Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
araç hakkında bilgisi olan var mı yadım cı olursanız sevinirim ?
bildiğim kadarıyla araç uzun süredir denizlide 2-3 kere el değiştirdi ama hep denizlide kaldı bi arkadaşım bakmıştı araca bel altı boyalı diye biliyorum ama değişen durumunu bilmiyorum arkadaşı aradım ama ulaşamadım daha detaylı öğrenince gene yazarım zaten sorgulamak istersen de benim bildiğim eski plakaları
20 EN 997 35 KRP 80 ve şimdiki plakası 20 ZH 726
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Arkadaşlar Bu Aracı Hala Bulamadım Baktım Önceki sayfalara KOM 44 Kırmızıyı Gördüm Birisi KM si Fazla Demiş Birisi Kliması Yok Demiş
Ancak Bu Araç Hakkında Hiç Bir Yoruma Rastlıyamadım Lütfen Yardım Edin...
km düşük olduğunu başka bi arkadaşta söyledi ama net bilgim yok...aracın genel durumu hakkında bi bilgisi olan var mı acaba....... km düşürülmemiş vtec zoR,hemde çok zoR...
kusura bakma anca girebildim nete arkadaşla görüştüm onun baktığı zaman sol çamurluk değişik ve bel altı boyalıymış ama 2 senedir başına bi iş geldiyse bilemiyorum bi ara sanayide elektrikcinin birindeydi araç ve orjinal jantları onlar söktü 17" jant falan taktılar ilana çıkaran arkadaştan bi önceki sahibi de öle aldı 17 jantla ve elinde replika vtı jantlarını taktı onun için jantlar replika
2 Adet Yeni İlan ...
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
2. si Hakkında Bir Kaç Şüphem Var
Dynoda Falan Resimler İlginç...
Merhaba,
zamanında lacivert bir tane VTİ vardı km 155.000 civarı olması lazım sahibi 24 civarı fiyat istiyordu Kartal semtinde idi araba
bilen var mı acaba çok beğenmiştim zamanında ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
ilk defa goruyorum ankara merkeze hıc gelemdı gormedım
ankara arabası oldugunu dusunmuyorum
ama guzl yuruyormus vıdeosunu ızledım![]()
Cehennemde olsam yine tanırım o videoyu yemezler güzelim(Miami'nin vti atmosferikken kesiciye soktuğu)
YouTube - Vtec Vti Top Speed
Edit: Hatta kendisine pm atıyorum şikayet etsin..
hahah ılk bende oyle dusundum ama sonra km ye baktım ılandakı km ıle aynı
ıyımıs valla mıllet ne uyanık ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)