çok fena kırmızı hb vti alasım var
şu izmirdeki kırmızı hb galeriden acaba iş görürmü bmw yi verip alsammı![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kanka geçen facede'de yazmıştım ya hani belki görmüşündür. dur kopyalıyım buraya![]()
ahhh aaahh heryere giremiyodum tumseklerden ve polislerden kaciyodum polisler gorunce hemen ceviriyodular. simdi bununla trafik polisiyle kafa kafaya geliyoz bana yol veriyo kaldiramiyorum bu durumu gucume gidiyo ahahahahhaha))
bide bunu yazmıştım...
eskiden bi yola çıkarken önümden orjinal bi araba ben gönderirdim bak bakalım polis falan varmı diye... şimdi önden ben gidiyorum vay arkadaş.. poliste beni çeviriyo alkol varmı beyefendi yok diyorum tamam iyiakşamlar diyo.... ama bide ooooo sonunda gelebildin 5 dk dır seni bekliyoduk skorsky gelir diye umuyoduk bu egsoz ne lannn yaz buna cezayı yazz yaz yazz diye karşılanmak vardı...
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
polisler enteresan ya lafları süper oluyor bazen
bende bigün makas ata ata gidiyom motosikletli varmış meğer arkamdaçek çek saha filan teksas mı burası etrafına bi bak dedi gülmemek için zor tuttum kendimi
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
kardeşim okulda insanlar ne cekiyo ya sesdenucaklar inip kalkıyo orda gazlayanlar kadar rahatsız etmiyor
bi gün dersdeyiz hoca ciddi bişi anlatıyo adam motora ayar yapıyo sanrım bi başladı motorla gazlamayaciddiyet iptal oldu
bi gün camdan içeri gelicek bu motor diyo
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
gsi cok denk gelmedimde en cok meli abi bölüyodu dersleri![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)