User Tag List

Sayfa 581/969 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
18400 sonuçtan 11.021 ile 11.039 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

rv_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Özcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senden sonra bozdular zaten ömer,radyatör kapağını bile almışlar üstünden konuşmayım şimdi...
    klavye başında bi delikanlı gördüm sanki, kardeşim varsa oralarda bi radyatör kapağı gönderde fiyatı 40bin e yükseltelim.

olum haluk sende gitmişin nasıl araba almışın. hadi kaput değişik olur, ön panel değişik olur, şase podye kayık olur araba alınırda. radyatör kapağı değişik arabamı alınır. bide arabacıyım diye geziyonuz he
    Powered By Suki (CRM Performance Style)

Fatih Vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dikkatimi çektide son eklenen vtilar 25 li rakamlar yazmaya başlamışlar hayret

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim eski aracım 2009 da verdim 2 kere swap 2 kere turbo yaptım.ben satarken guzeldi.extaralı çoktu baya hemde.ama araba benden sonra dağıldı 4 veya 5 kere el değişdi her alan bişey söktu satttı.şimdi bakıyorum farları stopları bıle sokmuşler.

hep derken ne zamandan beri ? hacı
    Hacu senden öncesi kötüydü zaten, bi sen ayağa kaldırmaya çalıştın uğraştın sendede kırıldı araba, hayatının en güzel fotoğraflarını sende çektirmiştir ama sende olan kısa sürede. Kendin bile demiştin aldığımda kötüydü ayağa kaldırmak için yaptığın modifiyeden ayrı bi dünya para harcadım diye

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dikkatimi çektide son eklenen vtilar 25 li rakamlar yazmaya başlamışlar hayret
    s2k lar 70 80 bin
    typerlar 50 bin ediyorsa
    vtec lerde 30 bini hakediyor dostum temızleri tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies ler 20 22 den satılıo 30 dan vtecler satılıo 50 sayfa önceye gitsek vtiların fıyatları tartışılıyordur mıllet 27 28 ı kabullendı sımdı 30 lar kabullenılıo satılanı da oluyo

Ayrton Senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be,iyiki bi tane almışım zamanında,satmam daha ben onu delimiyim
    Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...

cıvıc_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında s2000 almak lazımdı şimdi onu satıp bir vtı parası kar ederdim

cenk_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senden sonra bozdular zaten ömer,radyatör kapağını bile almışlar üstünden konuşmayım şimdi...
    yorumumu sildim..
    Sana göre daha neler var anlatta bilelim.Sorgulamak istiyorum..
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şş avukat konuşuyor sana göre.
    Ömerden sonrasını nerden biliyosun.Gittn baktın mı?Parça yenilenemezmi?
    Sen daha çok vti loading dersin..
    bende avukatim merhaba meslektasim. neyin pesindesin ? adam kotu bisey dememis omer yazmis bendeki gibi degil... oda demis radyator kapagini bile sokmusler diye.. arac halugun aralarinda cozerler muratla... he bu arada murat vti loading yazma nedeni arabayi aldi sadece kendi zevkine gore hazirliyo.. neyin ciceginde bocegindesiniz siz yaa kalp kirmaya gerek yok.. illa tartisma yaratcaksan git en basta buraya tramer konusunu yazan adama sar muratin dedigi onun dediginin yaninda bi hic cunku...

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bilader sen kimsin,vti loading olunca vtec bilgi kralı mı oldun oturdugun yerden?konussan nolur?bozdular ,aldılar bilmemne yaptılar,olay yerinde miydin sen? milletin malını boklamak bu kadar mı kolay? herkes car car car konusuyo gelipte gozunle gordun mu bindin mi arabaya? onu almışlar bunu vermişler? anlatamıyom galiba kardesim isteyen radyator kapagını alsın isteyen bilmemne kapagını alsın taksın bi tarafına ,bende para cok anlıyon mu gidiyorum servise ya da parca temin edebilceğim baska yerlere eger bi eksiği varsa takılsın diyorum takıyolar bi arabaya daha nasıl bakılır? sokulen radyator kapagı altın mıymış bi daha bulunamıyo mu? bak kardesim bilmedigin gozunle gormediğin seyler hakkında kendini kanıtlıcam diye ugrasıp milletin vebaline girme,2 tane sahibinden ilanı okuyarak arabayı sahibinden daha iyi bildigini iddia ediyosun araba aramak baya yormus seni ama benim arabamdan uzak dur,daha fazla konusup iyice kırıcı olmak istemiyorum,rica ediyorum anlatabildim mi? a.k 500 tane arabayı su an gören,yanında cevresinde olan adam yazıyo,guvenoyu veriyo,2-3 tane 1000 km uzaklıkta ki adam profluk yapıyo kesin artık ya

