
    .

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı caglarcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kendi şahsım adıma, vermem. Verenede mani olmam. Lakin; bukadar abartmaya gerekte yok. Sonuçta 90's model araçlar. İnsanların fantazisini anlamak mümkün değil. Adam diyorki; temiz olsun abi kazası belası olmasın 30'da eder. Eder işte. Hah eder. Bak 2004-2005 vtec II makyyajlı kasalar bile 30 üstü satılmaya çalışılıyor şuanda. E ozaman bi üst ksalar ne olacak? onlar neden 26-30 arası satılıyor? Saçma sapan bi piyasa oluştu honda'da. Adam 98 model hondasına 17-18 ister oldu. bide 1.4 Hadi onu geçtim; daha üstlerini isteyenler var. Herif utanmadan 20 diyor. Neymiş sarıya boyatmış, 99 stop takmış, far karartmış, filtre takmış bi egzos tamam salla gitsin 20 milyara. E öh. Ayıp. Vti'ların edeceği değer 17-21 arasıdır bana göre. Aşırı besleme vs katmıyorum işin içine. Hadi onlarda girsin 22-23 de. Ayıp yahu.
    P.S: 2 tane vti'm oldu, biri hb biri sedan. Kedi, ciğer ilişkisine dönmesin. Vti'ların piyasası buysa rs sahipleri 25 isteseler yeri.
    2 tane VTI ım oldu demişsin...delikanlıysan yaz buraya kaça aldın arabaları kaça sattın sonra...aldığın fiyattan aşağıya sattıysan ne dersen haklısın kardeşim...
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ep3 e ne oldu yaa bırakın vtec i vtec yeterince prim yaptı
    Birazda ep3 fiyatlarını arttırsın şu alamayan almayan grup
    bence VTi'ların devri bitti..
    rollinglerde diğer markalara geçilir oldular, draglarda artık yoklar.. vs vs..

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane VTI ım oldu demişsin...delikanlıysan yaz buraya kaça aldın arabaları kaça sattın sonra...aldığın fiyattan aşağıya sattıysan ne dersen haklısın kardeşim...
    Adamsın... Nokta.

caglarcb
    Misafir
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri chiefkadirin kadir abinin arabasıydı, ZS vtec. Kadir abi görürse yazar. Aldığım fiyat 17.750 sattığım fiyat 18.000tl. Yapılan masraf, buddyclup prospec specIII egzoz(500tl), kaplama söküldü(50tl), jantlar boyandı(100tl), yağı suyu tuzu değişti(200tl), yay alındı (175tl), komple meguiar's detailing(200tl), ön iki amortisör değişti(250tl), viraj çubukları ve z rotları değişti (150tl) + işçilikleri. Diğeride tanınmayan nete düşmemiş bi sedandı. 18500tl ye aldım 18500tl ye sattım. onada sunroof bakımı yaptırmıştık komple söküldü vs 250 liraya mâl olmuştu.

Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkamdan atıp tutma kırarım seni....

haddini bil...çok sinirliyim almayacaksan alma milletin aracına laf atma..emek hırsızı...sen biliyormusun bir araç nasıl hazırlanıyor..pm.attım...
    Lafımın senle ne âlakası var anlamadım? Alınganlık yapmaya gerek yok, bizzat izmirdeki kendi yüzyüze baktığım arkadaşım için söyledim ben o lafı. Hayır bilmiyorum.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence VTi'ların devri bitti..
    rollinglerde diğer markalara geçilir oldular, draglarda artık yoklar.. vs vs..
    Madem vti lerin devri bitti draglarda yok ok
    ep3 ler hiç yok draglarda
    mesele bu değilki
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)