bu arabanın ilk sahibi s2k ile yaptığı kazada rahmetli olmuştu galiba.
bu arabanın ilk sahibi s2k ile yaptığı kazada rahmetli olmuştu galiba.
Dr.ECU
önceden yeşilköyde görüyodum temiz duruyodu hep
sonra mimaroba dan b.çekmece ye inerken galeride duruyodu önde fn2 arkada vti duruyodu o zamanki sahibinde vti fn2 s2k vardı
sahil yolunda s2k ile kaza yaparak vefat ettiğini duydum
mersin çankırı ve çanakkale plakalarından herhangibirini söyleyebilirmisin..??
BAR 22 iken sahibi kayseriye (halite) sattı.ondanda kuzenim aldı zaten ...bu aradamı bu şehirleri gezdi yoksa daha öncemi ..?
yanlış anlama bilmediğimiz birşey varsa öğrenelim , yok eğer siz yanlış biliyorsanız buraya yazınki insanlara yanlış bilgi vermeyelim...
çünkü önden kazalı yazmışsınız bu ağır bi iddaa yanlış araba olmasın..??
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
DRG plaka VTI bızım arkadaşın yakınıydı. Darga soyadı. Gazlamaz, hor kullanmazdı. Zaten sonra dedıgınız gıbı FN2 ve S2K'ya terfı ettı. bu arada kötülemeyelım dıycem ama ılanını bazen goruyorum BE100 plakalı VTI ıcın de 99 yılında ağır pert oldu dıyebılırım. Tavan falan baya aşağıdaydı.
Kendim Ç.kale'de oturuyorum. Size burda ki çoğu hondayı sayarım. Ancak hem kırmızı hem hb hem de vti olacak ta, benim dikkatimi çekmeyecek. Yok öyle dünya
Ayrıca şu anda çanakkale merkez de hiç vti yok. En azından ben görmedim. Sadece geliboluda bi amcada 80 bin de bir vti duymuştum![]()
"Korkmadık, savaştık"
Temiz fitenk arayanlara gelsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31674424/detay
Siteyede üyeydi galiba aracın sahibi maşallah diyeyim![]()
maşallah buda alınacak vti nin enlerinden bence...
bundan 3 ay kadar önce 85.000 km deki vti ma 26.000 tl lik fiyat teklifini reddetmiştim ben ( ne kadar düşük km ve düzgün bir araç olsada vti için cidden saçma sapan bir rakamdı ) yeni aldığım için vermemiştim arabayı...şimdi elimde bu para olsa bu aracı şimdi alırdım,cidden km fln mükemmel,düzgün,ellenmemiş bir araç düşünen arkadaşlar için bence çok iyi bir fırsat,değerlendirilmeli...![]()
tekrardan 41 kere maşallah,nazarımız değmesin...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
fatih en azindan biraz binebildi, 3gunluk arabayi satisa cikaricam nerdeyse![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
BAR22 kazasızdır kardeşim için rahat olsun.arkadaşın bahsettiği araç DAG10.bu tip konularda bilgisi olmadan konuşmak yanlış adamın satışını engellersiniz yada alanın midesini bulandırırsınız.BAR22de sol çamurluk hariç herhangi değişen yok.sol çamurlukta çöp kamyonu tarafından yırtılmıştı ondan değişti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)