Bnde orj.spoyler var abi.hemde kirmizi renk. Boyatmana gerekte kalmaz :)
Printable View
ailemde oluşan bir sağlık sıkıntısından dolayı arabayı gözden çıkardım arkadaşlar
şu anda eksiği vs. yok uzun süre bineceğim diye para harcadım ettim ama insanın karşısına ne zaman ne çıkacağı belli olmuyormuş
aracımın 3 parçasında boya olup değişen parçası yoktur tüm camları (kelebeklerde dahil) orjinaldir paspaslardan radyatörüne farlarından külbütör kapagının üzerindeki boyasına kadar herşeyi fabrika çıkısından kalanlardır yansanayi tek bir parça yoktur üzerinde 165 bin kmde 97 model sedan
ekstralar olarak meganracing headers 4-1 , airmass catback , aem cai , vafc , ngk bujji kabloları vs vs. vardır
içinin temizliği olsun gerek kondüsyonu olsun muazzamdır
6 ayda 1 kuafor yapmaktayım ıcıne , taban halısında bile kir bulunmamaktadır normal kullanımdada her gün içini süpürür temizler siler oyle koyarım garajıma
aracın tüm kitapçıkları yedek anahtarlarının tümü sıfırken alınan faturlarına varana kadar bir sürü belgesi elimde bulunmaktadır
aileminde kullanabileceği yüksek model benzinli/dizel araçlarla takas olur normalde düşündüğüm fiyat 28500 dür.
ulaşmak isteyenler için telefon 0538 693 40 27 - Furkan
işin içine mecburiyetler girince el kol bağlanıyor maalesef,inş. senin gibi bakacak birisine gider de,ulan bunu da rezil ettiler diye üzülmeyiz...
haylısı ya. işte her şey düşünüldüğü gibi olmuyormuş, bişey nelerden vazgeçmemi sağladı...
aramızda bunu en üst seviyede yaşanayanda sendin mecburiyet neler neler yaptırıyor ama Allah'a şükür sen toparladın az buçuk gene
inşallah benimde temennim o yönde
Boş yorum yapmayı sevmiyorum, ama şu an sedan vtec alıcak olsam gider FV vtec'i alırdım duruşu gerçekten çok hoşuma gidiyor . Şu vti piyasasına göre de rakamı uygun bence ne saçma arabalar ne rakamlara gidiyor görüyoruz :) . Bu arada araç sahibi arkadaşla samimiyetim yok pofpoflamak için yazmadım gördüğümü bildigimi yazıyorum.
Connecting site...
Arkadaşım uygun fiyata sedan vtı bakıyorda bu araç ne dir ne değildir bilgisi olan varmı? 17000 tl lik hasar kaydı varmış doğrumudur?
ARABADA LPG VAR DOSTUM.. GERÇİ ARTIK ÇOĞU VTİ DA LPG VAR. bugün bolu plakalı kırmızı sedan vtec i aradım onda bile lpg çıktı. keza aynı şekilde antalyada olan bi kaç sedan vtecte lpg var..
Yakında Tüpsüz vtec para etmeyecek:)
Cdti ne güzelmiş özlemişim az yakmayı
Ben yakıtından fazlaca memnunum :) lpg li olan sayısı artmaya başlamış olabilir ama çoğu lpg li demek biraz tuhaf...
bana yakıt olarak mcs den sonra dızel gıbı geliyor :D
Hb vtec arayan arkadaslar sesleniyorum
23e 24 e alip milyarlarca para harcamayin,paramizla rezil oluyoruz sanayi koselerinde. Arabayi alirken para kazanin. Alin vb yi ici disi kaportasi motoru kusursuz giderinide biliyoruz cincik bi vtec o araba satilsin parayla zor bulursunuz bi daha :)