Pm attım sana burdan yazmıyım şimdi ağır kaçar

Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne Kadar Saçma Birşey , Konuşsan Ne Diyeceksin Acaba Hava Filtresinimi Sökmüşler Diyeceksin Radyatör Kapağı Nedir Altı Üstü Nedir Alsınlar Yenisi Takılır Neden Kötüleme Mücadelesi Veriyorsun Acaba Gözüme Çarptıda ..
    Konuştum gerekeni haluğa ben sen rahat ol,Ayrıca sen gene kimsin be yazmışın antepten alakan yok hiç birşeyle bırak yalakalığı bak işine hadi git başka yerde yükselt mesaj sayını park değil burası..

Alıntı rv_saxo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    klavye başında bi delikanlı gördüm sanki, kardeşim varsa oralarda bi radyatör kapağı gönderde fiyatı 40bin e yükseltelim.

olum haluk sende gitmişin nasıl araba almışın. hadi kaput değişik olur, ön panel değişik olur, şase podye kayık olur araba alınırda. radyatör kapağı değişik arabamı alınır. bide arabacıyım diye geziyonuz he
    Klavye başı delikanlısı güzel cümle güldüm şu an Olmaz mı gönderirim tabi yan sanayi var yalnız orjinali başkasına verdim taksın diye yan sanayide olursa fiyatı düşer arabanın bak şimdi napıcaz

Tabi ya gitmişin nasıl araba almışsın bende ne diyorum burda,baksana bilen arkadaşlar çok dahada bilmek istiyorsanız biraz kurcalayın çıkıcak zaten herşeyi,bırakın çiçek böcek işlerini her şey belli yalakalığa gerek yok !

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat ıle çağlara hak veriyorum bir anda ateşlenildi bu kadar kızılacak ne var anlam veremedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerek yok boyle seylere kendi aralarinda hallederker yanlis anlama olmus. omerin dedigini onaylamis sadece murat..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrem123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ies ler 20 22 den satılıo 30 dan vtecler satılıo 50 sayfa önceye gitsek vtiların fıyatları tartışılıyordur mıllet 27 28 ı kabullendı sımdı 30 lar kabullenılıo satılanı da oluyo
    senin araban nasil satilmadi hayret valla. ya gidip gormediler yada sen satmak istemedin.. kafana takilan konuyu halledersen senin aracin istedigin fiyata gider. fizik olarak cok hos bayildim resmen. masallah..

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm attım sana burdan yazmıyım şimdi ağır kaçar

Konuştum gerekeni haluğa ben sen rahat ol,Ayrıca sen gene kimsin be yazmışın antepten alakan yok hiç birşeyle bırak yalakalığı bak işine hadi git başka yerde yükselt mesaj sayını park değil burası..

Klavye başı delikanlısı güzel cümle güldüm şu an Olmaz mı gönderirim tabi yan sanayi var yalnız orjinali başkasına verdim taksın diye yan sanayide olursa fiyatı düşer arabanın bak şimdi napıcaz

Tabi ya gitmişin nasıl araba almışsın bende ne diyorum burda,baksana bilen arkadaşlar çok dahada bilmek istiyorsanız biraz kurcalayın çıkıcak zaten herşeyi,bırakın çiçek böcek işlerini her şey belli yalakalığa gerek yok !
    ben yazdım sana gerekeni tamam kapansın su konu artık işi gucu bırakıp adam mı arıcaz,butun gun burda oturup mesaj mı yazcaz baksın herkes dalgasına hadi..

Mutlu Değerli
    Misafir
    Haluk-35. yanlış anlamazsanız bişey diyecegim. Aracınızın kayıtlarında 13.000TL hasar kaydı bulunuyor. Bilginiz varmı ????

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakında gazatelere manşet olcak, vtec kavgası kanlı bitti diye.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yazdım sana gerekeni tamam kapansın su konu artık işi gucu bırakıp adam mı arıcaz,butun gun burda oturup mesaj mı yazcaz baksın herkes dalgasına hadi..
    Aynen bende cevap attığıma göre konu kapandı,konuyla alakası olmayanlarda boş boş konuşup yalakalık yapmasın saygılar..

ulku0607 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6756123/detay/
    slm bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulku0607 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdigi gibi vikac parca degisen var 3-5 ay once alindi arac daha uygun a

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)